- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Hosbuldum canımCanımmmmm merak etmez olur muyuz acın büyük gelmezsin diye etiketlemedim hiç inan hep aklımdasın hoşgeldin canım
Sen nasıl dayanıyorsun canım.ay bn dayanamazdımm
Ispanağı ayıklıyor yıkıyor kaynar suya atıp çıkarıyorum , 1-2 dk ..Nasıl kavuruyon anlat bakim
Canım sen toparlan kilolar gider üzülme . Rabbim sabrını arttırsınnHosbuldum canımhala kendime gelmedim 80 i gördüm tartida sistim.sıkıntıdan doygunluk hissimi kaybettim annem de beni böyle görmek istemezdi. Çok özlüyorum onu.sen napiyorsun nasılsın
Annemde böyle yapıyor ıspanak kavrulunca bir canı kalmıyor anneme diyorum bol yumurtalı yapki daha uzjn yiyelim bende çok severim bayılırımIspanağı ayıklıyor yıkıyor kaynar suya atıp çıkarıyorum , 1-2 dk ..
Zeytin yağa soğanı atıp soteliyorum
Yumurtayı kırıyorum tuz atıyorum sonra da ıspanağı koyup pulbiber atıyorum 4-5 dk da öyle kısık ateşte kavurup yiyorum canım
Degilim canim, akşamı hafif tuttum sadece yarın cuma diyeHala detoksta mısın canım
Degilim canim, akşamı hafif tuttum sadece yarın cuma diyeHala detoksta mısın canım
Degilim canim, akşamı hafif tuttum sadece yarın cuma diye
Menuye diyecek yok...supersin...:))15 şubat perşembe
sabah bir bardak ılık su
kahvaltı = domates salatalık roka yeşil nane bir kaşık omlet 3 yeşil zeytin beyaz peynir
ara öğün = 1adet yeşil elma 10 adet çiğ fındık bitki çayı
öğle = salata 1 adet alabalık
ara = 2 ceviz yarım muz
akşam 17.00 (olmak zorunda oldu kardeşimin cafesindeyim :) bir adet şinitzel bir avuç kadar patates sade soda
Afiyet olsun canim..yogurtlu bulgur koftesi dedigin ufak ufak oluyo..oylemi..fellak mi ne diyolar omu..cok severim onuda..15 şubat menü
Kahvaltıyla öğleyi birleştirdim geç kalktığım için..
Saat 12.30
-1 bardak chialı tarçınlı süt
-1 tabak yoğurtlu bulgur köftesi
Ara saat 15.00
-5 ceviz 10 fındık
-1 elma
Akşam 18.00
-1 tabak mercimek salatası
-1 bardak ayran
Su 2lt
Hersey cok guzel amma o yugurt yokmu bayikiyorumm.o zerdecalin tadi kokusu ohhhhh...sifa olsun15 Şubat menü
8.30
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
Ara
Form çayı
1 kivi
12.30
4 YK Bulgur
4 YK nohut
Cacık
Salata
19.00
1 kase tarçın zencefil zerdeçalli yoğurt
Yarım elma
8 fındık biraz dut kurusu
Kiz gul Allah sen doydun mu ...aslinda kuru uzum falan var kan sekerin dengelenmistir belki ama ne biliyim gi...9:30 maydanoz kürü
Kahvaltı 10:00
6 yk yumurtalı ıspanak kavurması+ 2 kivi
13:00 1 bardağı süt +21 kuru üzüm+2 ceviz
Akşam 15:30 1 tabak yoğurtlu kabak+
4 mantardan sote
21:00 sütlü Türk kahvesi
3 litre su
Super afiyet olsun...bulgur koftesi gunu bugun..bende yapcamm yaa15.02.2018 perşembe
Sabah 11.30
4yk yulaf ezmesi ( İçine süt 2kuru kayısı 5kuru üzüm yarım elma yarım havuç tarçın 2ceviz)
Akşam 19.00
1 kase nercimek çorbası
3yk bulgur köftesi
1kase yoğurt
1 et köfte
Afiyetler olsun efendimm...15 şubat menü
sabah 10
2 haslanmis yumurta
peynir domates salatalik
2 dilim tb ekmeği
30 gr sucuk (ev yapimi)
3 zeytin
ara 16.30
1kase yoğurt içinde 1 elma tarçın
akşam 20
2 tane tavuk biftek ( firinda)
1yk princ pilav
3 dilim patates( firinda)
Afiyet olsun canim..cok guzel sonuclar alicakson bunu unutma ve lutfen sabret azmet....bi kadar caban bosa gitmesinCanım acayıp derecde tatlı ıstıyorzor dayanıyorım suan.
