- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Kendim cok yedigimden galiba gozume cok az geldi canimKahvaltı 08:45
1 haşlama yumurta-2 yaprak marul-1greyfurt
11:30 1 tabak yumurtalı ıspanak-2 yk yoğurt
2 avuç içi kadar yufka
Akşam 17:45 1 küçük kase mercimek çorbası
4 yk kabak yemeği 1 bardak ayran
3 yaprak marul bi tutam maydanoz
20:45 Türk kahvesi 2 kare çikolata
Cok iyi fikir canimGell kiz kaptanice gel...kalabalikta cok guzel olur
Azalta azalta birhun sekerzis yapcemm
Afiyett olsuunn bulutcccum
Cok iyi yapmissin canimben öğle yemiyorum gelenlde kahfaltı akşam yemeği. Ama bu gün avmde gezdim bayada bir yürüdüm markete girdim canım çikolata çekti bende leblebiyle geçiştirdim
Olur mu yaa. Sanki biz diyetisyen miyiz? Allah allah anneyiz diye yorun yok olur muben menülerinize yorum yapmaya çekiniyorum çünkü annesiniz çoğunuz falan yani bilmiyorum bana düşmez ben izliyorum
Canim benim deme oyle. Yasadiklarin seni olgunlastirmistor diyelim. Karamsar olma lutfen.Parasız pulsuz işsizim ama çeyize merak sarmam sanki çok mu erken oldu ne dersiniz
Hallolması gereken onca şey varken galiba saracak birşeyler arıyorum. Taavşanım vardı biliyosunuz ondan ayrıldım puzzle aldım bi haftada bitirdim daha çerçeve bile almadım onaa. İş güçde yok e dışarı çıksan otobüs parası bile çok geliyor.
Onca sıkıntım var ama çarem yok gibi erkek arkdaşım diyor bi haftadır iyi değilsin diye idare edin diyorum herşey bana bakıyor zor gerçekten.
Bu yaşıma kadar ve bu yaşımda bunca şey yaşamak ağır geliyor. Olgunlaştırdımı desem yaşlandırdımı desem taş kalplimi oldum desem bilemiyorm.
Herkesin derdi kendine büyük gelirmiş. Allah hiçbir çocuğa benim yaşadıklarımı yaşatmasın
Allah sabir versin canim benim.Öyle tabii sağlıktan öte hiç bişey yok. Mesela benim kızımın dermanı olsaydı trilyonlar harcasaydım ama olsaydı
Oyy kuzum benim. Benim kizim da azi dis cikariyir bu ara cook huysuz.7
diş patlatmış ustten aslında aşağıdan bekliyordum ustten çıkarmış ateş kusma seklindeyiz
Kaptanim beni yanlis anlamazsan merak ettigim birsey var. Hamileyken butun testleri yaptirmis miydin? Evetse test sonuclarin nasildi?Otizm ve cerebral palsili canım
Afiyet olsn canim gayet guzelSabah yumurta zeytın peynır 1 dilim ekmek
Öğlen 1 kase çorba 2 köfte
Ara türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam 1 tabak taze fasulye 2 kaşık yoğurt
Tamam kuzumHaaaaaa disene oyle diye yavruceylan..o zaman o yorumdaki ekmek hakkinda olan yazilarimi sil gerisini koooopyala yapistir..hee ben onlari yazdim sayy:))
Denedım ama yapamadım. Neyse yarın emzıren anne yazarımDuzenle yorumuna gir..duzenle yazar ordan yaz
Anladm canım.Seviyorum ama eşim okulda taze yapıcam eşim ısınmış yemez onu beklersem saat 11oluyo o saatte yiyemem canım o yüzden
Ayy bnde cok severım kompostoyu. Ozellıklede kayısı kompostosucanim bir dene sekersiz kompostoyu tadi inan cok guzel oluyor. ben cok ictim emzirme donemimde
Evet canım herşeyim normal giderken 30. haftada aniden doğum yaptım. Küvezde beyin kanaması geçirmiş. Hamilelikte olan bir şey değil canım.Kaptanim beni yanlis anlamazsan merak ettigim birsey var. Hamileyken butun testleri yaptirmis miydin? Evetse test sonuclarin nasildi?
Anladim canim. Rabbim sizlere sabir verir. Meleginin de insallah guzel mutlu bir hayati olsun.Evet canım herşeyim normal giderken 30. haftada aniden doğum yaptım. Küvezde beyin kanaması geçirmiş. Hamilelikte olan bir şey değil canım.
