- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
ben bacaklarım incelsin diye çok uğraşıyorum ama yandan bakınca hiç incelme yok hiç zayıf oolmadım acaba yandan incelmiyomu
Afiyet olsun..bende kabak yidim..severim kabagi....Evin işleri bitti
Yemeklerdenhazır
Benim menü de
mercimek çorba ,
garnitürlü makarna ,
fırında İzmir köfte var .
Bunlar diğer fertlere tabi
bana da bi kase çorbayla kabak yemeği var .
Şimdi oğlumu uyuyup yiyeceğim inşallah .
Kizz o uci bi aradalar kilo yapiyo ammaaaAnladım canım afiyetler olsun bende metabolizma çalıştırdığından dolayı içmeye başladım .
2 si 3 ü bi arada bilmem ne kahvelerinden daha çok seviyorum
Kahvalti eksik gibi geldi..calisiyormuydunuz siz..belki ondan olabilir dedim ama..ara ogunler cok guzel...13 şubat salı menüsü
1 simit
2 tunus hurmasi
1 porsiyon bulgur pilavi
1 kase çorba
10 badem
1 avuç dut kurusu
Kereviz salatasi 1 porsiyon
Amaa masmavisss gunde toplam 5.5 dilim ekmek yimissin..kahvaltida iki haslanmis yumurta yiyince zaten doyarsin ekmek olmasaymisda olurmus cancazim:))13 şubat
Kahvaltı 07.30
2 dlm ekmek
2 haslanmıs yumurta
3 zeytın
Ogle 12.30
1,5 dlm ekmek
Salata +ton balıgı
2 yk pekmez
Ara 15.00
5 fındık
16.00
2 cevız
2 dlm pastırma
Aksam 18.00
2 dlm ekmek
Fırında tavuk
Yogurt
Hmmmm super bir menu..okurken istaha geldim aman diyim13 Şubat menü
Sabah
1 kivi
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı chia
2 tatli kaşığı yulaf
10 badem
Ara
1 kuru kayısı
5 fındık
Öğlen
Yarım kase domates çorbası
4 YK pırasa
1 dilim kepekli ekmek
1 kase cacık
Ara
1 kuru kayısı
5 fındık
Akşam
2 YK haşlanmış nohut eklenmiş salata
2 köfte
4 YK yoğurt
Napayım canım anca doyuyorum. Dıyet lıstemde sbh ogle aksam 2 dlm ekmek yazıyor. Kılo fazla olunca dıyetısyenlerde ona gore dıyet verıyorAfiyet olsun..bende kabak yidim..severim kabagi....
Kizz o uci bi aradalar kilo yapiyo ammaaa
Kahvalti eksik gibi geldi..calisiyormuydunuz siz..belki ondan olabilir dedim ama..ara ogunler cok guzel...
Bolll eksilerrr:))
Amaa masmavisss gunde toplam 5.5 dilim ekmek yimissin..kahvaltida iki haslanmis yumurta yiyince zaten doyarsin ekmek olmasaymisda olurmus cancazim:))
Onun disinda harika...pastirmaya bayilirim..pastirma yerken hep aklima surahi nine gelirrr.:)
Yahu cancazim kahvaltin ara ogun gibi...o yemislerle anaciginim yaptigi pizzayi gumlemesydin hani bari..13 şubat menü
Kahvaltı saat 11.30
-1 muz
-sütlü şekersiz kahve
-5 ceviz 5 badem 5 fındık
-1 orta dilim sade peynirli pizza
Öğle yok
Ara saat 14.00
-1 armut
Akşam saat 17.30
-3 bardak lahana suyu
-4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
-1 bardak ayran
Senın menude guzelmıs canım. Kız ben emzıren anne yazmayı unuttumSelammmm
Hemmen menumu yaziyorum..
13 subat 2018/sali
Sabah(08:20)
Tavuk suyuna corba sehriyeli
İki dilim cavdar
Dereotlu koy peyniri bir yk
Roka maydanoz oyle tazece yedum..
