kızlar yarın ölçüm yaptıracağım öğle arası :)
Yağ kas ölçümümü canım. Regl olmazsan yaptırma bence gebelik varsa yasak o tartılar.kızlar yarın ölçüm yaptıracağım öğle arası :)
Yağ kas ölçümümü canım. Regl olmazsan yaptırma bence gebelik varsa yasak o tartılar.
Neredesiniz kızlarrrr.
Napıyorsun peki:))ben hep buradayım canım :))
Napıyorsun peki:))
Benim başım ağrıyor
Maşallah o zaman dinlen sen de. Neydi mesleğin seninişteyim ve gün acaip sakin geçiyor maşallah diyeyim :) ben de kkda konu okuyorum bir taraftan su içerek :))
geçmiş olsun canım bol su iç
Maşallah o zaman dinlen sen de. Neydi mesleğin senin
Neredesiniz kızlarrrr.
Annemle kahve içtik...:)
Bacaklarım cok fena kaptanım..zor yürüyorum dünün acısı güzel çıkıyor
Yaa ne güzellbilgisayar mühendisiyim canım.
Hedefe giden yol biraz acılı ama zafer muhakkaktırbacakların ağrıyorsa spro işe yarıyor demektir ben de aynı durumdayım çünkü . durmak yok devam edelim:))
Ohhh ohhhh bi daha iki paket çikolata gömerken bu ağrılar gelsin aklınaAnnemle kahve içtik...:)
Bacaklarım cok fena kaptanım..zor yürüyorum dünün acısı güzel çıkıyor
Bende burdayımNeredesiniz kızlarrrr.
Hedefe giden yol biraz acılı ama zafer muhakkaktır
Ohhh ohhhh bi daha iki paket çikolata gömerken bu ağrılar gelsin aklına
Yaa ne güzel, hayalimdeki mesleklerden biriydi. Şansıma bilgisayar mühendisiyle evlendim bendebilgisayar mühendisiyim canım.
Normal değil mi canım. İlk hafta ödem vs çok gider. Diyetisyen ne dedi az mı dedi. Bozma moralini listene sadık kaldıktan sonra ama yavaş ama hızlı gidecek.uff kızlar moralim bozuldu diyetisyen kontrolum vardı bu hafta sadece 1.300 gr vermisimtabi ilk hafta 3 kilo birden verince gaza geldiydim ögle yemegi fln yemeyi unuttum sinirden
Yaa ne güzel, hayalimdeki mesleklerden biriydi. Şansıma bilgisayar mühendisiyle evlendim bende
kadin normal diyo boyle gidersen ayda 8 kilo fln verirsin diyo çok bile diyo ama tatmin olmadm bu hafta hic kacamak da yapmiyorum ins haftaya cok verecemNormal değil mi canım. İlk hafta ödem vs çok gider. Diyetisyen ne dedi az mı dedi. Bozma moralini listene sadık kaldıktan sonra ama yavaş ama kırmızı gidecek.
Hadi bakalımkadin normal diyo boyle gidersen ayda 8 kilo fln verirsin diyo çok bile diyo ama tatmin olmadm bu hafta hic kacamak da yapmiyorum ins haftaya cok verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?