- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Sagol canimKız sıkma canını sen 60 lara kdar düşmüş kadınsın sen zayıflayamicaksın kim zayıflicak. Bende spor yapmadım biliyordum başıma geleceği. Hallederiz haftaya sıkma canını
Bu hafta lemonade ye sevinelim oda kaç haftadır sabitti haftaya hem kendimize hem takıma seviniriiizz
Canım cok gecmıs olsun.saglıktan otesı var mı. Sen ıyı ol gerısı onemlı degıl.Rabbım sıfa versın
Geçmiş olsun canımalerji bende de var çok kötü bir durum biliyorum çaresi yok resmen ilaçlar anlık tesir ediyor
İlaçlar ödem yapmış olabilir bir de alerji ilaçları genelde kortizonlu olursıkma canını sen iyi ol gerisi önemli değil
Aynen sabitim değiştiricemgamze eğer bu hafta kilo veremezsen yemen duzenini degistir cok az yiyiyon bacim vucut kendini kilitliyor nasılsa az yiyecek geliyor ben bunları depo yapayım diyor
Kızlar merhaba,
İki gündür fena durumdayım alerji sebebiyle hastanelik oldum. Sebebi de belli değil deli olucam iğneler bile saatlik etki ediyor.
Acaip şiş durumdayım. ellerimi kapatamıyor gözlerimi açamıyorum.
Bu hafta anka beni öldürürmüsün süründürürmüsün bilmiyorum ama artı geldim bu şişlikler mi sebep onuda bilmiyorum.
Ne olur affedin. Bu sabah 61.7 yim
Rezil haldeyim uyuyamıyorum oturup kalkamıyorum. Kaşıntıdan sinir harbi yaşıyorum. Sinirden ağlıyorum artık.
Bende spor yapmadım hiç .Kız sıkma canını sen 60 lara kdar düşmüş kadınsın sen zayıflayamicaksın kim zayıflicak. Bende spor yapmadım biliyordum başıma geleceği. Hallederiz haftaya sıkma canını
Bu hafta lemonade ye sevinelim oda kaç haftadır sabitti haftaya hem kendimize hem takıma seviniriiizz
Bi nazarlıkta sanaGulumse25(77.7/76.9/0.8/%1.03)
Lemonade17(66,6/65.9/0.7/1.05)
bulutungokyuzu(70,5/70,5/sbt)
hCrb (73,2
Ecembal (63,2
Gamzemdwf(79,9
soffty(63,5/62.4/1.1/1.73)
İnnuk(60,8/61.7/-0.9/-1.48)
Yeni üyeler
@elifff_9595(73.9)
@tmrlnk (93/91.9)
@compeng (71/70/1)
@Massmavi (109.4/106.9/2.5)
@mrv2855 (77.3/76.2/1.1/1.42%)
@Derya60kilo (69/67.9/1.1/1.59%)
@nazlissss (
@Edebiye 006
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70.7/70.7)
Kıyamam sana ya bu hafta geçen hafta hep yoruldun sen acaba çokmu sıkıntı yaptın ondanmı oldu . Geçmiş olsunKızlar merhaba,
İki gündür fena durumdayım alerji sebebiyle hastanelik oldum. Sebebi de belli değil deli olucam iğneler bile saatlik etki ediyor.
Bu hafta anka beni öldürürmüsün süründürürmüsün bilmiyorum ama artı geldim bu şişlikler mi sebep onuda bilmiyorum.
Rezil haldeyim uyuyamıyorum oturup kalkamıyorum. Kaşıntıdan sinir harbi yaşıyorum. Sinirden ağlıyorum artık.
Bu hafta ful yapalım hiç aksatmayalım olurmu her gün en az 300puanlık egzersiz yapalım. Ve yorucu egzersizler.Bende spor yapmadım hiç .
Tamam canım öyle yapalımBu hafta ful yapalım hiç aksatmayalım olurmu her gün en az 300puanlık egzersiz yapalım. Ve yorucu egzersizler.
Bakalım sonuç ne olacak. Bahane kabul etmeyelim sen beni ben seni kontrol edeyim
Teşekkür ederim canım eline sağlık
Geçmiş olsun canım. İyileş de telafi edersinKızlar merhaba,
Geçmiş olsun canımKızlar kızım çok hasta o yüzden giremedim kusura bakmayın. Sabaha karşı ateşi 39,8 olunca acile götürdük. Şiddetli ishal kusma çok kötüydü. Serum vermek istediler durmayınca her girdikleri damar patladı delik deşik oldu çocuk. Sonra ayağından yaptılar artık. 2 serum verdiler. Biraz yatırdılar geldik.
Gamzecim bencede yediklerin gercekten çok çok az . Ben bu hafta 2 gün detoks yaptım o bile o kadar az degildi. Bir süre sonra vücut alarma geçiyor ve aç kalıp öleceğim diye kendini korumaya alıyor belki sende de öyle olmuştur. En azından kahvaltılarini 1 dilim ekmekli peynirli yesilikli yapsan öğle ve akşam yemeklerine salata eklesen metobolizman hızlanır diye düşünüyorumAynen sabitim değiştiricem
Kızlarrrrr maşallah ne güzel kilolar verilmiş süpersiniz]Gulumse25(77.7/76.9/0.8/%1.03)
Lemonade17(66,6/65.9/0.7/1.05)
bulutungokyuzu(70,5/70,5/sbt)
hCrb (73,2
Ecembal (63,2
Gamzemdwf(79,9/sabit)
soffty(63,5/62.4/1.1/1.73)
İnnuk(60,8/61.7/-0.9/-1.48)
Yeni üyeler
@elifff_9595(73.9)
@tmrlnk (93/91.9)
@compeng (71/70/1)
@Massmavi (109.4/106.9/2.5)
@mrv2855 (77.3/76.2/1.1/1.42%)
@Derya60kilo (69/67.9/1.1/1.59%)
@nazlissss (
@Edebiye 006
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70.7/70.7)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?