Bir acik cay
Ara(11:20 )gibi tam hatirlamadim
Sutlu turk kahvesi
Oglen(14:40)
Havuc patates haslayip ustune sarimsakli yogurt doktum viii yidim
Ara(16:20)
Kimyon cayi
Aksam(19:10)
Kabak dolmasi birtane
Bir kase yogurt
Su..2 litre yatana kadar uc olur
Spor 40 dakika orta tempo yuruyus
EMZİREN ANNE MENUSU
Haaaaaa disene oyle diye yavruceylan..o zaman o yorumdaki ekmek hakkinda olan yazilarimi sil gerisini koooopyala yapistir..hee ben onlari yazdim sayy:))Napayım canım anca doyuyorum. Dıyet lıstemde sbh ogle aksam 2 dlm ekmek yazıyor. Kılo fazla olunca dıyetısyenlerde ona gore dıyet verıyor
Duzenle yorumuna gir..duzenle yazar ordan yazSenın menude guzelmıs canım. Kız ben emzıren anne yazmayı unuttum
Senin menunde cok guzelmıs canım.Ohh miss afiyet olsun canım bende eşime yumurtalı ıspanak makarna yaptım kendime brokoli yemegi tavuk çorba yaptım salata yogurt yeterin gayri
Bnde yenı kosu bandı aldım eve. Bıleydım elıptık alırdımEvet salona gittiğim dönem bende farketmiştim yani kesinlikle koşu bandıyla eş değer değil bacaklarıda cok guzel çalıştırıyor..
Yahu cancazim kahvaltin ara ogun gibi...o yemislerle anaciginim yaptigi pizzayi gumlemesydin hani bari..
Bacim kahvaltida istedigin kadar ye...
Ye derken yani saglikli olarak peynir zeytin booool yesillik misss gibi omlet ohh ohhh ...kaymak bal hatta kararinda..
Diger ogunlerde istedigin besinle dengele..
Ama sabaha dikkat et..
Lahana suyunu oglen icsen yada aralarda..bu arada lahana suyu detoks icin mi..
Hmmm anladim...ama kahvalti tabaginin lezzeti hicbiyerde olmaz ki elifcemm...Ben kahvaltılık olarak peynir zeytin yiyemiyorum malesefo yuzden geçiştirme gibi oluyor benim için..ama aç olmuyorum tok hissediyorum bide kalori hesabına göre başladım bugünkü menü 1000 kalori civarı çıktı..
Bal kaymak bayılırım aslında olduğunda yiyorum sağol:)
Lahana suyunu hem detoks olarak vucuttaki toksinleri atsın diye hemde yağ yakıcı kür olarak içiyorum.. gercekten faydası oluyor cünkü cildime vurdu hemen sivilce şeklinde. Tavsiye ederim
Zar zor yapıyorum zaten hergun o yuzden tek seferde ılıkken içiyorum ayrı ayrı içersem soğumuş oluyor hoşuma gitmiyor öyle olunca..
Bazıları suda haşlayıp süzüm yumurta kavuruyo ben sogan dograyıp pişirip yumurta kırıyom susuzBugün öğlen yumurtalı ıspanağa boğdum bende kendimi
bugünlerde çikolatadan daha çok geliyor aklıma nedense
Ben gelim mi son zamanlarda ben de üşeniyorumHmmm anladim...ama kahvalti tabaginin lezzeti hicbiyerde olmaz ki elifcemm...
Bna gelsen boyle bi tabakta sana miss gibi sebzeli omlet yapardim.....yAnina mevsim yesllikleronden yesilliklerin ustunde yagsiz top peynir serpistiridim..ustune az kirmizi pul biber .
İki uc zeytin hem yesil hem siyah..
Yanina ufak ekmk dilimlerinden pekmz recel vs...kirmizi biber dilimleri ohhhh...anaaaaammm pazar kahvaltimi boyle yapicam...cok fena istedi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?