Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

valla bende gecikme yaptı canım biraz düzenim bozuldu o yüzden yarın doktor randevum var belli olur zaten :)
Anladım canım. Dr ilaç verir belki üzme kendini

Bişiler yapmam lazım canım sıkılıyor böyle olunca .
İnterval filan hiç bilmem de yaptığım ip atlama Leslie bölgeselleri de bazen yapamıyorum gün içinde yorgun olunca

Daha önce de diyette miydi o arkadaş ankam liste aşağı yukarı benim yediklerimle aynıydi bire bir uygulamadım ama sakıncalı birşey de yapmıyorum

Canım diyetisyen listeleri de bizim yendiğimiz gibi aslında bakarsan ama bir ara öğün ya da iki kaşık az ya da fazla sebze yemeği saatleri bile değiştirebiliyor durumu.

Annem hasta ziyaretine gitti sende yaparsın akşama bişeyler dedi cuma bizim pazarda. Evdede birşey kalmamış ne yapabilirim ya

Cok teşekkür ederim:) biraz araştırma yapmıştım o kadar cok marka var ki...ama voit marka orta fiyatta bişey alsam yeterli olur sanırım... peki düzenli kullanıyo musun etkisi nasıl sence?

Çok düzenli kullandığım söylenemez canım ama kullanınca evet çok etkili 15. dakikadan itibaren su gibi terliyorsun.
Tüm vucudu çalıştırıyor. Kardio olarak harika etkili. Yarım saatte 250 kalori yakıyorsun kesin.

Vucudun duraksadığı dönemler illaki oluyor bende eski kilo vermelerimden biliyorum...sabredin eksiler yakında gelecektir:)

Ben vucudumu gördükçe moralim bozuluyor daha şimdiden heryerim çatlak dolu
Bende de çok var ya çatlak aldım verdim derken her yer de var benimde yaptığın bir şey var mı canım çatlaklara?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…