Hepimizin gönlünce olsun insallah canim.motive sıkıntısı yaşıyorum şuanHoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda verirsin kiloları herşey gönlünce olsun
Insallah hayirlisiyla sizin de olur canim. Ben de yasim gecmeden istiyorum ikinciyi su yuksek lisans bi bitsin hemen bebis istiyorum tabii olursa, ilkinde de bir yili askin denedi ancak olduMasallah sana canim Allah kolaylik versin. Ben de bebek istiyorum hayirlisiyla:))
okuldayim canim, dersteyim daha 2 saat var dersin bitmesineHerkes nerde böyle çok sessiz buralar kızlar
Halsiz hissediyorsan yarin yapma canim.Ben bugün hurma yoğurt yiyeceğim demiştim
Sabah 9 buçukta ve 13:30 da 7 hurma 1 kase yoğurt yedim .
Karnım aç değil gayet Tok tutuyor onda bi sorun yok ama Şu an acayip halsizim kızlar .
haklisin canim da. Off pazartesi olsun da istemiyom is yerim cok uzakta. Pazartesiden carsambaya gidip gelmem gerekiyor ofise yolu hiic sevmiyorum hava da buzz gibiPazar gununu resmi tatil olarak ilan eden kimdi..getirin bana..
Ev hanimlarina cifte mesai.....calisan kadinlari dusunemiyorum bile...
Yahi hicmi is bitmez..
Hep bi mesguliyet...
La havleeee.....
Pazartesi olsun artik....
Supersn60 dk Leslie yaptım
Yok cnaim herkes kendi rakibiyle yarisiyor. Sonra sayariz 1-0 diyeKizlar suan biz ikili rakip olduk dimi...rakiplerimizle yarisiyoz..baska ikililerle degil..
Hani yanlis anlamim,rakibeme ye ye diyip duruyom yeneyim diye..kendi kaleme gol atmim sonra
Ohh ne guzel. Masallah canim sana. Off sabahin 9 undan beri dersteyim bitse de gitsem evimeİslerim bitti sayilir..bir dus alip sonra bir kahve ismarlicam kendime...
Aksama dogru disari cikabilirim biraz nefes dimi ama..
oglen yok ama sabah ve aksam gayet guzel canim. Afieyt olsun. Bol eksili bir pazartesi diliyorum17 şubat pazar menüsü
1 poraiyon sucuklu yumurta
1 çeri domates
5 zeytin
1 galeta
1 kibrit kutusu süzme peynir
1 mandalina
1 porsiyon fırinda somon+yarım patates fırinda
1 porsiyon salata
Hic yapmadim bu detoksu bakalim yarin ne kadar eksi geleceksin merakla bekliyorumSabah 09:30 7 hurma 1 kase yoğurt
Öğle. 13:30 7 hurma 1 kase yoğurt
Akşam17:45. 7 hurma 1 kase yoğurt
2 litre su
Selam kaptanim., Nasil oldu kizin daha iyidir umarim.Nasılsınız kızlar. Ben kızla uğraşıyorum mahvetti beni giremedim
Hurma yoğurt kürünüBen bugün hurma yoğurt yiyeceğim demiştim
Sabah 9 buçukta ve 13:30 da 7 hurma 1 kase yoğurt yedim .
Karnım aç değil gayet Tok tutuyor onda bi sorun yok ama Şu an acayip halsizim kızlar .
Allah kolaylık versin canım benimokuldayim canim, dersteyim daha 2 saat var dersin bitmesine
Canım az kalmış ameliyata çok zor bir ameliyatmı19 martta nasipse safradan ameliyat olucam..tam bir ay var desem bir aya kadar ne ladar kilo versem kardir...
6 li rakamlari cok ozledim..
Gorumcem dukan doyetiyle iki ayda on kilo vermis..sonrasinida merakla bekliyorum suanlik dikkat ediyoda..hadi hayirlisi
Sagol canim son 3 donem ve tez kaldi. Sukur ilk donem bitti.Allah kolaylık versin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?