Çok geçmiş olsun kaptanım Rabbim şifa versin inşKızlar kızım çok hasta o yüzden giremedim kusura bakmayın. Sabaha karşı ateşi 39,8 olunca acile götürdük. Şiddetli ishal kusma çok kötüydü. Serum vermek istediler durmayınca her girdikleri damar patladı delik deşik oldu çocuk. Sonra ayağından yaptılar artık. 2 serum verdiler. Biraz yatırdılar geldik.
Hayırdır keyfin neden yok sana ne oldu kuzumHiç keyfim yok bu aralar benim ondan çok giremiyorum daha çok girmeye gayret edıcem değişiklik oyapmamlazımAnka
Çok sağol canım. Süper çok iyi yapmışsın canım. Hedefini tutturdun gelsin gelecek cuma hedefi hadiAnka geçmiş olsun canım Allah şifa versin 50 dk yürüdüm geldim öğle arası
Hiç keyfim yok bu aralar benim ondan çok giremiyorum daha çok girmeye gayret edıcem değişiklik yapmamlazımAnka
Çok geçmiş olsun kaptanım Rabbim şifa versin inş
Kızlr bu hafta herkesi rakip yapayım kıran kırana yarışalım. Bayadır ikili rakip yapmıyoruz.
Kaptanım bız 2 martta mı lısteye dahıl olacagız.keske bu hafta dahıl olsaydık baya faydamız olurdu. Masallah sonuclar harıkaKızlarrrrr maşallah ne güzel kilolar verilmiş süpersinizlemonade17 direnci kırdın galiba çok güzel yüzden
@soffty bunlar da senin için
M Massmavi @tmrlnk B bibliyofil_k @Derya60kilo kilo maşallah kızlar size de keşke listede olsaydınız yüzdeye çok faydanız olacaktı
@mrv2855 sen listedesin canım tebrik ederim çok iyi sonuç çıkarmışsınama maalesef ayrı kaldığın haftaya bölünecek kilon yüzden düşecek. Neyse haftaya inşallah
Kıyamam cok gecmıs olsun. Kuzu nasıl sımdı. Atesı dustu mu?Kızlar kızım çok hasta o yüzden giremedim kusura bakmayın. Sabaha karşı ateşi 39,8 olunca acile götürdük. Şiddetli ishal kusma çok kötüydü. Serum vermek istediler durmayınca her girdikleri damar patladı delik deşik oldu çocuk. Sonra ayağından yaptılar artık. 2 serum verdiler. Biraz yatırdılar geldik.
Tesekkur ederım canımBi nazarlıkta sana
Tebrik ederim canım
Yok canım haftaya listedesiniz inşallahKaptanım bız 2 martta mı lısteye dahıl olacagız.keske bu hafta dahıl olsaydık baya faydamız olurdu. Masallah sonuclar harıka
Cuma bildirimleri yaptık rahatızKızlar nerdesiniz ne kadar sessiz bu gün
SupeeerrYok canım haftaya listedesiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?