Bende bugun evle ugrastım. Yemegımıde ayarladım. Bulgur pılavı, fırında patateslı tavuk, salata, ayranBen geldimmmmmm
İşler güçler biter yemek yapıcam şimdi
Akşama ne var menüde kızlarr
12 şubat menü
sabah 11
3 mantar ile zeytinyaginda söylenmiş
6 tane fındık
5 zeytin
1 dilim b ekmek
domates salatalık
peynir 2 haşlanmış yumurta
ogeln 13
4yk yogurt icune bir kucuk elma ve bir kucuk kivi ve tarcin
akşam 18
3 yk tavuklu bulgur pilavi 4 yk yoğurt
19.30
1 çay bardağı sutle yapılmış nesfit içinde elma kurusuda tarcin var
Tamam canım. Nereye yazılıyor tam bılmedıgım ıcın bı yerlere yazdım baktım olmuyor sonra vazgectım:) Duzeltırım sımdıKilodan da olabilir canım çok zorlama kendini. Bir de kilonu yanlış yere yazmışsın profilindeki özel başlık kısmına yazarsan hepimiz görürüz.
Gecmiş olsun canım. Rabbım şifa versinkızlar benim kız gine ateşli çok giremeye bilirim annemde gelecek bana müsait olunca yazarım gine
Ben a101 den almıştım 249 tl di kuzum altis markası ben memnunum ama sıkılıyorum dedigim gibi
Ohh miss afiyet olsun canım bende eşime yumurtalı ıspanak makarna yaptım kendime brokoli yemegi tavuk çorba yaptım salata yogurt yeterin gayriBende bugun evle ugrastım. Yemegımıde ayarladım. Bulgur pılavı, fırında patateslı tavuk, salata, ayran
Kaptanım nasılsın görüşmeyeli maşallah 80 görmüşsün
Bugün öğlen yumurtalı ıspanağa boğdum bende kendimiOhh miss afiyet olsun canım bende eşime yumurtalı ıspanak makarna yaptım kendime brokoli yemegi tavuk çorba yaptım salata yogurt yeterin gayri
Anladım canım afiyetler olsun bende metabolizma çalıştırdığından dolayı içmeye başladım .Safra kesemden ameliyat olucam..kansizligim vardi ilac kullaniyorum ferrum fort..
Tekrardan aldirdim kan b12 mede baktirdim..
Nasipse yarinda ac karna ultrasona gidicem..
Kahve turk kahvesi iciyorum..cok canim istemesse gunde bir fincan kendime gelmek icin..
Bebegimo etkilemiyor..doktorada danisdim herhangi bir zarari olmaz.dedi..bazen sutlu iciyorum...oda turk kahvesi ama sekersiz..
Cok olursa gunde iki fincan..
Aslinda tam kahve delisiyim..
Ama fazla icmedim hamilelik ve emzrme doneminde..
Görüşürüz canımkızlar ben işten çıkıyorum birazdan. yarın sabah görüşürüz :) bol leptinli ve bol yağ yakmalı günler diliyorum :))
Bende birazdan çıkacağım insallah çok yoğun bir gündü çok yoruldum
Bende de köfte salata yoğurt var
Eve gidince bakayim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?