Ne demek dene bakalımmBen bekletmiyorum hemen yiyorum. Biraz bekleteyim bakalım bende.Suyu da normal günlük içtiğim kadar içiyorum üzerine içmedim hic, bide öyle deneyeyim. sabah ara yapmasam yapmam aslında öğlene kadar dayaniyorum sağol canım tavsiyeler için
Canım hayal olmasın hemen 50 jumping jack yap. 50 squat yap. Hiç yoktan iyidir. 50 dağ tırmanışı yap. Hareket harekettir kalk hadiiki gundur spor filan hayal oldu napcam hergun bisey cikiyor
Bende de bir aliskanlik olsa keskeBugun tek eksigim su oldu..ogunlerime dikkat ettim..bide artik aliskanlik haline gelonce ister istemez beslenmen dengeli oluyo..
Sukur canimslm kızlar ufakligin atesi dustu kusmasida şimdilik yok çok sukur
Kuruyemisi aksam degil de gunduz yeseymissin daha iyi olurmus14 şubat menü
sabah 10
3 haslanmis yumurta
1buçuk dilim k ekmeği
peynir domates salatalık
5 zeytin
öğlen 14.15
4 ayda 5 yk etli bulgur pilavi
(misafirlikteydim)
ara 17 00
1 portakal 5 fındık
ara 18 00
1 neskafe maalesef 3 bir arada
aksam 20 30
6 yk nesfit yarım yağlı süt ( bir kase)
1 avuçtan biraz fazla karisik kuruyemiş
Masallah canim cok guzel menunKizlar sabah ac karna usg vardi..evde kahvalti yapamadim..
14.02.2018
Sabah :10.00
Tost
Ayran
Ara
Sade kahve sekersiz
Oglen (15:00)
Bir kase merximek corbasi
Mantarli tavuk sote uc kasik
Sumakli sogan salatasi bir yk
Bir kase yogurt
Ara
Uc sekersiz cay
10 findik
Aksam
Sebzeli bulgur pilavi iki kasik
Mevsim salatasi bolca
Bir bardak ayran
Su.1.5 litre ..
Spor 1 saat yuruyus
Geçmiş olsun canım gelmeyince merak ettim . Ben de kontrole gitmiştim ağrıyor diye beni acil ameliyata aldılar sende öyle oldun sandım şükür iyisin rabbim şifa versinAnka kaptanim bugun cok yoruldum..kanala dusmemis hamdolsun..kan tahlili verdim cuma gunu cikcak..ekg rontgen falan yapildi..insaallah sonuca gore aneztezi ile gorusup gun vericek doktorum.....
Kusiruma bakmayin bugun telafi edicemm.
Annemdeyim birde giremiyorum..evime geceyim..
3 kşık türk kahvesi ve 1 limon suyuyla banyoda peeling gibi yapıyordum canım. Ama şimdi benim bebek ben çıkana kadar ağlayınca bayadır yapmıyorum. 3-4 ay haftada 3 gün yaptım çok faydasını gördüm. Hendek gibiydiler çok inceldiler ama istikrarlı yapmak lazım
Amin canim. Safra kesenfe tas mi var? Evetse kac cm?Allahim kseyi hastanelere dusurmesin hastenelersizde birakmasin..siz anladiniz oni :)))
Sucuk ben de cok severim ama ne yazikki sagliksiz her guzel sey gibiSabah bır yumurta 2 dilim sucuk peynır domates
Ara kahve 1 kare bıtter
Ara 1 portakal yarım elma
Ara 1 k fıncanı beyqz leblebi
Akşam 3 dilim kuşbaşılı pide 2 közlenmıs bıber 1 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?