Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sagol canim arada oluyor hepinizden duraksamalar ama yememize ve spora dikkat ettikten sonra veriliyor bende de öyle düşün bu hafta pes etmedim başardım. Eminim haftaya da sizden de gidecek

Canım cok gecmıs olsun.saglıktan otesı var mı. Sen ıyı ol gerısı onemlı degıl.Rabbım sıfa versın

Sağ olun kızlar çok teşekkür ederim.
Sağlığın kıymeti elden gitmeyince anlaşılmıyor.
Dün iki iğne oldum Avil diye o da resmen felç etkisi yapıyor yürüyemiyorum.
Neyse geçecek inşallah sabır gerekiyor. En çok uykusuzluğa dayanamıyorum. Kaşıntı uyutmuyor uykusuzluk sinir yapıyor sinirlendikçe kaşınıyor.. Deli sarmalı gibi..

]Gulumse25(77.7/76.9/0.8/%1.03)
Lemonade17(66,6/65.9/0.7/1.05)
bulutungokyuzu(70,5/70,5/sbt)
hCrb (73,2
Ecembal (63,2
Gamzemdwf(79,9/sabit)
soffty(63,5/62.4/1.1/1.73)
İnnuk(60,8/61.7/-0.9/-1.48)

Yeni üyeler

@elifff_9595(73.9)
@tmrlnk (93/91.9)
@compeng (71/70/1)
@Massmavi (109.4/106.9/2.5)

@mrv2855 (77.3/76.2/1.1/1.42%)
@Derya60kilo (69/67.9/1.1/1.59%)
@nazlissss (
@Edebiye 006

Mezun olanlar

Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70.7/70.7)

Kızlar dün tahlil yaptırdım herşey normal vücudumda biraz iltihap var biraz susuz kalmışım artık sıkıldım kilo verememekten bu seferde yersem kilo alırsam nolucak

Canım çok geçmiş olsun
Hastalık bu senin elinde olan birşey yokki
Sen iyileşmeye bak tamam mı

Bende spor yapmadım hiç .

Bi nazarlıkta sana
Tebrik ederim canım

Kıyamam sana ya bu hafta geçen hafta hep yoruldun sen acaba çokmu sıkıntı yaptın ondanmı oldu . Geçmiş olsun

Bu hafta ful yapalım hiç aksatmayalım olurmu her gün en az 300puanlık egzersiz yapalım. Ve yorucu egzersizler.
Bakalım sonuç ne olacak. Bahane kabul etmeyelim sen beni ben seni kontrol edeyim
Tamam canım öyle yapalım
İçim şişti yemin ederim çok mutsuzum şu anda . 3 hafta oldu kaldım öyle

Kızlar kızım çok hasta o yüzden giremedim kusura bakmayın. Sabaha karşı ateşi 39,8 olunca acile götürdük. Şiddetli ishal kusma çok kötüydü. Serum vermek istediler durmayınca her girdikleri damar patladı delik deşik oldu çocuk. Sonra ayağından yaptılar artık. 2 serum verdiler. Biraz yatırdılar geldik.

Geçmiş olsun canım. İyileş de telafi edersin

Geçmiş olsun canım

Aynen sabitim değiştiricem
Gamzecim bencede yediklerin gercekten çok çok az . Ben bu hafta 2 gün detoks yaptım o bile o kadar az degildi. Bir süre sonra vücut alarma geçiyor ve aç kalıp öleceğim diye kendini korumaya alıyor belki sende de öyle olmuştur. En azından kahvaltılarini 1 dilim ekmekli peynirli yesilikli yapsan öğle ve akşam yemeklerine salata eklesen metobolizman hızlanır diye düşünüyorum bir de sen suyu da az içiyordun dimi onu da arttirirsan olacak bu iş inanıyorum

Kızlarrrrr maşallah ne güzel kilolar verilmiş süpersiniz lemonade17 direnci kırdın galiba çok güzel yüzden
soffty bunlar da senin için

M Massmavi T tmrlnk @compeng @Derya60kilo kilo maşallah kızlar size de keşke listede olsaydınız yüzdeye çok faydanız olacaktı

mrv2855 sen listedesin canım tebrik ederim çok iyi sonuç çıkarmışsın ama maalesef ayrı kaldığın haftaya bölünecek kilon yüzden düşecek. Neyse haftaya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…