- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Kaptanim ne yapıyorsun catlaklara @anka_misaliÇatlaklr için kaptan birşey yapıyordu faydasını görmüş ona sorun o biliyoord
Çok şükür canım hayırlısı olsun@anka_misali kaptanim bugun cok yoruldum..kanala dusmemis hamdolsun..kan tahlili verdim cuma gunu cikcak..ekg rontgen falan yapildi..insaallah sonuca gore aneztezi ile gorusup gun vericek doktorum.....
Kusiruma bakmayin bugun telafi edicemm.
Annemdeyim birde giremiyorum..evime geceyim..
Chia ben bir ara kullandım tok tutuyordu gerçekten ama seni tutmuyor sanırım ara öğünler yapıyorsun ya14 Şubat menü
Sabah 8.30
1 küçük elma
1 kase yoğurt + tarçın
2 tatli kaşığı yulaf
1 tatlı kaşığı chia
10 badem
Ara 10.30
5 fındık biraz süt kurusu
Öğlen
1/2 kase mercimek çorbası
5-6 YK zeytinyağlı bezelye
Cacık
Biraz salata
Ara
7-8 fındık + dut kurusu
Akşam
1 lahmacun
Salata + ayran
1.5 lt su + 1 lt Dukan birası
Aslında çok acıkmıyorum canım ama öğlen saldırmamak için ara öğün yapıyorum ogleden sonra da acıktığım icin çünkü öğle yemeği ve akşam yemeği arasında 7 saate yakın oluyorChia ben bir ara kullandım tok tutuyordu gerçekten ama seni tutmuyor sanırım ara öğünler yapıyorsun ya
Dukan birası ya da maydanoz çayı yapsana Ablacim hafta başında bende de ödem vardı pazartesi artıydım. 3 gündür Dukan birası yapıyorum eksideyim şuan. Tavsiye ederimiyi akşamlar arkadaşlar, bu cuma skorum rezil olacak sanırım, acayip şiş hissediyorum kendimikaçamağım yok suya dikkat ediyorum ama sanki şişiyorum, bugün kocaman bir göbeğim var sanki. şimdi sizi daha iyi anladım.
Günde iki tatlı kaşığından fazlası zarar. Ben süte katıp 15-20dk bekleyip öyle içiyodum sütü birde su içmek lazım bolca onun midede şişmesi lazım ben 10da yediysem akşam 7de anca acıkıyordum . Su içince şişiyor midede o yüzden.Aslında çok acıkmıyorum canım ama öğlen saldırmamak için ara öğün yapıyorum ogleden sonra da acıktığım icin çünkü öğle yemeği ve akşam yemeği arasında 7 saate yakın oluyor
Bir de miktar olarak ne kadar yiyordun ben mesela bugün silme bir tatlı kaşığı yedim
Ben bekletmiyorum hemen yiyorum. Biraz bekleteyim bakalım bende.Günde iki tatlı kaşığından fazlası zarar. Ben süte katıp 15-20dk bekleyip öyle içiyodum sütü birde su içmek lazım bolca onun midede şişmesi lazım ben 10da yediysem akşam 7de anca acıkıyordum . Su içince şişiyor midede o yüzden.
Yararı için kullanıyorsam kullan tabi ama tok tutuyor diyeyse ara yapıyorsun faydası olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?