Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Okuya okuya anca geldim neler olmus burda bende bu ara cok tatli istegi var .buralara ozgu hösmerim tatlisi var ondan yedim saat 9 da malesef ama suan cok pismanin sabahtan bu yana o kadar dikkat ediyorum ama aksam boyle bir kacamak herseyi alt ust ediyor irade ve nefis zayifligi cok kötü birsey.aksam yemegine kadar hersey super aksam yemeginden sonra iradem cok zayıflıyor sebevi ne olabilir sizce

6 subat
Sabah 8.30
1 ymurta yarim dlm.tb ekmek

Oglen 12.30
Ceyrek simit ayran

Aksam19.30
3 kasik kuru fasulye
1dilim tb ekmek
5 kofte

Saat 21.00
Hosmerim+ kaymak cok cok uzgunumm malesef

H hugocuk gelmişşş
Nasılsın canım
Hiiiiçç canım ne olsun hala hastalıklarla uğraşıyorum. Büyük oğlanı detaylı testler yaptırdık demir ve d vitamini eksikliği çıktı o kadar hasta olmasının sebebi çıkmadı. Doktorlar pfafa sendromundanda şüpeleniyor. Şuanda tam 1 aydır geçmeyen öksürüğü var ne verdilerse geçmedi. Alerji ilaçları öksürük ilaçları neler neler kullandık yok fayda. Daha bugün kulak burun boğaza gittik farklı bir doktora baktı etti anormal durum yok dedi. Ama hastalandımı komalık oluyor. Ufakta sık hastalanmaya başladı. Bende öyle devamlı hastayız biri geçmeden diğeri başlıyor hastalıkları. Dün gece acildeydim ciğerlerimi üşütmüşüm ağrım vardı acilde serumu tam damara verememiş şişti kolum çıkarttılar heryer kan olmuş içim geçmiş tek başıma acilde. Çocuklar durmuyor. Ufakta üfürüm var kalbinde burda çocuk kardiyoloğu yok en yakın tekirdağda varmış oraya gidecez üfürüm iyimi kötümü diye. Bazen korkuyorum o kadar üstüste geliyor ve o kadar çok hasta oluyoruzki insanın aklına garip garip şeyler geliyor. Şuanda bile küçük hasta larenjit olmuş büyükte geçmeyen öksürük devam ediyor bende hala hastayım

Gecmis olsun boyle durumlardan bir ablya bahsetmistim o bana sadaka vermeyi ihmal etme demisti nacizane bir tavsiye akliniza kotu seyler getirmeyin donem.donem herkesin basina farkli farkli isler geliyor hic aklimiza gelmeyen basimiza geliyor malesef ben de oyle bir donemdeyim insalh tez zamanda gider basimizdan su kotu durumlar

Lisede bilişim web tasarımı
Ünide diyaliz teknikerliği

Çok alakasız dimi. Ama artık işsiz gezmek istemiyorım. Diyalizdede çalışmak istemiyorum
Ne yapıcağımı bilmiyorum hiç

Canım bilişim ve web tasarımı bölümü iyiymiş aslında. Eğer diyaliz sevmiyorsan ve o alanda çalışmak istemiyorsan web tasarımı üzerine yüksek lisans yapmanı öneririm mezun olduğun alanlardan birine yoğunlaş.
İş konusuna gelince ben tecrübe tecrübedir diye düşünüyorum, maddi anlamda da ihtiyacın varsa düşünebilirsin. Çalışırken iş bulmak daha kolay derler ya hep yine iş bakmaya devam edersin
Ben 4 yıllık İngilizce lojistik mezunuyum üzerine master yaptım ama master yaparken kahve standında çalışmaya bile gittim hem paraya ihtiyacım vardı hem evde oturmak beni çoook sıkıyordu gerçekten.

Geçmiş olsun canım

6 subat
Sabah 8.30

Oglen 12.30
Ceyrek simit ayran

Aksam19.30
3 kasik kuru fasulye
1dilim tb ekmek
5 kofte

Saat 21.00
Canım gündüz öğünlerini biraz daha arttirsan ve ara öğün yapsan akşam o kadar saldirmiyorsun benim çoğu zaman akşam çay içmeye bile yer olmuyor midemde. Kahvaltıyi daha sağlam yapıp öğleden sonra da bir ara ogunle destekleyip dene bir de

6 subat
Sabah 8.30

Oglen 12.30
Ceyrek simit ayran

Aksam19.30
3 kasik kuru fasulye
1dilim tb ekmek
5 kofte

Saat 21.00

Öğlen çok az akşam az akşama kaçamak çok normal
Akşam yemeğinde salata yogurt tüketirsen bir de ne olursa olsun gece yemeyeceğim canım çok isterse sabah sabah yerim diye telkin edersen sorun kalmaz

Öğlen çok az akşam az akşama kaçamak çok normal
Akşam yemeğinde salata yogurt tüketirsen bir de ne olursa olsun gece yemeyeceğim canım çok isterse sabah sabah yerim diye telkin edersen sorun kalmaz
Aynen birde öyle deyince sabaha canın istemiyor genelde bana da dün akşam oldu mesela canım fıstık istedi gece gece. Dedim bu saatte hayatta yiyemem şu an önüme koysalar yemem

günaydın kizlar nasilsiniz benim yeme krizlerim başladı kuru erik koydum tabaga onunla bastirmaya calisiyorum

]6 Şubat spor listesi

1.lemonade17
100 jj 100 puan
100 mekik 100 puan
10 dk eliptik 30 puan
850 bölgesel 170 puan
500 ip 100 puan

Toplam 500 puan

2. Hamzakifzulal
200ip 40 puan

6 subat menu
sabah
2 yumurta (1cayk tereyaginda pisirilmis)
3 tb ekmek
15 tane zeytin
40 gr peynir
öğlen
3 tane z sarma biraz kadınlardı
1 el aya si büyüklüğünde patatesi mor lahanali turşusu yogurtlu salata (içinde mayonez tadında geliyordu "misafirlikte")
akşam
6 yk nesfit 1 bardak yarım yağlı süte katilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…