Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Haklısın canım. Galıba yanlıs cektım

Bu aksam dedıklerını uygulayarak mekık cekecegım. Bn ellerımle enseme destek vermıstm demek kı orada hata yaptım
Kilodan da olabilir canım çok zorlama kendini. Bir de kilonu yanlış yere yazmışsın profilindeki özel başlık kısmına yazarsan hepimiz görürüz.

kızlar ben ödem attırıcı bir detoks tarifi istiyorum? var mı denediğiniz önerebileceğiniz?
Dukan birası yapabilirsin canım . 1 şişe maden suyu 1 fincan yeşil çay limon üzerini su ile tamamlayabilirsin bence ödem atıyor. Ben dün yaptım bugün ödem gitmişti tartildim sabah
Birde maydanoz çayı var o da güzel ödem atıyor ama tadını pek sevemedim ben

Anladım rabbim hayırlısını versin inşallah. Karataya başlaman iyi olmuş o zaman. Eksik vitaminlerini de tamamla.

Dukan birası yazarsan nette ondan çok memnun olan var bi dene istersen.

Amin inşallah. D vitaminim düşüktü 1 kutu damla kullandım sonra ölçtürmedim. perşembe doktor randevum var olmazsa detaylı bir vitamin testi isteyeyim. Bakayım dukan birasına.

Günlük yapılan birşey mi bu? hergün yapılmasının zararı olur mu? adet olunca başlayayım en iyisi şimdi birşey varsa riske atmayayım ( umut dünyası işte )

Günlük yapılan birşey mi bu? hergün yapılmasının zararı olur mu? adet olunca başlayayım en iyisi şimdi birşey varsa riske atmayayım ( umut dünyası işte )
15 gun + 5 gün ara şeklinde yazmışlar ama ben bazen yapıyorum haftada bir iki gün kendimi sis hissedersem. Öyle 15 gün art Arda yapmadım hiç. Aynen canım bekle suphen varsa , bizim takım ugurludur bu konuda buraya geldikten sonra hamile olduğunu öğrenip ayrılan çok oldu

Canım benim üzülmeseni anlıyorum bende beklemiştim çocuklarımı öyle . Herşeyin bi hayırlı vakti vardır en hayırlı ve kısa zamanda gelir inşallah bebeğin
Bizim takımın bi uğuru oldu bi kaç kişiye belki sana da iyi geliriz

Masallah annen de hamaratmis. tut kendini canim. Amacimiz belli yememeek

o zaman 2 hafta daha bekleyelim bakalim sonucun nasil olacak merak ediyorum

Afiyet olsun canim. Sporun cok guzel

tartıda artı 200 gördüm ve dünkü menüm karşınızda :) neyi yanlış yapıyorum arkadaşlar? adet dönemim geldi su mu topluyorum acaba?
Dun yediklerin gayet iyi canim. Bence adet doneminden dolayidir. ben 1 kiloya kadar arti cikiyorum hem adet donemimde hem de yumurtlama donemimimde

o tarif sabah kahvaltisinda arada yendiginde benim diyetisyenim de metabolizmayi hizlandirdigini soylemisti, Afiyet olsun canim.
Ama haklisin cok gec 10 11 gune baslamak icin. Insallah sekersiz hayat iyi gelecek kaptanim

seaBahAR :
Merhaba Arkadaşlar,

Aşağıda yer alan kararlar, bu mesajın yayımlanma anından itibaren geçerlidir.
Oylamaya sunulmayacaktır.

KARAR 1
Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz.
Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır.

İlgili takımlar bir sonraki etapta yarışma dışı kalır. Yarışmaya dahil oldukları etapta, ortalamalar ikiye bölünür.

Tekrarı halinde bir kez daha yarışma dışı kalacaktır.
Üçüncü kez aynı sebepten yarışma dışı kalan takım üyeleri ve yönetim kadrosu diskalifiye edilerek, takım kapatılır.

Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini atmanızı rica ediyorum.

KARAR 2
Yarışma kurallarının iyileştirilmesine dair öneriler bundan sonra bana özel mesaj ile iletilecektir. İlgili kuralı öncelikle ben değerlendireceğim. Gerekli ve uygun görürsem oylama başlatacağım.

KARAR 3
Herhangi bir yarışmacıyı diskalifiye etme kararı vereceğiniz zaman öncelikle bana özel mesajla diskalifiye nedenini açıklayacaksınız. Ben gerekiyorsa üye ile görüşeceğim. Diskalifiye ile ilgili son kararı ben vereceğim.

KARAR 4
Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesini öncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans isteyeceksiniz.

KARAR 5
Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.

İlgili kararlar, Karar Defteri’nin ilgili bölümlerine montelenecektir, bilginize.

12 Şubat 2018 tarihi itibari ile geçerli olan yeni kararları lütfen okuyunuz:

https://goo.gl/bdMKho kararları okuyan henüz 11 kişi lütfen son kararları okur musunuz ?
Merhaba,
Tekrar paylaşmak durumundayım.
Sevgiler

günaydin :)

maydanoz limon kürünü yapmistim cok faydasini gördüm umarim guzel sonuclar alirsin sende:) ama tansiyon dusuklugu varsa eger dikkat et cunku dahada dusuruyor halsiy kalmayasin..annemde oyle olmustu..

menun cok guzel bence afiyet olsun :)
artilarin regl donemindendir...gecer dert etme..

Masallah annen de hamaratmis. tut kendini canim. Amacimiz belli yememeek

yaa soz konusu hamur isi olunca asla usenmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…