- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Nasil gecti canim gunun?Bu gün pazar sessizliği çökmüş takıma bende dahil çok yoğundum
Emzirirken yapma canim zaten bebiusin emdigi surece cok rahat kilo verirsin, sutunun kalitesi bozulur ani dieytlerde.Hurma yoğurt kürünü @glstn99
Çok yapardı çok övmüştü
Yavru hala emiyor ben cesaret edemiyorum ama inanıyorum bu hafta yetmişlere veda edeceksin
Senin sporlara masallah canim zaten.@gulenyuzumsunsen sen varya beni geçme birlikte 60ları görelim hahahha neden çünkü ben 13-14yaşlarımda bile 60küsürdüümm sen gördün tattın hahaha hemen spor yapıcam
Güzel ama yorucu. Tekzende dün servis altlığı görmüştüm üç taneydi çok üzülmüştüm zeytin dallı. Bu gün başka yere gittim çook uzaktı ama değdi bulduuumm altıladım.Nasil gecti canim gunun?
Kız bak arttırdıkça insan daha yapıyor birde ben şartlıyorum en az bundan bundan bu kadar yapmalısın diyeSenin sporlara masallah canim zaten.
Bulup aldigina sevindim canim. Gule gule guzel gunlerde kullan insallah.Güzel ama yorucu. Tekzende dün servis altlığı görmüştüm üç taneydi çok üzülmüştüm zeytin dallı. Bu gün başka yere gittim çook uzaktı ama değdi bulduuumm altıladım.
Sen eve geldinmi dersin bittimi. Kesin söylemişsindir ama o sıra çok yeni üye geldi ben senin mesleğini unuttum öğretmenmisin
Haklisin canim. Ben de sana yaklasmaya calisiyorum sen de benim hedefimsinKız bak arttırdıkça insan daha yapıyor birde ben şartlıyorum en az bundan bundan bu kadar yapmalısın diye
Senin bugunku spor listesini bekliyorum bu saatten sonra sana yetisemem ama hedefim en az senin yari puanini almak :)Kız bak arttırdıkça insan daha yapıyor birde ben şartlıyorum en az bundan bundan bu kadar yapmalısın diye
Ne kadar güzel bir iş. Benim kuzenimde sürekli yükselmeye çalışıyor bankada oda ne olarak çalışıyor bilmiyorum ama. Böyle geç saatlere kadarda çok zor olurBulup aldigina sevindim canim. Gule gule guzel gunlerde kullan insallah.
Dersin son 30 dakikasi. Bir taraftan dinliyorum bir taraftan telde buraya bakiyorum. Ben bankada proje muduruyum canim. Isimin uzerine yuksek lisans bolumu acilinca okumak istedim, 2 yildir yukselmeye calisiyorum. Okul bitince daha kolay olur diye dusundum ama baya zorluyor vakit acisindan.
Canım 83ken benim yaptığım egzersizler şu ankinin yarısı kadardı sayı olarak. Bir rahatsızlığın varmıydı ben sana atabilirim yaptıklarımı bi denersinKizlar ben sporlarimi hić yazmiyorum yaa. çok yapamiyorum ama yaptiklarimi da yazmiyorum hep unutuyorum.adım sayiyorum aslinda.bana her gün yapabileceğim en pratik spor oneriniz var mi??ne yapayim ben??şu kilolardan acilen kurtulmam gerek çoooook sıkıldımm
ben daha başlamaaadıııım vay başıma. Daha yeni yemek yedim bu günüm vasat. Kız ben ne yapmışımkiSenin bugunku spor listesini bekliyorum bu saatten sonra sana yetisemem ama hedefim en az senin yari puanini almak :)
Valla atarsan ćoook sewinirim. Spora engel bi rahatsizligim yok şükürCanım 83ken benim yaptığım egzersizler şu ankinin yarısı kadardı sayı olarak. Bir rahatsızlığın varmıydı ben sana atabilirim yaptıklarımı bi denersin
Jumping ve ip atla çok işe yarıyo kuzumValla atarsan ćoook sewinirim. Spora engel bi rahatsizligim yok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?