- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Ne güzel dimi cuma günleri hele öğleden sonraben burdayım işteyim :) cuma rahatlığı :)
Ne güzel dimi cuma günleri hele öğleden sonra
Gelirlerse düzelteyim sonra unuturuz falan ekleyiver canım senAnka canim bildirim yapmayanlari bekleyeyim mi biraz ?
Tmm canimGelirlerse düzelteyim sonra unuturuz falan ekleyiver canım sen
Ellerine sağlık canımTmm canim
Rica ederim canim :) insallah bildirimde bulunmayanlar gelirde yuzdeniz yukselir ❤Ellerine sağlık canım
İnşallahRica ederim canim :) insallah bildirimde bulunmayanlar gelirde yuzdeniz yukselir ❤
Vercem ben sana ceza bi işleri bitireyim deAnka o toplanti senin bu toplanti benim bugun 2 haftadr boyle oluyorrr cezama raziyim(aciyin bana)63.0
çok geçmiş olsun kaptanim o damarı bulamama olayını bende kızında yaşamıştım rabbim tez zamanda şifa versinKızlar kızım çok hasta o yüzden giremedim kusura bakmayın. Sabaha karşı ateşi 39,8 olunca acile götürdük. Şiddetli ishal kusma çok kötüydü. Serum vermek istediler durmayınca her girdikleri damar patladı delik deşik oldu çocuk. Sonra ayağından yaptılar artık. 2 serum verdiler. Biraz yatırdılar geldik.
benimde aklımdaydı bugunKızlr bu hafta herkesi rakip yapayım kıran kırana yarışalım. Bayadır ikili rakip yapmıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?