- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Günaydın canım geçmiş olsun baş ağrısı ile uyanmakta çok kötü oluyorGünaydın kızlar
Dün iyi uyanmıştım ana bugün başım çok ağrıyor hala uyanamadı beynim
15 günlük Maydanoz limon kürünü yapıyorum bugün ikinci günüm , onu içtim ve uzandım şimdi çocukların kahvaltısını hazırlıycam inşallah
Aynen canım kolum kalkmıyor resmen bi duş alsam iyi gelir belkiGünaydın canım geçmiş olsun baş ağrısı ile uyanmakta çok kötü oluyor
Evet canım büyük ihtimalle ondandır reglin yaklastiysa. Sıkma canını geçici bir durumtartıda artı 200 gördüm ve dünkü menüm karşınızda :) neyi yanlış yapıyorum arkadaşlar? adet dönemim geldi su mu topluyorum acaba?
Ondandır canım Menün de yanlış birşey Yok . Sen aynen devam et , dönem geçince hepsi gider onların. Bol su içtartıda artı 200 gördüm ve dünkü menüm karşınızda :) neyi yanlış yapıyorum arkadaşlar? adet dönemim geldi su mu topluyorum acaba?
Ben baş ağrısıyla uyanmıştım ama şimdi daha iyiyim şükür .tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim.
Sizler nasılsınız?
Ben baş ağrısıyla uyanmıştım ama şimdi daha iyiyim şükür .
Savaş alanı gibi olan bi eve el atmayı düşünüyorum
çooook iş var ama halsizim bugün
bismillah bakalım ne kadar yapabilcem
Günaydın tatlım. Sayende, sayenizdeGünaydıınnlemonade17 mutluluk sebebim oldun uyanır uyanmazz 100-200-300derken 500puanı geçtin helal olsun sana
Aynen bende 4 bardak içtim şimdiye kadaryapabildiğin kadarını yaparsın artık canım :) ben de işe geldim çalışmaya ve su içmeye devam :)
Maşallah sana canımGünaydın tatlım. Sayende, sayenizde
Kaptanım mekık cekmeye calıstım ama en fazla 10 tane cekebıldım. Ya yanlıs cektım ya da vucut agırlıgım fazla oldugundan dolayı boynum agrıdı.
Emziriyor muydun canım senkızlar ben ödem attırıcı bir detoks tarifi istiyorum? var mı denediğiniz önerebileceğiniz?
Emziriyor muydun canım sen
Haklısın canım. Galıba yanlıs cektımMekik çekerken boynun ağırdıysa yanlış çektin demek ki canım. Boynuna ağırlık vermeden karın kaslarınla kalkman gerekiyor.
Bu aksam dedıklerını uygulayarak mekık cekecegım. Bn ellerımle enseme destek vermıstm demek kı orada hata yaptımEller boyunda birleşicek dirsekler kollar düz olucak içe doğru olmicak. Eller enseyi tutmicak formaliteden tutmuş gibi olucak. Ayaklar yerde olucak çene aşağıya göbeğe doğru olmicak dik olucak. Kendini kaldırırken belin boynun düm düz olucak mide kısmı ağricak göbek kısmıda hareket edicek. Çeneyi hareket ettirmeden gözlerle göbek izlenicek eğer göbek azda olsa bükülmüyorsa yeterince kalkılmıyordur.
Ayaklar havada vs sonraki evreler. Bücudun ilk önce buna alışması lazım. 30 yapamazken 200yapıyorum. Sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?