- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
Sarimsakli yogurt yapiyosun ustune azda pul biber kat..ohh miss gibi oluyo..azbisey yapip deneyebilirsin..Gayet guzel bi rakam bence böyle devam eder inşaallah. Artı olmasında..
Bu diyetisyen menüsü mü? Akşam cok az geldide bana :/
Akşam sadece salatamı yedin? Bana mı az geldi :/
Afiyet olsun guzel menu:)
Afiyet olsun:)
Havuc patates haşlaması yoğurtla nasıl oluyor tadı?:) merak ettim..afiyet olsun
Hahahha..afiyet olsun :) gercekten cok guzel anlatmışsın..nasipse bi gün istanbuldakiler olarak buluşursak oda olur belki:)
Afiyet olsun:)
Sen yorum yapmaya cekiniyorum diyince bende utandım şimdi herkese yazıyorum :)
Afiyet olsun..kabak yemeğini seviyorumm:)
Afiyet olsun..ohh taze fasulye bayılırım:)
4 Ekmek gözüme battı sadece..yarına toparlarsın :)
Kendim cok yedigimden galiba gozume cok az geldi canim
Sabah kahvaltım saat 10.00
1haşlanmış yumurta
4tane zeytin
2kaşık tulum peyniri
1çk pekmez
Yarım salatalık
2dilim tam bugday ekmegi
Ara ögün saat14.30
1tane elma
Akşam yemegi saat 18.30
1kase tavuk çorba
1kase brokoli yemegi
3kaşık yogurt
2dilim tam bugday ekmegi
Ara ögün saat 21.00
1tane elma unuttum yazmayı
1.5litre su
Sabah kahvaltım saat 10.00
1haşlanmış yumurta
4tane zeytin
2kaşık tulum peyniri
1çk pekmez
Yarım salatalık
2dilim tam bugday ekmegi
Ara ögün saat14.30
1tane elma
Akşam yemegi saat 18.30
1kase tavuk çorba
1kase brokoli yemegi
3kaşık yogurt
2dilim tam bugday ekmegi
Ara ögün saat 21.00
1tane elma unuttum yazmayı
1.5litre su
Yaa senin annen yapıyor yine biz evdekilere kendi elimizle yapıp yemiyoruz onu düşün bi de..Bugün ıspanak yemeğini yaparken annem görünce ben onları börek yapıcaktım dedi..olmaz yemeğini yapıcam ben dedim o zaman ayır bana bi kısmını dedi..hasılı kelam ben yemeğimi yedim bi saat önce sporumu yaparken annem başladı böreği yapmaya gel yiyelim bırak diyeti diyip duruyor olmaz dedim ben kendimi şu anda spor yaparken 2 beden incelmiş gibi hissediyorum
Yani nasıl zor şartlarda dikkat ediyorum tahmin edebiliyomusunuz
Bu arada ben yürümekte zorlancam kadar cok ağrı çekiyorum..bu yağlar yancakken kasa dönüşmesin sakın??
Bi kaç güne geçer değilmi ağrılar?
Yaa senin annen yapıyor yine biz evdekilere kendi elimizle yapıp yemiyoruz onu düşün bi de..
yağ ayrı bir madde kas ayrı bir madde yağlar kasa dönüşmez canım. Kas oranı da öyle hemen kaslı görünecek kadar artmaz korkma :))
Ağrı kesici veya kas gevşetici varsa kullan istersen. Spora yüklenme bi anda sonra sıkılır bırakırsın bi adı vardı onun ama hatırlayamadım şimdi:))
Yanii işte çookkk spor yapmak lazım. Artı protein de çok tüketmek lazım. Ben karatay yaptım nerdeyse sırf protein beslendim baya da iyi spor yaptım ama hala kas oranım istediğim gibi değildi. Şimdi o kadar spor da yapamıyorum artık..Oda geldi aklıma evdekilere pişir ama yiyeme daha zordur heralde.. tamam sustum ben...yemeğe odaklanmamak için savaşıyorum kendimle...
Hmmm anladım..bi komşumuz varda bizim o cok spor yapmış sonra diyetisyen sen kilo veremezsin tabi vucudun hep kas yapmış demiş önce yemeni düzeltip bi süre sonra spora başlıcaksın demiş..tuhafıma gitmişti benim acaba diye şüphelendim yine burayada sorayım dedim.
Bizim evde ilaç kullanılmaz malesef...çekcem rtık bi kaç gün yarın daha hafif yapayım bari..
Sporu oldum olası sevmedim ben zaten zorla yapıyorum
Yanii işte çookkk spor yapmak lazım. Artı protein de çok tüketmek lazım. Ben karatay yaptım nerdeyse sırf protein beslendim baya da iyi spor yaptım ama hala kas oranım istediğim gibi değildi. Şimdi o kadar spor da yapamıyorum artık..
Yok ne ayıbı yaş 30.5 :))Sorması ayıp olmazsa yaş ve kilo kaç kaptanım?
Yok ne ayıbı yaş 30.5 :))
Kilo 57-60 arası değişiyor.
Boy 165 :))
Görürsün canlm inşallah bizi bırakma 3 hadi belki 4 ayda 60 kilodasınAy maşaAllah tam istediğim kilo aralığı....
Gerçi bi dönem 56ya düşmüştüm o zamanda cok çirkin olmuşsun diyodu herkes..
Sağlıklı bi şekilde 60ı göreyimde valla pskolojimin yüzde 90ı düzelcek o zaman.
İyi sıhhatte olsunlar rüyada sayıklıyor gibi tövbe yarabbimNe yani hurma 15kalorimi şaşkınlıklar içindeyim
Görürsün canlm inşallah bizi bırakma 3 hadi belki 4 ayda 60 kilodasın
İyi geceler canım. Bi daha bu kadar geç yatma. Leptin çalışmazİnşaallah desteklerinizle olacak son umudum burası :)
Ben yatıyorum hepinize iyi geceler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?