- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
En cok aksam hosuma gitti protein kh sebze hepsivar ne guzel. Afiyet olsun.Kahvaltı 1 tabak ıspanak 3 klık yoğurt
Ara türk kh
Öğlen 1 avuç leblebi 1 bardak süt 2 kare bitter
Ara 1 tane muz
Akşam 2 tane but 1 tane patates salata
Valla doğalın yerini ilaç o bu tutarmı sen biliyosuuunnCanlarım bugün maşşalahhh iyi kalktım kan pıhtılaşmasıyla ilgili tahlılde az bi düşüklük çıkmıştı ya dedim noluyo kalk gamze kalk kolestrollerım felan süper 2 omega3 bı astaksantin içtim @anka_misali sonra yarım saat kardiyooo iyi geldi valla sonra kahvaltı yaptın ama kahvaltıda yoğurtlu ıspanak yedim yanına form çay canım istediibulutungokyuzu yumurta yemedim diye kızmaaa seninle rakip olmak isterdim Gulumse24 ama canım dahada hırslanalım dıye rakip olduk sende benden daha çok kilo veriyosun öyle düşün nasıl yarışıcaz spor artı kilo mu
163 boyum 84le başladım kaç ay olduki beş altı ay oldu 70buçuğum şuanEvet özgüven diye bişey kalmadı zaten sessiz sakin yapıda bi insanım...inşaallah güzel olcak herşey..
Aslında şeker hastalığı olabilirmi diye şüphelenmeye başladım..çünkü son zamanlarda tatlı yediğim zaman çok aşırı yiyodum yedikten kısa bi süre sonra tekrar yiyodum sanki yiyemeyince bişeyler oluyodu korkmaya başladım..
İnsülin şekerini ölçtüreyim ben en iyisi.
22 yaşındayım..bugün tartıda eksi olduğumj görüncede moralim düzeldi biraz daha..
Teşekkür ederim desteğin için burası iyi geldi bana
Aynen bide o vardı unutmuşum yazmayı..iri kemikliyiz biz ne kadar verirsen ver yine şişman gözükceksinbahaneler bitmiyor..
Bi 65e insem cok kolaylaşcak inanıyorum özgüvenim gelcek birazda olsa..bir ayda 7-8 kilo aldım ben aslında 68/69dum hep...şimdi uğraşıyorum yine bakalım olcak inşallah.
Senin boyun ve kilon kaçtı?
Teşekkür ederim desteğin için
Supersin canim masallah. Ins hedefine ulasirsin. Goster bakalim herkese degisimini. MasallahKız bende bu işe başladığım senin annenin dediğini herkes söylyordu yok dayanamazsın yok iri kemikliyiz yok eziyet etme şudur budur. Annem yeni kıyafet almayalım zaten geri şişmanlarsın dedi dedi. Bende dedimki siz görürsünüz. Şimdii görüyorlar fiziğimi diyolarki bir deri bir kemik kaldın bırak artık .
Dedim hani veremezdim 60 olmadan dönmek yok bu yoldan. Bakalım iri kemiklimiymişim dayanıyormuymuşum dayanamıyormuymuşum.
Annem başta ne kadar kışkırtmaya çalışsada şimdi sevdiğim zararlı şeyleri yapmamaya çalışıyor baktı çok çabalıyorum veriyorumda alıp tekrar üzülmeyeyim diye.
Sende hırs yap görürsünüz siz de
afiyet olsun canımbugunki menum
17 şubat
sabah 11
2 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
peynir domates salatalık
3 tane fındık
3 tane zeytin çay (sekersiz)
ara 13
1 avuç elma kurusu 6 findik(çiğ )1 tane bebe bisküvi
ara 17
yarım portakal 5 fındık
akşam 18.30
1bucuk yk p pilav
7 8 yk tavuk sote
1 yk patates
Evet mide bulantım var canım hiç istemedi canım .Burda yazmissin canim caninin istemedigini yeni gordum. Afiyet olsun. Bence misafirligi cok iyi kurtarmissin.
Afiyet olsun canım güzel menü17 subat menum
Sabah: 2 dilim ekmek. 1 bucuk haslanmis yumurta. Domates. Yesillik.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 2 mandalina
Oglen: zeytinli yumurtali sandivic.
Ara: 1 fincan kahve. 1 elma.
Aksam: 2 dilim ekmek. Kerevizli cevizli salata.
Su:2.5 lt
.
İnsallah canım hepimiz insallah hedefimize ulaşırııızzSupersin canim masallah. Ins hedefine ulasirsin. Goster bakalim herkese degisimini. Masallah
Sabah tartida eksi gorursem devam ederim :)) yagdan gitmiyodur ama odemdirYok canim ayran detoksunu her ay duzenli 1 kere yapan arkadaslarim var. Her defasinda kilo verdiler. Insallah guzel eksin olacak. Ama midrn bulandiysa istersen devam etme.
Benim de bugün hiç halim Yok midem bulanıyor akşamdan beri . Şu an bir isteğim var Çocuklara süt verip uyutmak ve yatmakBugün buraları çok ihmal ettim kusura bakmayın lütfen. Bugün sebepsiz yoğundu. Ya da gün geç başladı o yüzden. Ya da uzun zamandır amaçsızdım şuan birşeylere el atmaya çalıştım çokmu geldi acaba. Bilemiyorum.
Menümü yazayım spor yapmaya gücüm yok amagulenyuzumsunsen le anlaştık her gün spor yapıcaazz
Ama ya olurmu ki böyleBenim de bugün hiç halim Yok midem bulanıyor akşamdan beri . Şu an bir isteğim var Çocuklara süt verip uyutmak ve yatmak
Gerçekten hastayım canım düzelirim inşallah yarınAma ya olurmu ki böyle
Amiiiinİnsallah canım hepimiz insallah hedefimize ulaşırııızz
Yat dinlen canim. Iyi gecelerBenim de bugün hiç halim Yok midem bulanıyor akşamdan beri . Şu an bir isteğim var Çocuklara süt verip uyutmak ve yatmak
Insallah iyice dinlen guzel uyu. Umarim yarin dinc olursun ve kendini daha iyi hissedersinGerçekten hastayım canım düzelirim inşallah yarın
Ins gorursun eksiyiSabah tartida eksi gorursem devam ederim :)) yagdan gitmiyodur ama odemdir
Tamam abla uyu erkenden sabah iyi olursun insallahGerçekten hastayım canım düzelirim inşallah yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?