Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Annemle kahve içtik...:)
Bacaklarım cok fena kaptanım..zor yürüyorum dünün acısı güzel çıkıyor
Ah o güzel çikolatalar
nelere sebep oldular
Bi da yerken aklına gelir canım
uff kızlar moralim bozuldu diyetisyen kontrolum vardı bu hafta sadece 1.300 gr vermisim tabi ilk hafta 3 kilo birden verince gaza geldiydim ögle yemegi fln yemeyi unuttum sinirden
Bence çok normal canım öyle düşünme tebrik ediyorum .
kadin normal diyo boyle gidersen ayda 8 kilo fln verirsin diyo çok bile diyo ama tatmin olmadm bu hafta hic kacamak da yapmiyorum ins haftaya cok verecem
İnşallah Azmi'n elinden ne kurtulur

13 şubat salı
sabah 500ml su
kahvaltı = domates salatalık yeşil nane roka 3 zeytin 2 parca burgu peynir 2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün = 8 adet çiğ fındık elma bitki çayi
öğle = yok
ara öğün = 3 hurma 2 tam ceviz
aksam = 2 adet kofte salata ayran

o tarif sabah kahvaltisinda arada yendiginde benim diyetisyenim de metabolizmayi hizlandirdigini soylemisti, Afiyet olsun canim.
Ama haklisin cok gec 10 11 gune baslamak icin. Insallah sekersiz hayat iyi gelecek kaptanim
Bende çoğu zaman yulaf yapıyorum sütle gerçekten doyurucu güzel oluyor

13 şubat salı menüsü
1 simit
2 tunus hurmasi

1 porsiyon bulgur pilavi
1 kase çorba
10 badem
1 avuç dut kurusu

Kereviz salatasi 1 porsiyon

ben sormustum eliptiki...banada kosu bandi skci geliyor nedense..bide internette eliptik bisikletin daha cok kalori yaktigini ve vucudu sikilastirdigini okumustum ona heves etmistim daha cok..o yuzden kullananlarin fikirlerini sormak istedim :)
Spor salonunda yaklaşık aynı hızda 20dakida kolu bandında 200c yakıyorsam eliptikte 350civarı yakıyorum bilgine

Spor salonunda yaklaşık aynı hızda 20dakida kolu bandında 200c yakıyorsam eliptikte 350civarı yakıyorum bilgine

Evet salona gittiğim dönem bende farketmiştim yani kesinlikle koşu bandıyla eş değer değil bacaklarıda cok guzel çalıştırıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…