Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben eliptik te çok sıkılıyorum koşu bandı daha çok seviyorum agır yaşamlar eşliginde

Ben eliptik te çok sıkılıyorum koşu bandı daha çok seviyorum agır yaşamlar eşliginde

ben sormustum eliptiki...banada kosu bandi skci geliyor nedense..bide internette eliptik bisikletin daha cok kalori yaktigini ve vucudu sikilastirdigini okumustum ona heves etmistim daha cok..o yuzden kullananlarin fikirlerini sormak istedim :)

ay sağol canım inşallah öyle olur ne pozitif bir grup valla umut veriyorsunuz bana :))

Kontrol için mi aldırdın canım , güzel sonuçlar çıkar inşallah .. kahveyi sık duyuyorum senden ne kahvesi içiyorsun. Günde kaç fincan , emzirirken bebeğini etkiliyormu
Safra kesemden ameliyat olucam..kansizligim vardi ilac kullaniyorum ferrum fort..
Tekrardan aldirdim kan b12 mede baktirdim..
Nasipse yarinda ac karna ultrasona gidicem..
Kahve turk kahvesi iciyorum..cok canim istemesse gunde bir fincan kendime gelmek icin..
Bebegimo etkilemiyor..doktorada danisdim herhangi bir zarari olmaz.dedi..bazen sutlu iciyorum...oda turk kahvesi ama sekersiz..
Cok olursa gunde iki fincan..
Aslinda tam kahve delisiyim..
Ama fazla icmedim hamilelik ve emzrme doneminde..

Belli mi canım günün rabbim şifa versin.
Kahve ben çok içiyorum ya hamileyken de içtim emzirirken de çay kahve aşırı tükettim. Sonuç hiç uyumayan çocuk çıktı ortaya

Belli mi canım günün rabbim şifa versin.
Kahve ben çok içiyorum ya hamileyken de içtim emzirirken de çay kahve aşırı tükettim. Sonuç hiç uyumayan çocuk çıktı ortaya
Saol kaptanim kralicem..henuz belli degil..sisli etfal egitim hast.gidiyorum..usg sonucuna birsey dicek bakalim..
Turk kahvesi vazgecilmezim..degisiklik istersem menengic kahvesi iciyorum..birde osmanli lahvleri var kakuleli damla sakizli vs..nescafe vs ucu bir arada icmiyorum sevmiyorumda..
Biraz toparliyayim icerim yine gibime geliyo..fazla abartmamak kaydiyla..

Annemden geldim simdi eve..sabah oylecene birakip gittim evi..hayir ben bu evi aksamdan topluyorum..noluyoda sabaha bomba atilmis gibi oluyo
Simdi bebisimi emzirip bismillah diyip evi bi derleyip topliyim de icim acilsin..
Kendime az sekerli bi kompostu koyayim ocaga. Sonra bi papatya cayi demler icerim..

afiyet olsun canim anneyle kahve keyfinde zaten girme buraya
Ayy oyle oluyo ya..dedim yine bi ses edeyim kizlara..cok saol deryacim..afiyette oldu inan bi kendimd geldim:)
Okudum,anladim,kabul ediyorum:))) :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…