Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

50 mekik
100 bolgesel
30 squat
35 sn plank
Masallah sana canim Allah kolaylik versin. Ben de bebek istiyorum hayirlisiyla:))
Insallah hayirlisiyla sizin de olur canim. Ben de yasim gecmeden istiyorum ikinciyi su yuksek lisans bi bitsin hemen bebis istiyorum tabii olursa, ilkinde de bir yili askin denedi ancak oldu o yuzden hic stres yapma.

Pazar gununu resmi tatil olarak ilan eden kimdi..getirin bana..
Ev hanimlarina cifte mesai.....calisan kadinlari dusunemiyorum bile...
Yahi hicmi is bitmez..
Hep bi mesguliyet...
La havleeee.....
Pazartesi olsun artik....
haklisin canim da. Off pazartesi olsun da istemiyom is yerim cok uzakta. Pazartesiden carsambaya gidip gelmem gerekiyor ofise yolu hiic sevmiyorum hava da buzz gibi Gerci yol uzun olunca yolda okul kitaplarimi okuyorum hep evde kizimla oynuyorum vakit buldukca dersi ancak o uyuyunca calisiyorum

Kizlar suan biz ikili rakip olduk dimi...rakiplerimizle yarisiyoz..baska ikililerle degil..
Hani yanlis anlamim,rakibeme ye ye diyip duruyom yeneyim diye..kendi kaleme gol atmim sonra
Yok cnaim herkes kendi rakibiyle yarisiyor. Sonra sayariz 1-0 diye

17 şubat pazar menüsü
1 poraiyon sucuklu yumurta
1 çeri domates
5 zeytin
1 galeta
1 kibrit kutusu süzme peynir

1 mandalina

1 porsiyon fırinda somon+yarım patates fırinda
1 porsiyon salata
oglen yok ama sabah ve aksam gayet guzel canim. Afieyt olsun. Bol eksili bir pazartesi diliyorum

slm kizlar 18 subat menum:
Sabah: 1 dilim ekmak, 1 bucuk haslanmis yumurta, domates, 1 dilim kasar.
ara: 1 fincan sutlu kahve, 1 ceviz
ara: 1 fincan sutlu kahve
ara: 1 fincan sutlu kahve, 4 kare cikolata
gec ogle arasi verdik (14:30 gibi) - 2 lahmacun, 1 tabak salata, birkac catal tel kadayif.
Su: 2,5 lt
Gunluk kalori miktarimi kullandigim icin aksam yememeyi planliyorum. Zaten eve gidene kadar saat cok gec olacak.

Ben bugün hurma yoğurt yiyeceğim demiştim
Sabah 9 buçukta ve 13:30 da 7 hurma 1 kase yoğurt yedim .

Karnım aç değil gayet Tok tutuyor onda bi sorun yok ama Şu an acayip halsizim kızlar .
Hurma yoğurt kürünü glstn99
Çok yapardı çok övmüştü
Yavru hala emiyor ben cesaret edemiyorum ama inanıyorum bu hafta yetmişlere veda edeceksin

Canım az kalmış ameliyata çok zor bir ameliyatmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…