Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bulutungokyuzu Ne yaşadığını bilmiyorum ama Allah dağına göre kar veririmiş canım..herkesin imtihanı farklı. Bende kendimce çok şey yaşadım ama tecrübe oldu ve olgunlaştırdı..bu arada dediğin gibi kalpsizleştim gibi hissediyorum bende :/ ama bence öyle değil bu sadece bi dönem diye düşünüyorum...Rabbim hayatının geri kalanında altından kalkamayacağın şeylerle imtihan etmesin seni.

Anka Rabbim yardımcın olsun... benimde teyzemin kızı için otizm teşhisi koymuşlardı gitmediğimiz yer yapmadığımız şey kalmamıştı...tedavisi yok denildi hep
Sonra Allahın mucizesi dualarla hatimlerle güvenilir hocaya okutmalarla derken sonraki kontrollerde doktorlar otizm değil dikkat eksikliği var dediler sadece...

Sabredene Allah mükafatını vericek elbette..

Sarimsakli yogurt yapiyosun ustune azda pul biber kat..ohh miss gibi oluyo..azbisey yapip deneyebilirsin..

Afiyet olsun guzel doyurucu menü:)

13 subat spor listesi

1.Derya60kilo
30 dakika yuruyus 30 puan
Su: 3 lt

2.massmavi
Yarım saat yürüyüş 30 puan
1 saat plates 120 puan
100 twister 20 puan
Toplam 170 puan
3lt su

3.lemonade17
500 bölgesel hareketler 100 puan
100 jj 100 puan
Toplam 200 puan
1.5 lt su+1lt Dukan birası

4.elifff_9595
500 ip 100 puan
200 mekik 200 puan
50 squat 50 puan
50 saniye plank 50 puan

Toplam 400 puan
Su 2lt

Bugün ıspanak yemeğini yaparken annem görünce ben onları börek yapıcaktım dedi..olmaz yemeğini yapıcam ben dedim o zaman ayır bana bi kısmını dedi..hasılı kelam ben yemeğimi yedim bi saat önce sporumu yaparken annem başladı böreği yapmaya gel yiyelim bırak diyeti diyip duruyor olmaz dedim ben kendimi şu anda spor yaparken 2 beden incelmiş gibi hissediyorum

Yani nasıl zor şartlarda dikkat ediyorum tahmin edebiliyomusunuz

Bu arada ben yürümekte zorlancam kadar cok ağrı çekiyorum..bu yağlar yancakken kasa dönüşmesin sakın??
Bi kaç güne geçer değilmi ağrılar?

Yaa senin annen yapıyor yine biz evdekilere kendi elimizle yapıp yemiyoruz onu düşün bi de..
yağ ayrı bir madde kas ayrı bir madde yağlar kasa dönüşmez canım. Kas oranı da öyle hemen kaslı görünecek kadar artmaz korkma :))
Ağrı kesici veya kas gevşetici varsa kullan istersen. Spora yüklenme bi anda sonra sıkılır bırakırsın bi adı vardı onun ama hatırlayamadım şimdi:))

Oda geldi aklıma evdekilere pişir ama yiyeme daha zordur heralde.. tamam sustum ben...yemeğe odaklanmamak için savaşıyorum kendimle...

Hmmm anladım..bi komşumuz varda bizim o cok spor yapmış sonra diyetisyen sen kilo veremezsin tabi vucudun hep kas yapmış demiş önce yemeni düzeltip bi süre sonra spora başlıcaksın demiş..tuhafıma gitmişti benim acaba diye şüphelendim yine burayada sorayım dedim.

Bizim evde ilaç kullanılmaz malesef...çekcem rtık bi kaç gün yarın daha hafif yapayım bari..
Sporu oldum olası sevmedim ben zaten zorla yapıyorum

Yanii işte çookkk spor yapmak lazım. Artı protein de çok tüketmek lazım. Ben karatay yaptım nerdeyse sırf protein beslendim baya da iyi spor yaptım ama hala kas oranım istediğim gibi değildi. Şimdi o kadar spor da yapamıyorum artık..

Sorması ayıp olmazsa yaş ve kilo kaç kaptanım?

Yok ne ayıbı yaş 30.5 :))
Kilo 57-60 arası değişiyor.
Boy 165 :))

Ay maşaAllah tam istediğim kilo aralığı....
Gerçi bi dönem 56ya düşmüştüm o zamanda cok çirkin olmuşsun diyodu herkes..

Sağlıklı bi şekilde 60ı göreyimde valla pskolojimin yüzde 90ı düzelcek o zaman.

Görürsün canlm inşallah bizi bırakma 3 hadi belki 4 ayda 60 kilodasın

13 subat spor listesi

1.Derya60kilo
30 dakika yuruyus 30 puan
Su: 3 lt

2.massmavi
Yarım saat yürüyüş 30 puan
1 saat plates 120 puan
100 twister 20 puan
Toplam 170 puan
3lt su

3.lemonade17
500 bölgesel hareketler 100 puan
100 jj 100 puan
Toplam 200 puan
1.5 lt su+1lt Dukan birası

4.elifff_9595
500 ip 100 puan
200 mekik 200 puan
50 squat 50 puan
50 saniye plank 50 puan

Toplam 400 puan
Su 2lt

5.mrv2855
(Sezeryan sonrasi sporu:) )
40 dakika yuruyus
3 litre su
Toplam 40 puan

İyi gecelee hanimlar:))
Simdi yaticam daha...hadi hayirlisi..
Yarin safra tasim icin usg cekilcek..dua edin kanala dusmus olmasin..Allah kolaylik versin dua edin insaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…