Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Cook gecmis olsun canim. Acil sifalar. Benim kizim da yanimizda yatiyor kendi yatagini odasi sadece ilk 8 ay kullandi o kadar

Masallah menun cok guzel. Diyetisyene mi gideyorsun yoksa kendin mi ayarladon boyle

Afiyet olsun canim. Mercimekli omlet ilk defa gordum. Onceden haslayip dolaba mi koyuyorsun.

Afiyet olsun canım o tarifi bende yapayım bi gün beğendiysen:) bence cok değil gayet yerinde bi menü..

Cok geçmiş olsun Rabbim kimseyi düşürmesin gercekten hastanelere..

Afiyet olsun sabah yediğinle çabuk acıkıyor musun yoksa tok tutuyormu merak ettim?

Sabah bır yumurta 2 dilim sucuk peynır domates
Ara kahve 1 kare bıtter
Ara 1 portakal yarım elma
Ara 1 k fıncanı beyqz leblebi
Akşam 3 dilim kuşbaşılı pide 2 közlenmıs bıber 1 bardak ayran

Afiyet olsun bitter cikolata tatlı isteğini bastırıyormu canım?

Afiyet olsun kuruyemiş gündüz yenilse sanki daha iyi olurdu:)

Afiyet olsun bence güzel menü:)

Benimde canım cok kestane istiyor afiyet olsun canım:) cokmu kalorili kestane ya :/

Ooo harika ya bende deneyeyim ama istikrarlı olma konusunda garantim yok malesef

14 Şubat spor listesi

1.lemonade17
150 jj 150 puan
100 mekik 100 puan
500 bölgesel 100 puan

Toplam 350 puan

2.Derya60kilo
35 dk yuruyus
Toplam 35 puan

3.elifff_9595
500 ip 100 puan
100 mekik 100 puan
50 saniye plank 50 puan
50 squat 50 puan

Toplam 300puan
Su 2lt

Beğendimde başka tariflerede bak aynı yemeğin bulduru zor tutturdum su oranını faln yazmamış az dağıldı ama tadı güzel oldu

Afiyet olsun canım. Bakla çorbası nasıl oluyor. Ekmeklerin nerde senin listene uysana canım.

Afiyet olsun canım lahmacun çekti canım

Aaaa sen bana mercimekli omlet sordun ben bebeği uyutup yazacaktım ama unuttum yaa kusura bakma beğendin mi canım nasılZ ay canım çekti kahvaltıya yapayım şimdi

Sabah bır yumurta 2 dilim sucuk peynır domates
Ara kahve 1 kare bıtter
Ara 1 portakal yarım elma
Ara 1 k fıncanı beyqz leblebi
Akşam 3 dilim kuşbaşılı pide 2 közlenmıs bıber 1 bardak ayran

Gamzeee kuzum hani saatler

[/QUOTE]
3 yumurta çok canım naptın. Şu nesfiti de alma artık bitince çok sağlıksız karışık kuruyemiş kavrulmuş mu canım.

13 subat menü
sabah
2 haslam8s yumurta
1bucuk dilim b ekmek
domates salatalık
5 fındık 5 zeytin
akşam
1 tabak kıymalı karnabahar yaninda yogurt

8 yumurta okudum bi an yok artık dedim küçük çapta kalp krizi geçirdim ben de yumurtacıyım gerçi ben yerim de işte çok oluyor

Ohh misss afiyet olsun merak ediyorum senin kilonu bakalım

500 gr kestane miii. 1 hafta ekmek yeme artık naptın öyle

Az yiyorsun bak sonra kriz yaşayacaksın olmaz. Akşama en azından köfte yanında salata koysan.
aradaki kuru yemiş de çok olmuş.

Cok acıkmıyorum canım tok tutuyor ama biraz daha yulaf eklenirse daha tok tutar. Normalde yulafın porsiyonu 3-4 YK ben 1 YK koyuyorum. 4 YK yulaf 2 dilim ekmeğe denk geliyormuş.Chia da 2 tatlı kaşığı olabilir

Anka bende cok oldugunun farkindayim ama ekmege saldirmak istemedim asiri çıkmıştım sabah çok açıkıyorum herhalde kız emiyoy ya oyle bir iki değil sabaha kadr agiznda meme
kuruyemiste maalesef kavrulmuş bizim adam yiyordu çok koktu dün zaten bütün kokular burnumdaydi av köpeği gibiydim

bu arada günaydın kızlar dün akşamdan midem ağrıyor çok şiddetli değil ama rahatsız edici

Günaydınn kızlaar :)
Dün bıraz sınırlerım bozuktu gıremedım kusuku bakmayın.
14 şubat menüm
Kh(11:15)1 dlm ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin
Öğle(14:00)2 dlm haşlanmış patates,2yk fırımda tavuk
Ara:7 fındık, 1 dlm pastırma
Akşam16:00)4 köfte, 1 sb ayran, yarım dlm ekmek, 1çay kaşıgından az bal yedım(canım cok tatlı cektı kendıme engel olamadım)
Baktım burda herkes cok az ekmek yıyor. Bende az yeme kararı aldım

Hayırdır inşallah niye öyle hassaslaştı burnun :))
Benim bebek de bişey yemiyor yaa sütüm de azaldı emzik gibi emiyor napacağız bu bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…