Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Öyle tabii sağlıktan öte hiç bişey yok. Mesela benim kızımın dermanı olsaydı trilyonlar harcasaydım ama olsaydı

kızlar ben iş bin şey yemiyor sürekli beni emiyor gerçi yediğini emdiginide kustuya komposta yapsam sekersiz içsem bu saatte olur mu ne dersizi

kızlar ben iş bin şey yemiyor sürekli beni emiyor gerçi yediğini emdiginide kustuya komposta yapsam sekersiz içsem bu saatte olur mu ne dersizi
Rezene dereotu falan daha faydalı olmaz mı. Komposto ben hiç içmedim bilmiyorum faydası oluyor hemen sütüm oluyor dersen yap bebiş daha önemli canım

13 şubat
Kahvaltı 07.30
2 dlm ekmek
2 haslanmıs yumurta
3 zeytın
Ogle 12.30
1,5 dlm ekmek
Salata +ton balıgı
2 yk pekmez
Ara 15.00
5 fındık
16.00
2 cevız
2 dlm pastırma
Aksam 18.00
2 dlm ekmek
Fırında tavuk
Yogurt
Gayet guzel canim

Afiyet olsun canim

Ne guzel dikkat etmissin masallah

Masallah canim menun cook guzel

Bulutcum
Eskiden sahabiler derlermis ki yarabbi bizi unuttun mu..bugun basimiz bile agrimadi..imtihanin nerede...
Her insanin imtihani farkli,derdi farkli dermani farkli...Rabbim bu gunleri aratmasin...Ama imtihan edikiyorsak bil ki rabbim secdesine bekliyor..el ac ey kulum..
Derdi verende dertten alanda benim diyor..
Caresizlerin caresi birtek odur..
LA TAHZEN İNNALLAHE MEANE(UZULMS!!ALLAH BİZİMLEDİR)

13 subat menum
Kizlar cook yedim bugun amacim 1500 kaloriydi ama en az 2000 yemisimdir. 1700 den sonra saymayi biraktim

Sabah: 1 kucuk kase haslanmis bugday. Ustune 2 kuru erik ve muz koyup yedim.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 elma.
Oglen: hindi haslama. Salata. 4 yk kadar pirinc
Ara: 1 fincan turk kahvesi.
Aksam: 1 kase sebze corbasi. Tavuklu salata

Bundan sonrasi fena
18:00 de 4 dilim ekmek, 5 dilim peynir, 6 kuru kayisi, 1 kase yogurt, 1 ck pekmez

Su: 3 lt kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…