Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Nasil gecti canim gunun?
Güzel ama yorucu. Tekzende dün servis altlığı görmüştüm üç taneydi çok üzülmüştüm zeytin dallı. Bu gün başka yere gittim çook uzaktı ama değdi bulduuumm altıladım.

Sen eve geldinmi dersin bittimi. Kesin söylemişsindir ama o sıra çok yeni üye geldi ben senin mesleğini unuttum öğretmenmisin

Bulup aldigina sevindim canim. Gule gule guzel gunlerde kullan insallah.
Dersin son 30 dakikasi. Bir taraftan dinliyorum bir taraftan telde buraya bakiyorum. Ben bankada proje muduruyum canim. Isimin uzerine yuksek lisans bolumu acilinca okumak istedim, 2 yildir yukselmeye calisiyorum. Okul bitince daha kolay olur diye dusundum ama baya zorluyor vakit acisindan.

Kizlar ben sporlarimi hić yazmiyorum yaa. çok yapamiyorum ama yaptiklarimi da yazmiyorum hep unutuyorum.adım sayiyorum aslinda.bana her gün yapabileceğim en pratik spor oneriniz var mi??ne yapayim ben??şu kilolardan acilen kurtulmam gerek çoooook sıkıldımm

Ne kadar güzel bir iş. Benim kuzenimde sürekli yükselmeye çalışıyor bankada oda ne olarak çalışıyor bilmiyorum ama. Böyle geç saatlere kadarda çok zor olur

18 subat menum

Sabah pastirmali kasarli yumurta
Domates salatalik yesillik
Bol zeytin

Öğle 1 kase ayran asi corbasi

Aksam 2 kofte
Firinda 5 6 dilim elma patates

Bugun boyle oldu patatesi yeyince vicdan azabi hissettim

1 saat yuruyus
2.5 lt su

Canım 83ken benim yaptığım egzersizler şu ankinin yarısı kadardı sayı olarak. Bir rahatsızlığın varmıydı ben sana atabilirim yaptıklarımı bi denersin

Geç kalktığım için kahvaltı olmadı sadece omega3 astaksantin içtim
Öğlen (12:00) 1 simit peynır domates
Ara türk kahvesi şekersiz
Akşam 18:30) 250 gram çöp şiş közlenmiş domates bır bardak ayran

Sabah kahvaltım saat 10.00
1tane yagda yumurta
2kaşık menemen
2kaşık köy peyniri
1tk ayva reçeli
2bardak şekersiz çay
2dilim tam bugday ekmegi

Öglen yemegi saat 15.00
2bardak çay
5tane parmak galeta

Akşam yemegi saat 18.00
1kepçe kıymalı barbunya
2kaşık kapuska
2kaşık kısır
1tane milföy peynirli börek
2kaşık yogurt
2.litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…