Kızçem bende ödem çok maydanoz limon işe yararmı ya özellikle bacaklarım gömülüyo resmen ne önerirsinBende soğan suyu çok işe yaramıştı
Allah isteyen herkese versin inşallah
Kaptanım ne desen haklısın yemek düzenim yoktu oyüzden saçma sapan atıştırmalıkla geçti günler yazacak menü yok oryada o yüzden yazmadım ama bugünden itibaren yazıcam inş@innuk
@Ecembal
Gulumse24 sen taşınma sırasındasın diye bu hafta ses etmiyom. Haftaya tam bekliyoruz.
@Edebiye 006 canım sen nerelerdesin çok görmüyorum da ben seni sanki
Diger ögünler hafif geçmiş bulgur köftesi inş seni şişirmez afiyet olsun canım benim15 şubat menü
Kahvaltıyla öğleyi birleştirdim geç kalktığım için..
Saat 12.30
-1 bardak chialı tarçınlı süt
-1 tabak yoğurtlu bulgur köftesi
Ara saat 15.00
-5 ceviz 10 fındık
-1 elma
Akşam 18.00
-1 tabak mercimek salatası
-1 bardak ayran
Su 2lt
Tam pişmeden kontrol için fırının agzını açtıysan ondan ola bilir pişen kek sönmez canımBugün ev halkı için pasta yaptım yalnız pandispanyam cok guzel kabarmışken söndü
Sizce sebep ne olabilir..fırından direk soğuğa çıkarmamaya dikkt ettim aslında ama..
Piştikten sonra fırın kapağını araladım pencere falan açıktı ondan etkilenmiş olabilir mi
Yok hiç açmadım fırını..Tam pişmeden kontrol için fırının agzını açtıysan ondan ola bilir pişen kek sönmez canım
Demek pişmeden kabarma zamanında fırını kapatıp kapagını açmışsın fırının sucaklıgıyla kek pişmiş Ama sönmüştür kuzumYok hiç açmadım fırını..
Bugün bende kek yaptım eski komşum geldi özellikle dikkat ederim keki pişene kadar kontrol içşn bile olsa kapagını açmam bikez başıma geldi ÇünkiDemek pişmeden kabarma zamanında fırını kapatıp kapagını açmışsın fırının sucaklıgıyla kek pişmiş Ama sönmüştür kuzum
Unu az olmuş olabilir canımYok hiç açmadım fırını..
Aynen öyle yaptım fırının sıcaklığıyla kek tamam oldu ama söndü..odamı etki ediyo yani kek piştikten sonra fırını kapatıp hemen ağzını aralamam mı gerek?Demek pişmeden kabarma zamanında fırını kapatıp kapagını açmışsın fırının sucaklıgıyla kek pişmiş Ama sönmüştür kuzum
Unu az olmuş olabilir canım
Hala detoksta mısın canım15 Şubat menü
8.30
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
Ara
Form çayı
1 kivi
12.30
4 YK Bulgur
4 YK nohut
Cacık
Salata
19.00
1 kase tarçın zencefil zerdeçalli yoğurt
Yarım elma
8 fındık biraz dut kurusu
Bende çok nadir tuttururumKıvamı tam oldu ama bilmiyorumbi tek sönmesine bozuldum
Senin dukan birası sana iyi geliyordu onu yapabilirsin canım ,1 bardak için 7-8 maydanozu kaynayan suya atıp demleyip de içebilirsin , bol su da iç .geçer inşallahKızçem bende ödem çok maydanoz limon işe yararmı ya özellikle bacaklarım gömülüyo resmen ne önerirsin
Ne çok ıspanak yiyon gıı9:30 maydanoz kürü
Kahvaltı 10:00
6 yk yumurtalı ıspanak kavurması+ 2 kivi
13:00 1 bardağı süt +21 kuru üzüm+2 ceviz
Akşam 15:30 1 tabak yoğurtlu kabak+
4 mantardan sote
21:00 sütlü Türk kahvesi
3 litre su
Kız dedim ya sana bi kere geçenlerdeNe çok ıspanak yiyon gıı
Kuzum kek pişene kadar fırının agzını açmamak lazım piştikten sonra kek sönmez sen fırını erken kapattıgın için sönmüş belki fırını açmasan sadece kapatsan belki o zamanda sönmezdi ben keki pişene kadar kontrol etmem piştiginden emin oluncada fırında tutmam hemen çıkarırımAynen öyle yaptım fırının sıcaklığıyla kek tamam oldu ama söndü..odamı etki ediyo yani kek piştikten sonra fırını kapatıp hemen ağzını aralamam mı gerek?
Annemde fırını kapattıktan sonra fırın çalışmaya devam ediyor o yuzden beş on dk erken kapatın diyo sürekli..yemeklerde olurda böyle kekde falan yapmamak gerek demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?