Yok başlamadı burnuma hiç iyi kokular gelmiyo sevgili rakibem senin rakip tırt benim spor hayatı başlamadan bitti kendine yeni rakip bulSpor listesi başlatıldımı
Bu gün hiç düzenli yiyemedim öncekilere göre çok özür dilerim utandım yazarken menüyü18.02.2018 pazar
Sabah 8.00
1 yumurta mercimekli
1tabak Kıvırcık salata
1 etimek
2 çb çay
11.00
1 avuçtan az kuruyemiş
15.00
2 diyet bisküvi
18.00
1 kase ıspanak sulusu
20.00
4 orta parça Tavuk ızgara
20.30
3 çb çay
Çok zengin bir gün olmuş senindeSabah kahvaltım saat 10.00
1tane yagda yumurta
2kaşık menemen
2kaşık köy peyniri
1tk ayva reçeli
2bardak şekersiz çay
2dilim tam bugday ekmegi
Öglen yemegi saat 15.00
2bardak çay
5tane parmak galeta
Akşam yemegi saat 18.00
1kepçe kıymalı barbunya
2kaşık kapuska
2kaşık kısır
1tane milföy peynirli börek
2kaşık yogurt
2.litre su
Aynen bende çok merak ediyorum inşallah işe yararHic yapmadim bu detoksu bakalim yarin ne kadar eksi geleceksin merakla bekliyorum.
Bebeğin 6 aydan küçükse bi sorun olmaz benceHurma yoğurt kürünü @glstn99
Çok yapardı çok övmüştü
Yavru hala emiyor ben cesaret edemiyorum ama inanıyorum bu hafta yetmişlere veda edeceksin
İnanki bende en son ne zaman 60 lardaydım bilmiyorum.gulenyuzumsunsen sen varya beni geçme birlikte 60ları görelim hahahha neden çünkü ben 13-14yaşlarımda bile 60küsürdüümm sen gördün tattın hahaha hemen spor yapıcam
Aslında çok eskilerdenim canım ama annem 5 ay önce felç oldu sonra kadının başına gelmedik hastalık kalmadı bende annemle ilgileniyordum izne ayrıldım bu yüzden.20 gün önce de annemi kaybettimasya_01 seni hiç tanımıyorum ama çok iyi birine benziyorsun insallah seninde yüzünü güldürür allah
Canim vaktin varsa eger kardio guzel kilo verdiriyor. Ben annelik iznindeyken hergun en az 1 saat yaparak guzel kilo vermistim. Yok vaktim yok dersen benim gibi plank wallsit mekik squat jumping yap hergun. Cok az zaman aliyor.Kizlar ben sporlarimi hić yazmiyorum yaa. çok yapamiyorum ama yaptiklarimi da yazmiyorum hep unutuyorum.adım sayiyorum aslinda.bana her gün yapabileceğim en pratik spor oneriniz var mi??ne yapayim ben??şu kilolardan acilen kurtulmam gerek çoooook sıkıldımm
Isim iyi 8 saatten 1 dakika fazla calismiyorum hatta okulum oldugu gunler 6 saat calisiyorum (hafta ici aksamlari da oluyor 2 haftada bir) ama okul cook yoruyor canim. Gec saatte bitiyor dersim ne hafta sonum kaldi ne gecem gunduzum. Esim de basla diye destek olunca basladim bakalim hep istegimdi yuksek lisans yapmak. Anne olunca nasipmis demek. ins seneye bitecek.Ne kadar güzel bir iş. Benim kuzenimde sürekli yükselmeye çalışıyor bankada oda ne olarak çalışıyor bilmiyorum ama. Böyle geç saatlere kadarda çok zor olur
Gayet guzel olmus canim. 5 6 patatesten birsey olmaz hele ki saati erkense erimistor.18 subat menum
Sabah pastirmali kasarli yumurta
Domates salatalik yesillik
Bol zeytin
Öğle 1 kase ayran asi corbasi
Aksam 2 kofte
Firinda 5 6 dilim elma patates
Bugun boyle oldu patatesi yeyince vicdan azabi hissettim
1 saat yuruyus
2.5 lt su
Dunden onceki gumdu galiba 600 puana yakindin. Himm dedim yarisini yapsam hergun iyidir. O gun seni kendime hedef koydumben daha başlamaaadıııım vay başıma. Daha yeni yemek yedim bu günüm vasat. Kız ben ne yapmışımki
Gec kalktigin icin guzel bir menu olmus bence. Simit zaten 4 dilim ekmek yerine geciyordu galiba ee 2si sabaha 2si oglene desek yine iyi. Aksam menulerini cok begeniyorum canim senin.Geç kalktığım için kahvaltı olmadı sadece omega3 astaksantin içtim
