Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

18.02.2018 pazar

Sabah 8.00
1 yumurta mercimekli
1tabak Kıvırcık salata
1 etimek
2 çb çay

11.00
1 avuçtan az kuruyemiş

15.00
2 diyet bisküvi

18.00
1 kase ıspanak sulusu

20.00
4 orta parça Tavuk ızgara

20.30
3 çb çay

Bu gün hiç düzenli yiyemedim öncekilere göre çok özür dilerim utandım yazarken menüyü

Çok zengin bir gün olmuş seninde

Hic yapmadim bu detoksu bakalim yarin ne kadar eksi geleceksin merakla bekliyorum.
Aynen bende çok merak ediyorum inşallah işe yarar
tokluğuna bişi demiyom tutuyor ama
ama çok halsiz kaldım bilmiyorum dünden gelen halsizliğin devamıydı belki de ..
Hurma yoğurt kürünü @glstn99
Çok yapardı çok övmüştü
Yavru hala emiyor ben cesaret edemiyorum ama inanıyorum bu hafta yetmişlere veda edeceksin
Bebeğin 6 aydan küçükse bi sorun olmaz bence
Çünkü 21 tane hurma yeniyor
Hurma zaten vitaminli ve sütü etkileyen bişey
yoğurtta var kalitesine bişey olmaz bence
Ama sen bilirsin tabi ..
70.7 ydim Cuma günü . Sabah ne olacak

gulenyuzumsunsen sen varya beni geçme birlikte 60ları görelim hahahha neden çünkü ben 13-14yaşlarımda bile 60küsürdüümm sen gördün tattın hahaha hemen spor yapıcam
İnanki bende en son ne zaman 60 lardaydım bilmiyorum.
İnşallah en kısa zamanda tadarız kötü rakip

18şubat spor ve su listesi

1.gamzemdwf

bölgesel 1000 200
Mekik 200 200
Twister 1000 200
60 dk hııt cardio 240
500jj 500
1000 ip 200
30 dk bisiklet 60

Toplam 1600

2.gulenyuzum
60 dk Leslie =90 puan

asya_01 seni hiç tanımıyorum ama çok iyi birine benziyorsun insallah seninde yüzünü güldürür allah
Aslında çok eskilerdenim canım ama annem 5 ay önce felç oldu sonra kadının başına gelmedik hastalık kalmadı bende annemle ilgileniyordum izne ayrıldım bu yüzden.20 gün önce de annemi kaybettim tanırız daha birbirimizi. Rabbim herkesin yüzünü guldursun inşallah

Canim vaktin varsa eger kardio guzel kilo verdiriyor. Ben annelik iznindeyken hergun en az 1 saat yaparak guzel kilo vermistim. Yok vaktim yok dersen benim gibi plank wallsit mekik squat jumping yap hergun. Cok az zaman aliyor.

Ne kadar güzel bir iş. Benim kuzenimde sürekli yükselmeye çalışıyor bankada oda ne olarak çalışıyor bilmiyorum ama. Böyle geç saatlere kadarda çok zor olur
Isim iyi 8 saatten 1 dakika fazla calismiyorum hatta okulum oldugu gunler 6 saat calisiyorum (hafta ici aksamlari da oluyor 2 haftada bir) ama okul cook yoruyor canim. Gec saatte bitiyor dersim ne hafta sonum kaldi ne gecem gunduzum. Esim de basla diye destek olunca basladim bakalim hep istegimdi yuksek lisans yapmak. Anne olunca nasipmis demek. ins seneye bitecek.

Gayet guzel olmus canim. 5 6 patatesten birsey olmaz hele ki saati erkense erimistor.

Gec kalktigin icin guzel bir menu olmus bence. Simit zaten 4 dilim ekmek yerine geciyordu galiba ee 2si sabaha 2si oglene desek yine iyi. Aksam menulerini cok begeniyorum canim senin.

Ogle yemegi degil ara ogun diyelim biz ona Ama oglen yememen aksami dengelemis canim bence iyi olmus. Afiyet olsun

Basin sagolsun canim.

Gayet guzel olmus canim. SIK SIK az az ne guzel. Mercimekli yumurtayi deniycem birgun hiic yemedim

Yuksek lisans he..helal olsun arkadasim inanki giota ettim..masaallah diyim..
Bencdisardan ilahiyata yazildim gecen swnw hamilelik hastalik mecbur dondurdum..ama cok istiyorum univ mezunu olayim..aslinda istedigim bolum degil ama bilmiyorum istedigim bolumu okumak zor..

Nasılsınız kızlar. Ben kızla uğraşıyorum mahvetti beni giremedim
Simsi nasilsiniz kaptanim..
Ohh ne guzel. Masallah canim sana. Off sabahin 9 undan beri dersteyim bitse de gitsem evime
Senin isin zor evet ama cokda guzel..sabret !!!
Cikolataaaaa......
Pazar kacagimi...
Olsun napalim....bende boza ictim napim !!??:))
Canım az kalmış ameliyata çok zor bir ameliyatmı
Kolay diyorlar..kapali olcam ameliyati..iki uc tane delik acilcak gobek ve etrafina ordan tas ve safra alinacakk..

Afiyet olsun ...bol eksiler!!!
Masaallah ne zengin bir menuuu.o bureeek ne gi ...:)))
Afiyetler olsun canim..pazae gunune gore gauet gizel bir menu..

Ben 2 gündür doğru düzgün yazamıyorum kusuruma bakmayın hafta sonu yoğunluğu diyelim

18 şubat menü

Kahvalti öğle beraber saat 12.00

-5 ceviz
-5 fındık
-5 badem
-1 sütlü şekersiz kahve
-1 tabak şehriyeli yeşil mercimek çorbası

Ara saat 15.00 (babaanneme ziyarete gittik)

-5 yemek kaşığı börülce salatası
-1 orta dilim haşhaşlı hamurişi

Akşam saat 19.00

-1 muz
-1 küçük mandalina

İki gündür hamur işi yiyorum diye vicdan azabı çekiyorum...şu andada aç gibiyim bastırmak için 3-4 kaşık yoğurt yemeyi düşünüyorum.

Su 2lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…