Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selammm aaa dostdaslarim...dertraslarim..kilodaslarimm:)))
Bir pazar gununun daha sonuna geldik..hamdolsun..eee pazae denilince akla kacamaklar geliyorrr...
Yapiliyormuu e immmm keeemmm kummmm yapiliyor...:))
Neysee lafi uzatmadan menume geceyim..buyrun efem..
18/02/2018
Sabah
Uc yemek kasigi patates salatasi(has patates,sumak,dereotu,havuc rendesi,maydanoz,top peynir)
Zeytin uc adet
Helva bir kk
Bir dilim cvdr ekmegi..

Ara
Bir su bardagii bozaa:)))

Oglen
Bir kase tarcinli yogurtt

Aksam
Bir porsiyon iskender

Ara
Sekersiz turk kahvesi
Su..2 litre
Spor 1 saat yuruyus

Yogurdun ustune bir tatli kasigi tarcin at ve yee..

Zamanla oturur insallah ne kadar sürecek bu yüksek lisans

Sagol canim. Inan isteyince ne yasin ne anne olmanin sorun olmadigini ilk donemi basariyla bitirince anladim canim. Ama bence istedigin bolumu oku. Ikinci ogretim okursun bir dusun derim. Esim bana 2 sene oyle de boyle de gececek gececek demisti aynen oyle bak ilk donemim gecti bile.

Canim ac olman normal babaanne ziyareti haric pek birsey yememissin iyi yonden bakarsak yarina guzel bir eksiyle gelecegin kesin

Afiyet olsun canim. Bugun ben de iskender mi lahmacun mu diye dusundum lahmacunun kalorisi biraz daha az diye onu sectim ama gozum de iskender yiyen arkadasimin tabaginda kaldi.
Bence aksami gunduz az kalori alarak guzel dengelemissin

Canim ac olman normal babaanne ziyareti haric pek birsey yememissin iyi yonden bakarsak yarina guzel bir eksiyle gelecegin kesin

Hepsini geçtim şekersiz yarın son günüm..valla gözümün önünde pastalar kurabiyeler hamurişleri helvalar ekler gofretler hepsi yenildi bu 6 gün içinde

Afiyet olsun canim. Bugun ben de iskender mi lahmacun mu diye dusundum lahmacunun kalorisi biraz daha az diye onu sectim ama gozum de iskender yiyen arkadasimin tabaginda kaldi.
Bence aksami gunduz az kalori alarak guzel dengelemissin
Evet gunduz pek birsey yemedim..planli oldu cunku hani aksam..o yizden..aklimdaydi ne zamandir..yemis oldum..:))))

Çok güzel görünüyodu yedim gitti aklımda kalacagına migdemde kalsın dedim

İstedigim bolum saglik uzerine..ya cocuklugumdan beri hemsire olmak istedim..neden bilmem..ya bi ameliyat hemsiresi ya bi ebe ya bi att yani saglik uzerine..hatta istanbul fatih kiz meslek kazandim..saglik uzerine..o zamanda..ama canim annem meslek lisesi lisemi be olmaz..duz lise okucaksin. Falann... O zamanlar meslek liselerini kucumserlerdi ya..yok puani olmazmis falan falan..yahi sanane dimi..ahh ahh cahillik..kardesleeimin hepside meslek cikisli.ya bu okul konusinda cok yaram var...ne zaman hastabeye isim dusse asistanlarda yeni gelmis hemsirelerde stajerlerde takilir boyle hayal kurarim...sonra bi icim burkulur kalbime bisey olur....annem simdi diyo kizim sen oku ben seni okutucamm..ahh anne ahh

Canim vaktin varsa eger kardio guzel kilo verdiriyor. Ben annelik iznindeyken hergun en az 1 saat yaparak guzel kilo vermistim. Yok vaktim yok dersen benim gibi plank wallsit mekik squat jumping yap hergun. Cok az zaman aliyor.

Canim vaktin varsa eger kardio guzel kilo verdiriyor. Ben annelik iznindeyken hergun en az 1 saat yaparak guzel kilo vermistim. Yok vaktim yok dersen benim gibi plank wallsit mekik squat jumping yap hergun. Cok az zaman aliyor.
bulutungokyuzu yardımci olacak insallh. Tesekkur ederim .başlayacam insallh bende

Evet gunduz pek birsey yemedim..planli oldu cunku hani aksam..o yizden..aklimdaydi ne zamandir..yemis oldum..:))))
Cok iyi olmus planlaman
Canim benim bebisin de buyuyor. Gir bir daha sinava yaz istedigin bolumu oku. Zamaninda olmus birsey gidememissin meslek lisesini. Nasip simdi universitesini oku. Hicbirsey icin gec degil. Hem kuzucugunun hemsire annesi olur fena mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…