Öyle tabii sağlıktan öte hiç bişey yok. Mesela benim kızımın dermanı olsaydı trilyonlar harcasaydım ama olsaydıYaşadıkların ne bilmiyorum ama Allah dermansız dert vermesin sağlık olsun da gerisi boş sözü klişe olmuş ama gerçekten de öyle. Bi yerimiz ağrısa canımız orda oluyor .. herşeyimizi verecek kıvama geliyoruz geçsin diye... canını hiç sıkma . Allah sevdiği kullarını imtihan edermiş sonunda mutlu güzel günlere çıkarsın inşallah .. herşey gönlüne göre en hayırlısından olsun canım
diş patlatmış ustten aslında aşağıdan bekliyordum ustten çıkarmış ateş kusma seklindeyizgecmis olsun. canim cocuklar icin pribiyotikler var damla seklinde istersen bir dene. benim kizimda ise yaryor
Amin hakısınız her halimize şükürler olsunRabbim bu günlerini aratacak dertler vermesin canım öyle deme. Rabbimden gelen herşeye hamdolsun. Yer gök peygamberimiz için yaratıldı da çekmediği hiç acı kalmadı.
Rezene dereotu falan daha faydalı olmaz mı. Komposto ben hiç içmedim bilmiyorum faydası oluyor hemen sütüm oluyor dersen yap bebiş daha önemli canımkızlar ben iş bin şey yemiyor sürekli beni emiyor gerçi yediğini emdiginide kustuya komposta yapsam sekersiz içsem bu saatte olur mu ne dersizi
Canım nane limon versene 2-3 kaşık üşüttüyse geçer..hiç doktora götürdün mü sebebi ne kusmasınınkızlar ben iş bin şey yemiyor sürekli beni emiyor gerçi yediğini emdiginide kustuya komposta yapsam sekersiz içsem bu saatte olur mu ne dersizi
Canım benim .öyle tabi .Öyle tabii sağlıktan öte hiç bişey yok. Mesela benim kızımın dermanı olsaydı trilyonlar harcasaydım ama olsaydı
Bem merak ettim affina siginarak..kizinin neyi varki...Öyle tabii sağlıktan öte hiç bişey yok. Mesela benim kızımın dermanı olsaydı trilyonlar harcasaydım ama olsaydı
Guzel dikkat etmissin canim.13 şubat salı menüsü
1 simit
2 tunus hurmasi
1 porsiyon bulgur pilavi
1 kase çorba
10 badem
1 avuç dut kurusu
Kereviz salatasi 1 porsiyon
Otizm ve cerebral palsili canımBem merak ettim affina siginarak..kizinin neyi varki...
Gayet guzel canim13 şubat
Kahvaltı 07.30
2 dlm ekmek
2 haslanmıs yumurta
3 zeytın
Ogle 12.30
1,5 dlm ekmek
Salata +ton balıgı
2 yk pekmez
Ara 15.00
5 fındık
16.00
2 cevız
2 dlm pastırma
Aksam 18.00
2 dlm ekmek
Fırında tavuk
Yogurt
Afiyet olsun canim13 Şubat menü
Sabah
1 kivi
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı chia
2 tatli kaşığı yulaf
10 badem
Ara
1 kuru kayısı
5 fındık
Öğlen
Yarım kase domates çorbası
4 YK pırasa
1 dilim kepekli ekmek
1 kase cacık
Ara
1 kuru kayısı
5 fındık
Akşam
2 YK haşlanmış nohut eklenmiş salata
2 köfte
4 YK yoğurt
Ne guzel dikkat etmissin masallah13 şubat menü
Kahvaltı saat 11.30
-1 muz
-sütlü şekersiz kahve
-5 ceviz 5 badem 5 fındık
-1 orta dilim sade peynirli pizza
Öğle yok
Ara saat 14.00
-1 armut
Akşam saat 17.30
-3 bardak lahana suyu
-4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
-1 bardak ayran
Masallah canim menun cook guzelSelammmm
Hemmen menumu yaziyorum..
13 subat 2018/sali
Sabah(08:20)
Tavuk suyuna corba sehriyeli
İki dilim cavdar
Dereotlu koy peyniri bir yk
Roka maydanoz oyle tazece yedum..
Bir acik cay
Ara(11:20 )gibi tam hatirlamadim
Sutlu turk kahvesi
Oglen(14:40)
Havuc patates haslayip ustune sarimsakli yogurt doktum viii yidim
Ara(16:20)
Kimyon cayi
Aksam(19:10)
Kabak dolmasi birtane
Bir kase yogurt
Su..2 litre yatana kadar uc olur
Spor 40 dakika orta tempo yuruyus
EMZİREN ANNE MENUSU
Severim ben onu...ozel bir cocuk!!!Otizm ve cerebral palsili canım
Tesekkur ederim canimm..dikkat etmeye calisiyorum.Masallah canim menun cook guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?