Yogurdun ustune bir tatli kasigi tarcin at ve yee..Ben 2 gündür doğru düzgün yazamıyorum kusuruma bakmayın hafta sonu yoğunluğu diyelim
18 şubat menü
Kahvalti öğle beraber saat 12.00
-5 ceviz
-5 fındık
-5 badem
-1 sütlü şekersiz kahve
-1 tabak şehriyeli yeşil mercimek çorbası
Ara saat 15.00 (babaanneme ziyarete gittik)
-5 yemek kaşığı börülce salatası
-1 orta dilim haşhaşlı hamurişi
Akşam saat 19.00
-1 muz
-1 küçük mandalina
İki gündür hamur işi yiyorum diye vicdan azabı çekiyorum...şu andada aç gibiyim bastırmak için 3-4 kaşık yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Su 2lt
Ya canımsın yap yap daha nolsunDunden onceki gumdu galiba 600 puana yakindin. Himm dedim yarisini yapsam hergun iyidir. O gun seni kendime hedef koydum
Zamanla oturur insallah ne kadar sürecek bu yüksek lisansIsim iyi 8 saatten 1 dakika fazla calismiyorum hatta okulum oldugu gunler 6 saat calisiyorum (hafta ici aksamlari da oluyor 2 haftada bir) ama okul cook yoruyor canim. Gec saatte bitiyor dersim ne hafta sonum kaldi ne gecem gunduzum. Esim de basla diye destek olunca basladim bakalim hep istegimdi yuksek lisans yapmak. Anne olunca nasipmis demek. ins seneye bitecek.
18şubat spor ve su listesi
1.gamzemdwf
bölgesel 1000 200
Mekik 200 200
Twister 1000 200
60 dk hııt cardio 240
500jj 500
1000 ip 200
30 dk bisiklet 60
Toplam 1600
2.gulenyuzum
60 dk Leslie =90 puan
3.Derya60kilo
50sn wallsit_50p
150 mekik_100p
150 squat_100p
35 jumping jack_35p
20 sinav_20p
200 bolgesel hareket 40p
Toplam:345 puan
Su: 2.5 lt
Toplamda 2 yil ve sonunda tez yazmam lazim bir de.Zamanla oturur insallah ne kadar sürecek bu yüksek lisans
Sagol canim. Inan isteyince ne yasin ne anne olmanin sorun olmadigini ilk donemi basariyla bitirince anladim canim. Ama bence istedigin bolumu oku. Ikinci ogretim okursun bir dusun derim. Esim bana 2 sene oyle de boyle de gececek gececek demisti aynen oyle bak ilk donemim gecti bile.Yuksek lisans he..helal olsun arkadasim inanki giota ettim..masaallah diyim..
Bencdisardan ilahiyata yazildim gecen swnw hamilelik hastalik mecbur dondurdum..ama cok istiyorum univ mezunu olayim..aslinda istedigim bolum degil ama bilmiyorum istedigim bolumu okumak zor..
Simsi nasilsiniz kaptanim..
Senin isin zor evet ama cokda guzel..sabret !!!
Cikolataaaaa......
Pazar kacagimi...
Olsun napalim....bende boza ictim napim !!??:))
Kolay diyorlar..kapali olcam ameliyati..iki uc tane delik acilcak gobek ve etrafina ordan tas ve safra alinacakk..
Afiyet olsun ...bol eksiler!!!
Masaallah ne zengin bir menuuu.o bureeek ne gi ...:)))
Afiyetler olsun canim..pazae gunune gore gauet gizel bir menu..
Ben 2 gündür doğru düzgün yazamıyorum kusuruma bakmayın hafta sonu yoğunluğu diyelim
18 şubat menü
-5 ceviz
-5 fındık
-5 badem
-1 sütlü şekersiz kahve
Akşam saat 19.00
-1 muz
-1 küçük mandalina
İki gündür hamur işi yiyorum diye vicdan azabı çekiyorum...şu andada aç gibiyim bastırmak için 3-4 kaşık yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Su 2lt
Canim ac olman normal babaanne ziyareti haric pek birsey yememissinBen 2 gündür doğru düzgün yazamıyorum kusuruma bakmayın hafta sonu yoğunluğu diyelim
18 şubat menü
-5 ceviz
-5 fındık
-5 badem
-1 sütlü şekersiz kahve
Akşam saat 19.00
-1 muz
-1 küçük mandalina
Su 2lt
Afiyet olsun canim. Bugun ben de iskender mi lahmacun mu diye dusundum lahmacunun kalorisi biraz daha az diye onu sectim ama gozum de iskender yiyen arkadasimin tabaginda kaldi.Selammm aaa dostdaslarim...dertraslarim..kilodaslarimm:)))
Bir pazar gununun daha sonuna geldik..hamdolsun..eee pazae denilince akla kacamaklar geliyorrr...
Yapiliyormuu e immmm keeemmm kummmm yapiliyor...:))
Neysee lafi uzatmadan menume geceyim..buyrun efem..
18/02/2018
Sabah
Uc yemek kasigi patates salatasi(has patates,sumak,dereotu,havuc rendesi,maydanoz,top peynir)
Zeytin uc adet
Helva bir kk
Bir dilim cvdr ekmegi..
Ara
Bir su bardagii bozaa:)))
Oglen
Bir kase tarcinli yogurtt
Aksam
Bir porsiyon iskender
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Su..2 litre
Spor 1 saat yuruyus
Canim ac olman normal babaanne ziyareti haric pek birsey yememissiniyi yonden bakarsak yarina guzel bir eksiyle gelecegin kesin
Evet gunduz pek birsey yemedim..planli oldu cunku hani aksam..o yizden..aklimdaydi ne zamandir..yemis oldum..:))))Afiyet olsun canim. Bugun ben de iskender mi lahmacun mu diye dusundum lahmacunun kalorisi biraz daha az diye onu sectim ama gozum de iskender yiyen arkadasimin tabaginda kaldi.
