Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ne kadar çok yemek yiyorsunuz erken kalktığınızdan ama yinede gözüme öyle çok geliyorki. Ben eğer sabah kalkarsam belki başta alışamam ama sonra bi öğle yaparım heralde

Canımmmmm merak etmez olur muyuz acın büyük gelmezsin diye etiketlemedim hiç inan hep aklımdasın hoşgeldin canım
Hosbuldum canım hala kendime gelmedim 80 i gördüm tartida sistim.sıkıntıdan doygunluk hissimi kaybettim annem de beni böyle görmek istemezdi. Çok özlüyorum onu.sen napiyorsun nasılsın

Nasıl kavuruyon anlat bakim
Ispanağı ayıklıyor yıkıyor kaynar suya atıp çıkarıyorum , 1-2 dk ..
Zeytin yağa soğanı atıp soteliyorum
Yumurtayı kırıyorum tuz atıyorum sonra da ıspanağı koyup pulbiber atıyorum 4-5 dk da öyle kısık ateşte kavurup yiyorum canım

Kızlaaarrr dün menü yazamadım iş ew bi de gün vardi da
15 şubat persembe menüsü
1 haslanmis yumurta
1 mandalina

Yayla çorbası 1 kase
1 mandalina
1 elma
7 badem

Mevsim salata
Yayla çorbası

15 badem
1 tunus hurmasi
2 yulaflı bisküvi

Annemde böyle yapıyor ıspanak kavrulunca bir canı kalmıyor anneme diyorum bol yumurtalı yapki daha uzjn yiyelim bende çok severim bayılırım

15 şubat menü

Sabah hastaneye gittigim icin evde kahvalti yapamadim
6 badem 3 ceviz 3 hurma 1 mandalina

Öğle : yoğurtlu köfte (disarda yenecek wn masum seydi ekmeksiz yedim)
Ara : 3 ceviz
Akşam : 1 kase yayla corbasi 1 kase salata

Bugun yuruyus yapamadim ama yine de 6bin adimi buldum. 2 lt su.

Sabah kahvaltım saat10.00
1haşlanmış yumurta
2kaşık peynir
2dilim tam bugday ekmegi
2bardak şekersiz çay

Öglen yemegi misafir vardı saat16.00
2kaşık patates salatası
2kaşık kapya biber salatası
2kaşık menemen
1kaşık peynir
2dilim tam bugday ekmegi
4bardak şekersiz çay

Akşam yemegi saat 19.00
1kase mercimek çorbası
Karışık salata

2litre su

Menuye diyecek yok...supersin...:))
Afiyet olsun canim..yogurtlu bulgur koftesi dedigin ufak ufak oluyo..oylemi..fellak mi ne diyolar omu..cok severim onuda..

15 Şubat menü
8.30
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin

Ara
Form çayı
1 kivi

12.30
4 YK Bulgur
4 YK nohut
Cacık
Salata

19.00
1 kase tarçın zencefil zerdeçalli yoğurt
Yarım elma
8 fındık biraz dut kurusu
Hersey cok guzel amma o yugurt yokmu bayikiyorumm.o zerdecalin tadi kokusu ohhhhh...sifa olsun

Kiz gul Allah sen doydun mu ...aslinda kuru uzum falan var kan sekerin dengelenmistir belki ama ne biliyim gi...

Super afiyet olsun...bulgur koftesi gunu bugun..bende yapcamm yaa

Afiyetler olsun efendimm...
Boll eksiler..

Afiyet olsun canim..cok guzel sonuclar alicakson bunu unutma ve lutfen sabret azmet....bi kadar caban bosa gitmesin

Afiyet olsun canim...bol eksiler

Afiyet olsun canim..insan disarda oldumu azda olsa duzeni bozuluyo ama yinede ona ragmen bozmamissin...bol eksiler..

Afiyt olsuj cnm..o kadar hengame atlattin gayet guzel bir menu..

tşkkürler cnm

kestane baya kalorili canim. Hele bir de benim gbi bir oturusta yarim kilo yenirse

3 yumurta çok canım naptın. Şu nesfiti de alma artık bitince çok sağlıksız karışık kuruyemiş kavrulmuş mu canım.

8 yumurta okudum bi an yok artık dedim küçük çapta kalp krizi geçirdim ben de yumurtacıyım gerçi ben yerim de işte çok oluyor

Ohh misss afiyet olsun merak ediyorum senin kilonu bakalım

500 gr kestane miii. 1 hafta ekmek yeme artık naptın öyle

Az yiyorsun bak sonra kriz yaşayacaksın olmaz. Akşama en azından köfte yanında salata koysan.
aradaki kuru yemiş de çok olmuş.[/QUOTE]
haklisin kaptanim. Cook uzun zamandir kestane yemiyordum gorunce dibini gorene kadar yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…