15 subat 2018
Kh(07.30)
1 kase yogurt corbası
1 dlm ekmek
1 haslanmıs yumurta
Ogle 12.30
1dlm ekmek
1 kase yogurt corbası
8yk yesıl fasulye
Ara
Ayva
8 fındık
2yk pekmez
Aksam 17.00
1 dlm ekmek
1 kase yogurt corbası
8yk yesil fasulye
Ara
1 sb tarcınlı sut
Afiyet olsun canim...bol eksilerKızlaaarrr dün menü yazamadım iş ew bi de gün vardi da
15 şubat persembe menüsü
1 haslanmis yumurta
1 mandalina
Yayla çorbası 1 kase
1 mandalina
1 elma
7 badem
Mevsim salata
Yayla çorbası
15 badem
1 tunus hurmasi
2 yulaflı bisküvi
Afiyet olsun canim..insan disarda oldumu azda olsa duzeni bozuluyo ama yinede ona ragmen bozmamissin...bol eksiler..15 şubat menü
Sabah hastaneye gittigim icin evde kahvalti yapamadim
6 badem 3 ceviz 3 hurma 1 mandalina
Öğle : yoğurtlu köfte (disarda yenecek wn masum seydi ekmeksiz yedim)
Ara : 3 ceviz
Akşam : 1 kase yayla corbasi 1 kase salata
Bugun yuruyus yapamadim ama yine de 6bin adimi buldum. 2 lt su.
Afiyt olsuj cnm..o kadar hengame atlattin gayet guzel bir menu..Sabah kahvaltım saat10.00
1haşlanmış yumurta
2kaşık peynir
2dilim tam bugday ekmegi
2bardak şekersiz çay
Öglen yemegi misafir vardı saat16.00
2kaşık patates salatası
2kaşık kapya biber salatası
2kaşık menemen
1kaşık peynir
2dilim tam bugday ekmegi
4bardak şekersiz çay
Akşam yemegi saat 19.00
1kase mercimek çorbası
Karışık salata
2litre su
tşkkürler cnmMenuye diyecek yok...supersin...:))
Afiyet olsun canim..yogurtlu bulgur koftesi dedigin ufak ufak oluyo..oylemi..fellak mi ne diyolar omu..cok severim onuda..
Hersey cok guzel amma o yugurt yokmu bayikiyorumm.o zerdecalin tadi kokusu ohhhhh...sifa olsun
Kiz gul Allah sen doydun mu ...aslinda kuru uzum falan var kan sekerin dengelenmistir belki ama ne biliyim gi...
Super afiyet olsun...bulgur koftesi gunu bugun..bende yapcamm yaa
Afiyetler olsun efendimm...
Boll eksiler..
Afiyet olsun canim..cok guzel sonuclar alicakson bunu unutma ve lutfen sabret azmet....bi kadar caban bosa gitmesin
Afiyet olsun canim...bol eksiler
Afiyet olsun canim..insan disarda oldumu azda olsa duzeni bozuluyo ama yinede ona ragmen bozmamissin...bol eksiler..
Afiyt olsuj cnm..o kadar hengame atlattin gayet guzel bir menu..
kestane baya kalorili canim. Hele bir de benim gbi bir oturusta yarim kilo yenirseAfiyet olsun canım o tarifi bende yapayım bi gün beğendiysen:) bence cok değil gayet yerinde bi menü..
Cok geçmiş olsun Rabbim kimseyi düşürmesin gercekten hastanelere..
Afiyet olsun sabah yediğinle çabuk acıkıyor musun yoksa tok tutuyormu merak ettim?
Afiyet olsun bitter cikolata tatlı isteğini bastırıyormu canım?
Afiyet olsun kuruyemiş gündüz yenilse sanki daha iyi olurdu:)
Afiyet olsun bence güzel menü:)
Benimde canım cok kestane istiyor afiyet olsun canım:) cokmu kalorili kestane ya :/
Ooo harika ya bende deneyeyim ama istikrarlı olma konusunda garantim yok malesef
3 yumurta çok canım naptın. Şu nesfiti de alma artık bitince çok sağlıksızAfiyet olsun canım. Bakla çorbası nasıl oluyor. Ekmeklerin nerde senin listene uysana canım.
Afiyet olsun canım lahmacun çekti canım
Aaaa sen bana mercimekli omlet sordun ben bebeği uyutup yazacaktım ama unuttum yaa kusura bakmabeğendin mi canım nasılZ ay canım çekti kahvaltıya yapayım şimdi
Gamzeee kuzum hani saatler
Supermis cok guzel menunDiyetisyene gitmiyorum canım kendi menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?