Bence aksami gunduz az kalori alarak guzel dengelemissin
Ara ögün niyetine yedim zatin dedim öglenin boynu bükük kalmasınOgle yemegi degil ara ogun diyelim biz onaAma oglen yememen aksami dengelemis canim bence iyi olmus. Afiyet olsun
Çok güzel görünüyodu yedim gitti aklımda kalacagına migdemde kalsın dedimYuksek lisans he..helal olsun arkadasim inanki giota ettim..masaallah diyim..
Bencdisardan ilahiyata yazildim gecen swnw hamilelik hastalik mecbur dondurdum..ama cok istiyorum univ mezunu olayim..aslinda istedigim bolum degil ama bilmiyorum istedigim bolumu okumak zor..
Simsi nasilsiniz kaptanim..
Senin isin zor evet ama cokda guzel..sabret !!!
Cikolataaaaa......
Pazar kacagimi...
Olsun napalim....bende boza ictim napim !!??:))
Kolay diyorlar..kapali olcam ameliyati..iki uc tane delik acilcak gobek ve etrafina ordan tas ve safra alinacakk..
Afiyet olsun ...bol eksiler!!!
Masaallah ne zengin bir menuuu.o bureeek ne gi ...:)))
Afiyetler olsun canim..pazae gunune gore gauet gizel bir menu..
İstedigim bolum saglik uzerine..ya cocuklugumdan beri hemsire olmak istedim..neden bilmem..ya bi ameliyat hemsiresi ya bi ebe ya bi att yani saglik uzerine..hatta istanbul fatih kiz meslek kazandim..saglik uzerine..o zamanda..ama canim annem meslek lisesi lisemi be olmaz..duz lise okucaksin. Falann... O zamanlar meslek liselerini kucumserlerdi ya..yok puani olmazmis falan falan..yahi sanane dimi..ahh ahh cahillik..kardesleeimin hepside meslek cikisli.ya bu okul konusinda cok yaram var...ne zaman hastabeye isim dusse asistanlarda yeni gelmis hemsirelerde stajerlerde takilir boyle hayal kurarim...sonra bi icim burkulur kalbime bisey olur....annem simdi diyo kizim sen oku ben seni okutucamm..ahh anne ahhSagol canim. Inan isteyince ne yasin ne anne olmanin sorun olmadigini ilk donemi basariyla bitirince anladim canim. Ama bence istedigin bolumu oku. Ikinci ogretim okursun bir dusun derim. Esim bana 2 sene oyle de boyle de gececek gececek demisti aynen oyle bak ilk donemim gecti bile.
Dogruyu sulee canimi ye.....afiyet olsun bacim..yakarsin onu artik.no problemmm..Çok güzel görünüyodu yedim gitti aklımda kalacagına migdemde kalsın dedim
Sağol canım bu ara canım hiiiçç bişey yemek istemıyorrGec kalktigin icin guzel bir menu olmus bence. Simit zaten 4 dilim ekmek yerine geciyordu galiba ee 2si sabaha 2si oglene desek yine iyi. Aksam menulerini cok begeniyorum canim senin.
Canim vaktin varsa eger kardio guzel kilo verdiriyor. Ben annelik iznindeyken hergun en az 1 saat yaparak guzel kilo vermistim. Yok vaktim yok dersen benim gibi plank wallsit mekik squat jumping yap hergun. Cok az zaman aliyor.
Canim vaktin varsa eger kardio guzel kilo verdiriyor. Ben annelik iznindeyken hergun en az 1 saat yaparak guzel kilo vermistim. Yok vaktim yok dersen benim gibi plank wallsit mekik squat jumping yap hergun. Cok az zaman aliyor.
Supersin canim. Masallaah.Hepsini geçtim şekersiz yarın son günüm..valla gözümün önünde pastalar kurabiyeler hamurişleri helvalar ekler gofretler hepsi yenildi bu 6 gün içinde
Cok iyi olmus planlamanEvet gunduz pek birsey yemedim..planli oldu cunku hani aksam..o yizden..aklimdaydi ne zamandir..yemis oldum..:))))
Canim benim bebisin de buyuyor. Gir bir daha sinava yaz istedigin bolumu oku. Zamaninda olmus birsey gidememissin meslek lisesini. Nasip simdi universitesini oku. Hicbirsey icin gec degil. Hem kuzucugunun hemsire annesi olur fena miİstedigim bolum saglik uzerine..ya cocuklugumdan beri hemsire olmak istedim..neden bilmem..ya bi ameliyat hemsiresi ya bi ebe ya bi att yani saglik uzerine..hatta istanbul fatih kiz meslek kazandim..saglik uzerine..o zamanda..ama canim annem meslek lisesi lisemi be olmaz..duz lise okucaksin. Falann... O zamanlar meslek liselerini kucumserlerdi ya..yok puani olmazmis falan falan..yahi sanane dimi..ahh ahh cahillik..kardesleeimin hepside meslek cikisli.ya bu okul konusinda cok yaram var...ne zaman hastabeye isim dusse asistanlarda yeni gelmis hemsirelerde stajerlerde takilir boyle hayal kurarim...sonra bi icim burkulur kalbime bisey olur....annem simdi diyo kizim sen oku ben seni okutucamm..ahh anne ahh
Insallah canim. Ve duzenli sporla oldugunun kilodan cok daha zayif goruneceksin.bulutungokyuzu yardımci olacak insallh. Tesekkur ederim .başlayacam insallh bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?