- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
A aaa çok geçmiş olsun canım .Günaydın kızlar nasılsınız? Dün kayağa gittik çok eğlendim ama çok düştüm her yerim mosmorve et kırık :)) birkaç gün spor yapamam herhalde. Haftasonu biraz kacamakliydi ama dün telafi ettim diye düşünüyorum :)) sabahta tartinin pili azalmış tartilamadim sinir oldum sizin tartinizinda pili çabuk bitiyor mu ya? Benim çok sık bitiyor, bir de her tartilmadan sonra çıkarıyor musunuz yoksa takılı mı kalıyor?
Günaydın canımGunaaayddiinnn
Benim tartım mı bozuk acaba yaaA aaa çok geçmiş olsun canım .
Benim ki çabuk bitmiyor tartıldıktan sonra içinde kalıyor
senin bu diyet biskuvilerin benim gözümü çok tirmaliyor bilmiyorum sbt yada artı gelmen bunların yüzünden ben diiim sana18.02.2018 pazar
Sabah 8.00
1 yumurta mercimekli
1tabak Kıvırcık salata
1 etimek
2 çb çay
11.00
1 avuçtan az kuruyemiş
15.00
2 diyet bisküvi
18.00
1 kase ıspanak sulusu
20.00
4 orta parça Tavuk ızgara
20.30
3 çb çay
hogeldin canım ne güzel abla kardeş yarisacaksiniz bizde kızımla evde yarışıyoruz aslında yarışıyoruz demeyelim onu hırslandırmak motive etmek içinHerkese merhabalar ben gulsen bulutungokyuzunun ablasıyim beni takıma aldığınız için teşekkür ederim
Gecmis olsun canim ya..insaallah tez zamanda gecer..Günaydın kızlar nasılsınız? Dün kayağa gittik çok eğlendim ama çok düştüm her yerim mosmorve et kırık :)) birkaç gün spor yapamam herhalde. Haftasonu biraz kacamakliydi ama dün telafi ettim diye düşünüyorum :)) sabahta tartinin pili azalmış tartilamadim sinir oldum sizin tartinizinda pili çabuk bitiyor mu ya? Benim çok sık bitiyor, bir de her tartilmadan sonra çıkarıyor musunuz yoksa takılı mı kalıyor?
Kizim derken,kac yasindaydin ki ...buyuk kizin mi var..merak ettim simdihogeldin canım ne güzel abla kardeş yarisacaksiniz bizde kızımla evde yarışıyoruz aslında yarışıyoruz demeyelim onu hırslandırmak motive etmek için
ayyyy masallah azmin elunden kim kurtulmusPazartesi Kontrol Tartısı
Gulumse25(76.9
Lemonade17(65.9
bulutungokyuzu(70,5
hCrb (73,2
Ecembal (63
Gamzemdwf(79,9
soffty(62.4
İnnuk(61.7
mrv2855(76,2
Yeni üyeler
@elifff_9595(73.9
@tmrlnk (91.9
@compeng (70
@Massmavi (106.9
@Derya60kilo (67.9
@nazlissss (
@Edebiye 006
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70.7/70/0.7)
Ay teşekkür ederim canım şükür kıpırdadı tartım.ayyyy masallah azmin elunden kim kurtulmus
benimkide cabuk bitiyor bazen arada yeni taktigim halde lo yaziyor bende yuvasindan cikarip tekrar takinca normale geliyor ama cikarmiyorum hic her sn tariliyorum cunkuGünaydın kızlar nasılsınız? Dün kayağa gittik çok eğlendim ama çok düştüm her yerim mosmorve et kırık :)) birkaç gün spor yapamam herhalde. Haftasonu biraz kacamakliydi ama dün telafi ettim diye düşünüyorum :)) sabahta tartinin pili azalmış tartilamadim sinir oldum sizin tartinizinda pili çabuk bitiyor mu ya? Benim çok sık bitiyor, bir de her tartilmadan sonra çıkarıyor musunuz yoksa takılı mı kalıyor?
2002 dogumlu bi kizim varKizim derken,kac yasindaydin ki ...buyuk kizin mi var..merak ettim simdi
Masaallahh..16 yasinda...ben sizi yeni gelin saniyodum :))) gercekten...2002 dogumlu bi kizim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?