Anladım canım. Dr ilaç verir belki üzme kendinivalla bende gecikme yaptı canım biraz düzenim bozuldu o yüzdenyarın doktor randevum var belli olur zaten :)
Bişiler yapmam lazım canım sıkılıyor böyle olunca .
İnterval filan hiç bilmem de yaptığım ip atlama Leslie bölgeselleri de bazen yapamıyorum gün içinde yorgun olunca
Daha önce de diyette miydi o arkadaş ankam liste aşağı yukarı benim yediklerimle aynıydi bire bir uygulamadım ama sakıncalı birşey de yapmıyorum
Menü çok güzel bence :))) bişey sorcam ekmek yiyormusun hiç?
Cok teşekkür ederim:) biraz araştırma yapmıştım o kadar cok marka var ki...ama voit marka orta fiyatta bişey alsam yeterli olur sanırım... peki düzenli kullanıyo musun etkisi nasıl sence?
Anladım kaptanım onu yapayım o zaman bakıyım daCanım diyetisyen listeleri de bizim yendiğimiz gibi aslında bakarsan ama bir ara öğün ya da iki kaşık az ya da fazla sebze yemeği saatleri bile değiştirebiliyor durumu.
Kızlar naber ben Dukan biramı yaptım içiyorumofisteki arkadaşlar soruyor sen ne iciyon öyle diye
Çok güzel olur ama sen fazla yeme
Bilmiyorum canim sitelerde 15+5 günlük kürler seklinde yazıyor. ben surekli yapmıyorum da bu hafta ödem olduğu için her gün yaptım yarında yaparım sonHergün içmenin zararı var mı acaba canım?
Bilmiyorum canim sitelerde 15+5 günlük kürler seklinde yazıyor. ben surekli yapmıyorum da bu hafta ödem olduğu için her gün yaptım yarında yaparım son
Bende de çok var ya çatlakVucudun duraksadığı dönemler illaki oluyor bende eski kilo vermelerimden biliyorum...sabredin eksiler yakında gelecektir:)
Ben vucudumu gördükçe moralim bozuluyor daha şimdiden heryerim çatlak dolu
Off ben buna bayılıyorum yaa. Porsiyon a dikkat ederek yersen senin içinde güzel bence canım ama çok yeme şişkinlik yapmasın
İyi canım napayım çalışmacaNapıyorsunuz kızlar
ben akşam yemeğini yedim oturuyorum
TesekkurlerTünaydın milletsevgililer gününüz kutlu olsun
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum nörüyonuz bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?