Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

15 şubat menü

Kahvaltıyla öğleyi birleştirdim geç kalktığım için..
Saat 12.30

-1 bardak chialı tarçınlı süt
-1 tabak yoğurtlu bulgur köftesi

Ara saat 15.00

-5 ceviz 10 fındık
-1 elma

Akşam 18.00

-1 tabak mercimek salatası
-1 bardak ayran

Su 2lt

@innuk
@Ecembal
Gulumse24 sen taşınma sırasındasın diye bu hafta ses etmiyom. Haftaya tam bekliyoruz.
@Edebiye 006 canım sen nerelerdesin çok görmüyorum da ben seni sanki
Kaptanım ne desen haklısın yemek düzenim yoktu oyüzden saçma sapan atıştırmalıkla geçti günler yazacak menü yok oryada o yüzden yazmadım ama bugünden itibaren yazıcam inş

Diger ögünler hafif geçmiş bulgur köftesi inş seni şişirmez afiyet olsun canım benim

Bugün ev halkı için pasta yaptım yalnız pandispanyam cok guzel kabarmışken söndü

Sizce sebep ne olabilir..fırından direk soğuğa çıkarmamaya dikkt ettim aslında ama..
Piştikten sonra fırın kapağını araladım pencere falan açıktı ondan etkilenmiş olabilir mi

Tam pişmeden kontrol için fırının agzını açtıysan ondan ola bilir pişen kek sönmez canım

Demek pişmeden kabarma zamanında fırını kapatıp kapagını açmışsın fırının sucaklıgıyla kek pişmiş Ama sönmüştür kuzum
Bugün bende kek yaptım eski komşum geldi özellikle dikkat ederim keki pişene kadar kontrol içşn bile olsa kapagını açmam bikez başıma geldi Çünki

Demek pişmeden kabarma zamanında fırını kapatıp kapagını açmışsın fırının sucaklıgıyla kek pişmiş Ama sönmüştür kuzum
Aynen öyle yaptım fırının sıcaklığıyla kek tamam oldu ama söndü..odamı etki ediyo yani kek piştikten sonra fırını kapatıp hemen ağzını aralamam mı gerek?
Annemde fırını kapattıktan sonra fırın çalışmaya devam ediyor o yuzden beş on dk erken kapatın diyo sürekli..yemeklerde olurda böyle kekde falan yapmamak gerek demekki

15 Şubat menü
8.30
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin

Ara
Form çayı
1 kivi

12.30
4 YK Bulgur
4 YK nohut
Cacık
Salata

19.00
1 kase tarçın zencefil zerdeçalli yoğurt
Yarım elma
8 fındık biraz dut kurusu

Kuzum kek pişene kadar fırının agzını açmamak lazım piştikten sonra kek sönmez sen fırını erken kapattıgın için sönmüş belki fırını açmasan sadece kapatsan belki o zamanda sönmezdi ben keki pişene kadar kontrol etmem piştiginden emin oluncada fırında tutmam hemen çıkarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…