Bnmkıde yenı dıs cıkardı. Alttan cıktı bızımkı. Cok huysuz ya. Kımseye gıtmıyor sureklı bnı ıstıyor ve dedıgın gıbı hep emmek ıstıyor.anca muz ezıp yada elma rendelıyorum bıraz sulandırıyorum onu yıyor. Tatlı seylerı kabul edıyor. Sende dene ıstersenkızlar ben iş bin şey yemiyor sürekli beni emiyor gerçi yediğini emdiginide kustuya komposta yapsam sekersiz içsem bu saatte olur mu ne dersizi
uff kızlar moralim bozuldu diyetisyen kontrolum vardı bu hafta sadece 1.300 gr vermisimtabi ilk hafta 3 kilo birden verince gaza geldiydim ögle yemegi fln yemeyi unuttum sinirden
13 şubat salı
sabah 500ml su
kahvaltı = domates salatalık yeşil nane roka 3 zeytin 2 parca burgu peynir 2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün = 8 adet çiğ fındık elma bitki çayi
öğle = yok
ara öğün = 3 hurma 2 tam ceviz
aksam = 2 adet kofte salata ayran
13 şubat salı menüsü
1 simit
2 tunus hurmasi
1 porsiyon bulgur pilavi
1 kase çorba
10 badem
1 avuç dut kurusu
Kereviz salatasi 1 porsiyon
13 şubat
Kahvaltı 07.30
2 dlm ekmek
2 haslanmıs yumurta
3 zeytın
Ogle 12.30
1,5 dlm ekmek
Salata +ton balıgı
2 yk pekmez
Ara 15.00
5 fındık
16.00
2 cevız
2 dlm pastırma
Aksam 18.00
2 dlm ekmek
Fırında tavuk
Yogurt
13 Şubat menü
Sabah
1 kivi
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı chia
2 tatli kaşığı yulaf
10 badem
Ara
1 kuru kayısı
5 fındık
Öğlen
Yarım kase domates çorbası
4 YK pırasa
1 dilim kepekli ekmek
1 kase cacık
Ara
1 kuru kayısı
5 fındık
Akşam
2 YK haşlanmış nohut eklenmiş salata
2 köfte
4 YK yoğurt
Selammmm
Hemmen menumu yaziyorum..
13 subat 2018/sali
Sabah(08:20)
Tavuk suyuna corba sehriyeli
İki dilim cavdar
Dereotlu koy peyniri bir yk
Roka maydanoz oyle tazece yedum..
Bir acik cay
Ara(11:20 )gibi tam hatirlamadim
Sutlu turk kahvesi
Oglen(14:40)
Havuc patates haslayip ustune sarimsakli yogurt doktum viii yidim
Ara(16:20)
Kimyon cayi
Aksam(19:10)
Kabak dolmasi birtane
Bir kase yogurt
Su..2 litre yatana kadar uc olur
Spor 40 dakika orta tempo yuruyus
EMZİREN ANNE MENUSU
Hmmm anladim...ama kahvalti tabaginin lezzeti hicbiyerde olmaz ki elifcemm...
Bna gelsen boyle bi tabakta sana miss gibi sebzeli omlet yapardim.....yAnina mevsim yesllikleronden yesilliklerin ustunde yagsiz top peynir serpistiridim..ustune az kirmizi pul biber .
İki uc zeytin hem yesil hem siyah..
Yanina ufak ekmk dilimlerinden pekmz recel vs...kirmizi biber dilimleri ohhhh...anaaaaammm pazar kahvaltimi boyle yapicam...cok fena istedi canim
13.02.2018 salı
11.00
az çökelek
1 yumurtalı iki kaşık patatesli omlet
3 çb çay
2 zeytin
2-3 çatal yoğurt
7-8 parça keçi peyniri
1 kaşık roka salatası (dünden kalma)
17.30
1 fincan bitki çayı
2avuç kadar beyaz leblebi
19.30
2 kepme mercimek çorbası
3tk kapuska ( soonunda bitti )
Kahvaltı 08:45
1 haşlama yumurta-2 yaprak marul-1greyfurt
11:30 1 tabak yumurtalı ıspanak-2 yk yoğurt
2 avuç içi kadar yufka
Akşam 17:45 1 küçük kase mercimek çorbası
4 yk kabak yemeği 1 bardak ayran
3 yaprak marul bi tutam maydanoz
20:45 Türk kahvesi 2 kare çikolata
Sabah yumurta zeytın peynır 1 dilim ekmek
Öğlen 1 kase çorba 2 köfte
Ara türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam 1 tabak taze fasulye 2 kaşık yoğurt
13 subat menum
Kizlar cook yedim bugun amacim 1500 kaloriydi ama en az 2000 yemisimdir. 1700 den sonra saymayi biraktim
Sabah: 1 kucuk kase haslanmis bugday. Ustune 2 kuru erik ve muz koyup yedim.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 elma.
Oglen: hindi haslama. Salata. 4 yk kadar pirinc
Ara: 1 fincan turk kahvesi.
Aksam: 1 kase sebze corbasi. Tavuklu salata
Bundan sonrasi fena
18:00 de 4 dilim ekmek, 5 dilim peynir, 6 kuru kayisi, 1 kase yogurt, 1 ck pekmez
Su: 3 lt kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?