Öğlen (12:00) 1 simit peynır domates
Ara türk kahvesi şekersiz
Akşam 18:30) 250 gram çöp şiş közlenmiş domates bır bardak ayran
Ogle yemegi degil ara ogun diyelim biz onaSabah kahvaltım saat 10.00
1tane yagda yumurta
2kaşık menemen
2kaşık köy peyniri
1tk ayva reçeli
2bardak şekersiz çay
2dilim tam bugday ekmegi
Öglen yemegi saat 15.00
2bardak çay
5tane parmak galeta
Akşam yemegi saat 18.00
1kepçe kıymalı barbunya
2kaşık kapuska
2kaşık kısır
2kaşık yogurt
2.litre su
Basin sagolsun canim.Aslında çok eskilerdenim canım ama annem 5 ay önce felç oldu sonra kadının başına gelmedik hastalık kalmadı bende annemle ilgileniyordum izne ayrıldım bu yüzden.20 gün önce de annemi kaybettimtanırız daha birbirimizi. Rabbim herkesin yüzünü guldursun inşallah
Gayet guzel olmus canim. SIK SIK az az ne guzel. Mercimekli yumurtayi deniycem birgun hiic yemedim18.02.2018 pazar
Sabah 8.00
1 yumurta mercimekli
1tabak Kıvırcık salata
1 etimek
2 çb çay
11.00
1 avuçtan az kuruyemiş
15.00
2 diyet bisküvi
18.00
1 kase ıspanak sulusu
20.00
20.30
3 çb çay
Sen menuyu yazarken utandiysam ben ne yapayimmBu gün hiç düzenli yiyemedim öncekilere göre çok özür dilerim utandım yazarken menüyü
Amanin bu neee 160 gibi geldiydi de 1600 musya. Wuuwuu masallah canim18şubat spor ve su listesi
1.gamzemdwf
bölgesel 1000 200
Mekik 200 200
Twister 1000 200
60 dk hııt cardio 240
500jj 500
1000 ip 200
30 dk bisiklet 60
Toplam 1600
Yuksek lisans he..helal olsun arkadasim inanki giota ettim..masaallah diyim..haklisin canim da. Off pazartesi olsun da istemiyom is yerim cok uzakta. Pazartesiden carsambaya gidip gelmem gerekiyor ofise yolu hiic sevmiyorum hava da buzz gibiGerci yol uzun olunca yolda okul kitaplarimi okuyorum hep evde kizimla oynuyorum vakit buldukca dersi ancak o uyuyunca calisiyorum
Simsi nasilsiniz kaptanim..Nasılsınız kızlar. Ben kızla uğraşıyorum mahvetti beni giremedim
Senin isin zor evet ama cokda guzel..sabret !!!Ohh ne guzel. Masallah canim sana. Off sabahin 9 undan beri dersteyim bitse de gitsem evime
Cikolataaaaa......slm kizlar 18 subat menum:
Sabah: 1 dilim ekmak, 1 bucuk haslanmis yumurta, domates, 1 dilim kasar.
ara: 1 fincan sutlu kahve, 1 ceviz
ara: 1 fincan sutlu kahve
ara: 1 fincan sutlu kahve, 4 kare cikolata
gec ogle arasi verdik (14:30 gibi) - 2 lahmacun, 1 tabak salata, birkac catal tel kadayif.
Su: 2,5 lt
Gunluk kalori miktarimi kullandigim icin aksam yememeyi planliyorum. Zaten eve gidene kadar saat cok gec olacak.
Kolay diyorlar..kapali olcam ameliyati..iki uc tane delik acilcak gobek ve etrafina ordan tas ve safra alinacakk..Canım az kalmış ameliyata çok zor bir ameliyatmı
Afiyet olsun ...bol eksiler!!!Geç kalktığım için kahvaltı olmadı sadece omega3 astaksantin içtim
Öğlen (12:00) 1 simit peynır domates
Ara türk kahvesi şekersiz
Akşam 18:30) 250 gram çöp şiş közlenmiş domates bır bardak ayran
Masaallah ne zengin bir menuuu.o bureeek ne gi ...:)))Sabah kahvaltım saat 10.00
1tane yagda yumurta
2kaşık menemen
2kaşık köy peyniri
1tk ayva reçeli
2bardak şekersiz çay
2dilim tam bugday ekmegi
Öglen yemegi saat 15.00
2bardak çay
5tane parmak galeta
Akşam yemegi saat 18.00
1kepçe kıymalı barbunya
2kaşık kapuska
2kaşık kısır
2kaşık yogurt
2.litre su
Afiyetler olsun canim..pazae gunune gore gauet gizel bir menu..18.02.2018 pazar
Sabah 8.00
1 yumurta mercimekli
1tabak Kıvırcık salata
1 etimek
2 çb çay
11.00
1 avuçtan az kuruyemiş
15.00
2 diyet bisküvi
18.00
1 kase ıspanak sulusu
20.00
20.30
3 çb çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?