Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın canım geçmiş olsun baş ağrısı ile uyanmakta çok kötü oluyor

günaydın arkadaşlar.

12 şubat menüm :

sabah 1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
salatalık
yeşillik
1 avuç çiğ kuruyemiş

öğle : 3 kaşık et sote
1 kase çorba

ara : 3 hurma 3 badem

akşam : 1 kase yayla çorbası
3 kaşık kuru patlıcan yemeği
1 turşu

3 lt su
10000 adım
yarım saat bacak-basen egzersizi

tartıda artı 200 gördüm ve dünkü menüm karşınızda :) neyi yanlış yapıyorum arkadaşlar? adet dönemim geldi su mu topluyorum acaba?
Evet canım büyük ihtimalle ondandır reglin yaklastiysa. Sıkma canını geçici bir durum ödem çayı , Dukan birası falan içmeye çalış onlar ise yarıyor

Ben baş ağrısıyla uyanmıştım ama şimdi daha iyiyim şükür .

Savaş alanı gibi olan bi eve el atmayı düşünüyorum
çooook iş var ama halsizim bugün
bismillah bakalım ne kadar yapabilcem

yapabildiğin kadarını yaparsın artık canım :) ben de işe geldim çalışmaya ve su içmeye devam :)

Kaptanım mekık cekmeye calıstım ama en fazla 10 tane cekebıldım. Ya yanlıs cektım ya da vucut agırlıgım fazla oldugundan dolayı boynum agrıdı.

Mekik çekerken boynun ağırdıysa yanlış çektin demek ki canım. Boynuna ağırlık vermeden karın kaslarınla kalkman gerekiyor.

Günaydın kızlarrrr benim bütün düzenim bozuldu eskiden 6 dan sonra hiç yatamazdım şimdi 10 da 11 de çıkmaya başladım yataktan.
İnşallah bu şekersiz hayat iyi gelir eski düzenime dönerim.

Kahvaltı yapasım gelmedi yulaf ezmesi muz hurma süt ceviz tarçın kakao karıştırdım içiyorum şimdi. Detox yaparken diyetisyen vermişti tarifi.

Eller boyunda birleşicek dirsekler kollar düz olucak içe doğru olmicak. Eller enseyi tutmicak formaliteden tutmuş gibi olucak. Ayaklar yerde olucak çene aşağıya göbeğe doğru olmicak dik olucak. Kendini kaldırırken belin boynun düm düz olucak mide kısmı ağricak göbek kısmıda hareket edicek. Çeneyi hareket ettirmeden gözlerle göbek izlenicek eğer göbek azda olsa bükülmüyorsa yeterince kalkılmıyordur.
Ayaklar havada vs sonraki evreler. Bücudun ilk önce buna alışması lazım. 30 yapamazken 200yapıyorum. Sabır

kızlar ben ödem attırıcı bir detoks tarifi istiyorum? var mı denediğiniz önerebileceğiniz?

Mekik çekerken boynun ağırdıysa yanlış çektin demek ki canım. Boynuna ağırlık vermeden karın kaslarınla kalkman gerekiyor.
Haklısın canım. Galıba yanlıs cektım
Bu aksam dedıklerını uygulayarak mekık cekecegım. Bn ellerımle enseme destek vermıstm demek kı orada hata yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…