Bi hafta mıValla bu bir hafta daha sürer desene yoruldun iyice
Hiiiiçç canım ne olsun hala hastalıklarla uğraşıyorum. Büyük oğlanı detaylı testler yaptırdık demir ve d vitamini eksikliği çıktı o kadar hasta olmasının sebebi çıkmadı. Doktorlar pfafa sendromundanda şüpeleniyor. Şuanda tam 1 aydır geçmeyen öksürüğü var ne verdilerse geçmedi. Alerji ilaçları öksürük ilaçları neler neler kullandık yok fayda. Daha bugün kulak burun boğaza gittik farklı bir doktora baktı etti anormal durum yok dedi. Ama hastalandımı komalık oluyor. Ufakta sık hastalanmaya başladı. Bende öyle devamlı hastayız biri geçmeden diğeri başlıyor hastalıkları. Dün gece acildeydim ciğerlerimi üşütmüşüm ağrım vardı acilde serumu tam damara verememiş şişti kolum çıkarttılar heryer kan olmuş içim geçmiş tek başıma acilde. Çocuklar durmuyor. Ufakta üfürüm var kalbinde burda çocuk kardiyoloğu yok en yakın tekirdağda varmış oraya gidecez üfürüm iyimi kötümü diye. Bazen korkuyorum o kadar üstüste geliyor ve o kadar çok hasta oluyoruzki insanın aklına garip garip şeyler geliyor. Şuanda bile küçük hasta larenjit olmuş büyükte geçmeyen öksürük devam ediyor bende hala hastayım
Gecmis olsun boyle durumlardan bir ablya bahsetmistim o bana sadaka vermeyi ihmal etme demisti nacizane bir tavsiye akliniza kotu seyler getirmeyin donem.donem herkesin basina farkli farkli isler geliyor hic aklimiza gelmeyen basimiza geliyor malesef ben de oyle bir donemdeyim insalh tez zamanda gider basimizdan su kotu durumlarHiiiiçç canım ne olsun hala hastalıklarla uğraşıyorum. Büyük oğlanı detaylı testler yaptırdık demir ve d vitamini eksikliği çıktı o kadar hasta olmasının sebebi çıkmadı. Doktorlar pfafa sendromundanda şüpeleniyor. Şuanda tam 1 aydır geçmeyen öksürüğü var ne verdilerse geçmedi. Alerji ilaçları öksürük ilaçları neler neler kullandık yok fayda. Daha bugün kulak burun boğaza gittik farklı bir doktora baktı etti anormal durum yok dedi. Ama hastalandımı komalık oluyor. Ufakta sık hastalanmaya başladı. Bende öyle devamlı hastayız biri geçmeden diğeri başlıyor hastalıkları. Dün gece acildeydim ciğerlerimi üşütmüşüm ağrım vardı acilde serumu tam damara verememiş şişti kolum çıkarttılar heryer kan olmuş içim geçmiş tek başıma acilde. Çocuklar durmuyor. Ufakta üfürüm var kalbinde burda çocuk kardiyoloğu yok en yakın tekirdağda varmış oraya gidecez üfürüm iyimi kötümü diye. Bazen korkuyorum o kadar üstüste geliyor ve o kadar çok hasta oluyoruzki insanın aklına garip garip şeyler geliyor. Şuanda bile küçük hasta larenjit olmuş büyükte geçmeyen öksürük devam ediyor bende hala hastayım
Lisede bilişim web tasarımı
Ünide diyaliz teknikerliği
Çok alakasız dimi. Ama artık işsiz gezmek istemiyorım. Diyalizdede çalışmak istemiyorum
Ne yapıcağımı bilmiyorum hiç
Geçmiş olsun canımHiiiiçç canım ne olsun hala hastalıklarla uğraşıyorum. Büyük oğlanı detaylı testler yaptırdık demir ve d vitamini eksikliği çıktı o kadar hasta olmasının sebebi çıkmadı. Doktorlar pfafa sendromundanda şüpeleniyor. Şuanda tam 1 aydır geçmeyen öksürüğü var ne verdilerse geçmedi. Alerji ilaçları öksürük ilaçları neler neler kullandık yok fayda. Daha bugün kulak burun boğaza gittik farklı bir doktora baktı etti anormal durum yok dedi. Ama hastalandımı komalık oluyor. Ufakta sık hastalanmaya başladı. Bende öyle devamlı hastayız biri geçmeden diğeri başlıyor hastalıkları. Dün gece acildeydim ciğerlerimi üşütmüşüm ağrım vardı acilde serumu tam damara verememiş şişti kolum çıkarttılar heryer kan olmuş içim geçmiş tek başıma acilde. Çocuklar durmuyor. Ufakta üfürüm var kalbinde burda çocuk kardiyoloğu yok en yakın tekirdağda varmış oraya gidecez üfürüm iyimi kötümü diye. Bazen korkuyorum o kadar üstüste geliyor ve o kadar çok hasta oluyoruzki insanın aklına garip garip şeyler geliyor. Şuanda bile küçük hasta larenjit olmuş büyükte geçmeyen öksürük devam ediyor bende hala hastayım
Kızlar dün gece sadece ben spor yapmış olamam dimi? Nerde sporlariniz6 Şubat spor listesi
1.lemonade17
100 jj 100 puan
100 mekik 100 puan
10 dk eliptik 30 puan
850 bölgesel 170 puan
500 ip 100 puan
Toplam 500 puan
ben dün yapamadım malesefKızlar dün gece sadece ben spor yapmış olamam dimi? Nerde sporlariniz
Canım gündüz öğünlerini biraz daha arttirsan ve ara öğün yapsan akşam o kadar saldirmiyorsun6 subat
Sabah 8.30
1 ymurta yarim dlm.tb ekmek
Oglen 12.30
Ceyrek simit ayran
Aksam19.30
3 kasik kuru fasulye
1dilim tb ekmek
5 kofte
Saat 21.00
Hosmerim+ kaymak cok cok uzgunumm malesef
6 subat
Sabah 8.30
1 ymurta yarim dlm.tb ekmek
Oglen 12.30
Ceyrek simit ayran
Aksam19.30
3 kasik kuru fasulye
1dilim tb ekmek
5 kofte
Saat 21.00
Hosmerim+ kaymak cok cok uzgunumm malesef
Günaydın canımGünaydın kızlaaar
Aynen birde öyle deyince sabaha canın istemiyor geneldeÖğlen çok az akşam az akşama kaçamak çok normal
Akşam yemeğinde salata yogurt tüketirsen bir de ne olursa olsun gece yemeyeceğim canım çok isterse sabah sabah yerim diye telkin edersen sorun kalmaz
günaydın canım daha kahvalti yapi caz kızımlaGüüünaydııııın 12. Takımın fıt hatunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?