Anladım rabbim hayırlısını versin inşallah. Karataya başlaman iyi olmuş o zaman. Eksik vitaminlerini de tamamla.yok canım :) bebek istiyorum.
Kilodan da olabilir canım çok zorlama kendini. Bir de kilonu yanlış yere yazmışsın profilindeki özel başlık kısmına yazarsan hepimiz görürüz.Haklısın canım. Galıba yanlıs cektım
Bu aksam dedıklerını uygulayarak mekık cekecegım. Bn ellerımle enseme destek vermıstm demek kı orada hata yaptım
Dukan birası yapabilirsin canım . 1 şişe maden suyu 1 fincan yeşil çay limon üzerini su ile tamamlayabilirsin bence ödem atıyor. Ben dün yaptım bugün ödem gitmişti tartildim sabahkızlar ben ödem attırıcı bir detoks tarifi istiyorum? var mı denediğiniz önerebileceğiniz?
Anladım rabbim hayırlısını versin inşallah. Karataya başlaman iyi olmuş o zaman. Eksik vitaminlerini de tamamla.
Dukan birası yazarsan nette ondan çok memnun olan var bi dene istersen.
Dukan birası yapabilirsin canım . 1 şişe maden suyu 1 fincan yeşil çay limon üzerini su ile tamamlayabilirsin bence ödem atıyor. Ben dün yaptım bugün ödem gitmişti tartildim sabah
Birde maydanoz çayı var o da güzel ödem atıyor ama tadını pek sevemedim ben
15 gun + 5 gün ara şeklinde yazmışlar ama ben bazen yapıyorum haftada bir iki gün kendimi sis hissedersem. Öyle 15 gün art Arda yapmadım hiç. Aynen canım bekle suphen varsa , bizim takım ugurludur bu konuda buraya geldikten sonra hamile olduğunu öğrenip ayrılan çok olduGünlük yapılan birşey mi bu? hergün yapılmasının zararı olur mu? adet olunca başlayayım en iyisi şimdi birşey varsa riske atmayayım ( umut dünyası işte)
Canım benim üzülmeGünlük yapılan birşey mi bu? hergün yapılmasının zararı olur mu? adet olunca başlayayım en iyisi şimdi birşey varsa riske atmayayım ( umut dünyası işte)
Kontrol için mi aldırdın canım , güzel sonuçlar çıkar inşallah .. kahveyi sık duyuyorum senden ne kahvesi içiyorsun. Günde kaç fincan , emzirirken bebeğini etkiliyormuKizlar nasilsiniz..kan aldirdim asm den
..ordan anneme gectin..kahve molasi....eve gecince gecmis okucam..
Masallah annen de hamaratmis. tut kendini canim. Amacimiz belli1000-15000 arası yapsam iyidir sanırım :)
Ben ne şanslıyım annem bu saatte mutfağa girdi pizza yapıyor
Sanki herkes bana inat hareket ediyor...yatıyorum bende yoksa güzel kokularla herşey değişebilir
İyi geceleeeer..
o zaman 2 hafta daha bekleyelim bakalim sonucun nasil olacak merak ediyorumGünaydın kızlar
Dün iyi uyanmıştım ana bugün başım çok ağrıyor hala uyanamadı beynim
15 günlük Maydanoz limon kürünü yapıyorum bugün ikinci günüm , onu içtim ve uzandım şimdi çocukların kahvaltısını hazırlıycam inşallah
afiyet olsun canim anneyle kahve keyfinde zaten girme burayaKizlar nasilsiniz..kan aldirdim asm den
..ordan anneme gectin..kahve molasi....eve gecince gecmis okucam..
Afiyet olsun canim. Sporun cok guzelgünaydın arkadaşlar.
12 şubat menüm :
sabah 1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
salatalık
yeşillik
1 avuç çiğ kuruyemiş
öğle : 3 kaşık et sote
1 kase çorba
ara : 3 hurma 3 badem
akşam : 1 kase yayla çorbası
3 kaşık kuru patlıcan yemeği
1 turşu
3 lt su
10000 adım
yarım saat bacak-basen egzersizi
Dun yediklerin gayet iyi canim. Bence adet doneminden dolayidir. ben 1 kiloya kadar arti cikiyorum hem adet donemimde hem de yumurtlama donemimimdetartıda artı 200 gördüm ve dünkü menüm karşınızda :) neyi yanlış yapıyorum arkadaşlar? adet dönemim geldi su mu topluyorum acaba?
o tarif sabah kahvaltisinda arada yendiginde benim diyetisyenim de metabolizmayi hizlandirdigini soylemisti, Afiyet olsun canim.Günaydın kızlarrrr benim bütün düzenim bozuldu eskiden 6 dan sonra hiç yatamazdım şimdi 10 da 11 de çıkmaya başladım yataktan.
İnşallah bu şekersiz hayat iyi gelir eski düzenime dönerim.
Kahvaltı yapasım gelmedi yulaf ezmesi muz hurma süt ceviz tarçın kakao karıştırdım içiyorum şimdi. Detox yaparken diyetisyen vermişti tarifi.
Ben de denemistim dukan birasini tavsiye ederim B bibliyofil_kAnladım rabbim hayırlısını versin inşallah. Karataya başlaman iyi olmuş o zaman. Eksik vitaminlerini de tamamla.
Dukan birası yazarsan nette ondan çok memnun olan var bi dene istersen.
Merhaba,12 Şubat 2018 tarihi itibari ile geçerli olan yeni kararları lütfen okuyunuz:
https://goo.gl/bdMKho kararları okuyan henüz 11 kişi lütfen son kararları okur musunuz ?
Günaydın kızlar
Dün iyi uyanmıştım ana bugün başım çok ağrıyor hala uyanamadı beynim
15 günlük Maydanoz limon kürünü yapıyorum bugün ikinci günüm , onu içtim ve uzandım şimdi çocukların kahvaltısını hazırlıycam inşallah
günaydın arkadaşlar.
12 şubat menüm :
sabah 1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
salatalık
yeşillik
1 avuç çiğ kuruyemiş
öğle : 3 kaşık et sote
1 kase çorba
ara : 3 hurma 3 badem
akşam : 1 kase yayla çorbası
3 kaşık kuru patlıcan yemeği
1 turşu
3 lt su
10000 adım
yarım saat bacak-basen egzersizi
Masallah annen de hamaratmis. tut kendini canim. Amacimiz belliyememeek
Kim yemek yapıyok menüde yazim yumurta peynir ekmek elmayla geçiyo menülerCuma 9şubat menü yazmayanlar
innuk
@Ecembal
@Gamzemdwf
B bibliyofil_k (hiç menü yazmamış)
Cumartesi 10şubat menü yazmayanlar
innuk
Gulumse24
@Gamzemdwf
Pazar 11şubat menü yazmayanlar
Gulumse24
DeryaOnDiet
@nazlissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?