Nasıl kavuruyon anlat bakimKız dedim ya sana bi kere geçenlerde
Çikolatadan daha çok istiyor canım yumurtalı ıspanağı ..
şimdi olsa yine yerim valla niye böyle bilmiyorum
Arkadaşın biri Demir'in düşmüş olabilir demişti
2 sene öncesine kadar bende mavişehirdeydim, belki görmüşüzdür birbirimizi :) hafta sonları atakentte annemde oluyorum:)Yaa oyle mi ben hic gitmedim sakrana. Biz merkezdeyiz karşıyaka :)
aman allahım diyettesiniz ve kek mi yapıyorsunuz
Kuzum kek pişene kadar fırının agzını açmamak lazım piştikten sonra kek sönmez sen fırını erken kapattıgın için sönmüş belki fırını açmasan sadece kapatsan belki o zamanda sönmezdi ben keki pişene kadar kontrol etmem piştiginden emin oluncada fırında tutmam hemen çıkarırım
valla ben 6 aralıktan beri eve hamur işi sokmuyorum, annemde ne yerlerse :))) misafir geleceğinde de diyorum kusura bakmayın yiyecek bir şey yok kuru çay var diye.. alıştı herkes. kahve içinde saatim değilse hayatta içmiyorum
Sen nasıl dayanıyorsun canım.ay bn dayanamazdımmEv halkı isteyince mecbur yapıyorum
Dünde annem un kurabiyesi istemişti ondan yaptım..
Bizim evde hamur işi ve tatlı hiç eksik olmaz
bende severim de diyetten sonra insirmik helvasına bende bayılırım(( ama tu kaka öyle şeyler :)
güzel olmuş o kadar saat ara yapmadan nasıl durdun15.02.2018 perşembe
Sabah 11.30
4yk yulaf ezmesi ( İçine süt 2kuru kayısı 5kuru üzüm yarım elma yarım havuç tarçın 2ceviz)
Akşam 19.00
1 kase nercimek çorbası
3yk bulgur köftesi
1kase yoğurt
1 et köfte
Alıştım artık bir uraş bulursam kendime sıkkntı olmuyorgüzel olmuş o kadar saat ara yapmadan nasıl durdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?