- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ah o güzel çikolatalarAnnemle kahve içtik...:)
Bacaklarım cok fena kaptanım..zor yürüyorum dünün acısı güzel çıkıyor
Bence çok normal canım öyle düşünme tebrik ediyorum .uff kızlar moralim bozuldu diyetisyen kontrolum vardı bu hafta sadece 1.300 gr vermisimtabi ilk hafta 3 kilo birden verince gaza geldiydim ögle yemegi fln yemeyi unuttum sinirden
İnşallah Azmi'n elinden ne kurtulurkadin normal diyo boyle gidersen ayda 8 kilo fln verirsin diyo çok bile diyo ama tatmin olmadm bu hafta hic kacamak da yapmiyorum ins haftaya cok verecem
çok teşekkürederm ya moral oluyorsunuz banaAh o güzel çikolatalar
nelere sebep oldular
Bi da yerken aklına gelir canım
Bence çok normal canım öyle düşünme tebrik ediyorum .
İnşallah Azmi'n elinden ne kurtulur
1300 gr az mı. Ben max 1 kg verdim haftada. Onun dışında 500-600 gr. Ama 3 ayda 6 kg ye yakın gittiçok teşekkürederm ya moral oluyorsunuz bana
Bugün öğlen yumurtalı ıspanağa boğdum bende kendimi
bugünlerde çikolatadan daha çok geliyor aklıma nedense
tşkederm insulin direncim var beni zorluyo baya sinirim bozuluyor ister istemez inş gitsinler geri gelmesnler kilolar1300 gr az mı. Ben max 1 kg verdim haftada. Onun dışında 500-600 gr. Ama 3 ayda 6 kg ye yakın gitti
A
Yavaş olsun bir daha geri gelmesin insbozma moralini
Bende de var insülin direncitşkederm insulin direncim var beni zorluyo baya sinirim bozuluyor ister istemez inş gitsinler geri gelmesnler kilolar
Bende çoğu zaman yulaf yapıyorum sütle gerçekten doyurucu güzel oluyoro tarif sabah kahvaltisinda arada yendiginde benim diyetisyenim de metabolizmayi hizlandirdigini soylemisti, Afiyet olsun canim.
Ama haklisin cok gec 10 11 gune baslamak icin. Insallah sekersiz hayat iyi gelecek kaptanim
Bi gelemedi şu lanet 7 ler:)Kaptanım nasılsın görüşmeyeli maşallah 80 görmüşsünküsüratlar gitmiş cumaya 79görmek nasip olur inş
Benim hızlanmam lazımbana yaklaşmışsın
Spor salonunda yaklaşık aynı hızda 20dakida kolu bandında 200c yakıyorsam eliptikte 350civarı yakıyorum bilgineben sormustum eliptiki...banada kosu bandi skci geliyor nedense..bide internette eliptik bisikletin daha cok kalori yaktigini ve vucudu sikilastirdigini okumustum ona heves etmistim daha cok..o yuzden kullananlarin fikirlerini sormak istedim :)
Reglden dört gün sonra en iyi sonuç. Birde en az 5saatlik açlık susuzşuk olmalı. Ben sabah aç gidip tartılıyorum hepaaaa doğru canım ben onu göz ardı ettim. teşekkür ederim :)
inş bi yerde çörekotu insülin direncini kırıyo diyo ama ne kdr dogru bilmiuorum ama deniycem her yemek oncesi bi cay kasigiBende de var insülin direnci
Kilo verince gider insallah kurtuluruz
Spor salonunda yaklaşık aynı hızda 20dakida kolu bandında 200c yakıyorsam eliptikte 350civarı yakıyorum bilgine
geçmiş olsun kuzuyakızlar benim kız gine ateşli çok giremeye bilirim annemde gelecek bana müsait olunca yazarım gine
geçmiş olsun kuzuyakızlar benim kız gine ateşli çok giremeye bilirim annemde gelecek bana müsait olunca yazarım gine
ben bacaklarım incelsin diye çok uğraşıyorum ama yandan bakınca hiç incelme yok hiç zayıf oolmadım acaba yandan incelmiyomuEvet salona gittiğim dönem bende farketmiştim yani kesinlikle koşu bandıyla eş değer değil bacaklarıda cok guzel çalıştırıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?