Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçmiş olsun kuzum nasılsın iyimisin herşey yolunda mı topatlana bildin mi görüşemedik hiç
Toparlamaya çalışıyorum canım.küçük bir yavrum var onun için iyi olmam gerek.çok kilo aldım beter haldeyim.sen nasılsın nasıl gidiyor

Toparlamaya çalışıyorum canım.küçük bir yavrum var onun için iyi olmam gerek.çok kilo aldım beter haldeyim.sen nasılsın nasıl gidiyor
Bende iyiyim hamdolsun iş güç çocuklar zaman su gibi geçiyo kuzum bu ara çok dikkat etmesemde şükür almıyorum kilo hayat çok boş geliyo bazen kaç gündür kafam yerinde degil haberler dolayı Allah sonumuzu hayır etsin

Pazar gununu resmi tatil olarak ilan eden kimdi..getirin bana..
Ev hanimlarina cifte mesai.....calisan kadinlari dusunemiyorum bile...
Yahi hicmi is bitmez..
Hep bi mesguliyet...
La havleeee.....
Pazartesi olsun artik....

Ben bugün hurma yoğurt yiyeceğim demiştim
Sabah 9 buçukta ve 13:30 da 7 hurma 1 kase yoğurt yedim .

Karnım aç değil gayet Tok tutuyor onda bi sorun yok ama Şu an acayip halsizim kızlar .
Tok hissediyosundur ama demekki enerji sifir..
Ne zamana kadar yicen hurma yogurt...
Dikkat et kendine...

Kizlar suan biz ikili rakip olduk dimi...rakiplerimizle yarisiyoz..baska ikililerle degil..
Hani yanlis anlamim,rakibeme ye ye diyip duruyom yeneyim diye..kendi kaleme gol atmim sonra

İslerim bitti sayilir..bir dus alip sonra bir kahve ismarlicam kendime...
Aksama dogru disari cikabilirim biraz nefes dimi ama..

19 martta nasipse safradan ameliyat olucam..tam bir ay var desem bir aya kadar ne ladar kilo versem kardir...
6 li rakamlari cok ozledim..
Gorumcem dukan doyetiyle iki ayda on kilo vermis..sonrasinida merakla bekliyorum suanlik dikkat ediyoda..hadi hayirlisi

Sağlığına kavuşta gerisi hallolur canım

17 şubat pazar menüsü
1 poraiyon sucuklu yumurta
1 çeri domates
5 zeytin
1 galeta
1 kibrit kutusu süzme peynir

1 mandalina

1 porsiyon fırinda somon+yarım patates fırinda
1 porsiyon salata

Amann sakin boslama ben nastoparlicam bilmiyorum. Kendimi sıkışmış hissediyorum hayatımın nasıl bir hal aldığını görmek çok yipratiyor.eşim askere gidiyor mayısta. Dediğin gibi haberlere bakinca insan cildiriyor.tacizler hele kafayı yiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…