Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

14 Şubat menü
Sabah 8.30
1 küçük elma
1 kase yoğurt + tarçın
2 tatli kaşığı yulaf
1 tatlı kaşığı chia
10 badem

Ara 10.30
5 fındık biraz süt kurusu

Öğlen
1/2 kase mercimek çorbası
5-6 YK zeytinyağlı bezelye
Cacık
Biraz salata

Ara
7-8 fındık + dut kurusu

Akşam
1 lahmacun
Salata + ayran

1.5 lt su + 1 lt Dukan birası

iyi akşamlar arkadaşlar, bu cuma skorum rezil olacak sanırım, acayip şiş hissediyorum kendimi kaçamağım yok suya dikkat ediyorum ama sanki şişiyorum, bugün kocaman bir göbeğim var sanki. şimdi sizi daha iyi anladım.

Çok şükür canım hayırlısı olsun

bu hafta yeşil çay yerine siyah çay içtim onun etkisi olurmu bilmiyorum

Chia ben bir ara kullandım tok tutuyordu gerçekten ama seni tutmuyor sanırım ara öğünler yapıyorsun ya

gene internet rezalet, 4 hane kullanınca böyle oluyor, iyi akşamlar sevgiler

08:30 1 bardak maydanoz kürü
Kahvaltı 09:00
2 küçük yumurta ve 3 yk yeşil mercimekle omlet + yarım dilim tb ekmeği

10:00 1 portakal 1 çay bardağı süt 1 ceviz

Akşam 16:45
4 köfte +1 bardak ayran+1 dilim tb ekmeği
5 yk kabak yemeği +1 yk mantar sote

19:45 1 greyfurt

Chia ben bir ara kullandım tok tutuyordu gerçekten ama seni tutmuyor sanırım ara öğünler yapıyorsun ya
Aslında çok acıkmıyorum canım ama öğlen saldırmamak için ara öğün yapıyorum ogleden sonra da acıktığım icin çünkü öğle yemeği ve akşam yemeği arasında 7 saate yakın oluyor
Bir de miktar olarak ne kadar yiyordun ben mesela bugün silme bir tatlı kaşığı yedim

Dukan birası ya da maydanoz çayı yapsana Ablacim hafta başında bende de ödem vardı pazartesi artıydım. 3 gündür Dukan birası yapıyorum eksideyim şuan. Tavsiye ederim

Günde iki tatlı kaşığından fazlası zarar. Ben süte katıp 15-20dk bekleyip öyle içiyodum sütü birde su içmek lazım bolca onun midede şişmesi lazım ben 10da yediysem akşam 7de anca acıkıyordum . Su içince şişiyor midede o yüzden.

Yararı için kullanıyorsam kullan tabi ama tok tutuyor diyeyse ara yapıyorsun faydası olmaz

Ben bekletmiyorum hemen yiyorum. Biraz bekleteyim bakalım bende. Suyu da normal günlük içtiğim kadar içiyorum üzerine içmedim hic, bide öyle deneyeyim. sabah ara yapmasam yapmam aslında öğlene kadar dayaniyorum sağol canım tavsiyeler için

İyi aksamlar kizlar izninizle bugunun menusuni yarin paylasmak istiyorum..cok yorgun ve yogunum..omer asap pasanin gazi bni mahvetti..
Birde gobek fitigi cikmis biraz agrimi yapiyor ne hep aglamakli..
Aslinda sorum bnim cok yorgun olmam..
Bugunluk izin alayim..yarin fullum insaallah..

Bugun islemleri yapmak icin toplasam inanin iki saat yurumusumdur..ordan oraya ordan oraya..sabah 8.30 ta gittim oglenden sonra 2 de anneme gectim..
Sisli etfal bilen varsa..her bir islem baska kisimlarda..hep yurume mesafeli..
Gecede cok yoruldim evimin isi duruyodu dedim yarin yokum evim ddrli toplu olsun gece uce kadar ortaligi topladim camasirdi bulasikti..3.40 gibi uattim 6.30 da kalktim..iste uyudugum o kadar

Bugun tek eksigim su oldu..ogunlerime dikkat ettim..bide artik aliskanlik haline gelonce ister istemez beslenmen dengeli oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…