Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız? Dün kayağa gittik çok eğlendim ama çok düştüm her yerim mosmor ve et kırık :)) birkaç gün spor yapamam herhalde. Haftasonu biraz kacamakliydi ama dün telafi ettim diye düşünüyorum :)) sabahta tartinin pili azalmış tartilamadim sinir oldum sizin tartinizinda pili çabuk bitiyor mu ya? Benim çok sık bitiyor, bir de her tartilmadan sonra çıkarıyor musunuz yoksa takılı mı kalıyor?

A aaa çok geçmiş olsun canım .
Benim ki çabuk bitmiyor tartıldıktan sonra içinde kalıyor

senin bu diyet biskuvilerin benim gözümü çok tirmaliyor bilmiyorum sbt yada artı gelmen bunların yüzünden ben diiim sana

Herkese merhabalar ben gulsen bulutungokyuzunun ablasıyim beni takıma aldığınız için teşekkür ederim
hogeldin canım ne güzel abla kardeş yarisacaksiniz bizde kızımla evde yarışıyoruz aslında yarışıyoruz demeyelim onu hırslandırmak motive etmek için

Gecmis olsun canim ya..insaallah tez zamanda gecer..
Tartimin pili bayagi gidiyo benim..
Tartildiktan sonra cikarma falanda yapmiyorum..tarti bozuk olabilir...aklima baska bisey gelmedi inan ki..

hogeldin canım ne güzel abla kardeş yarisacaksiniz bizde kızımla evde yarışıyoruz aslında yarışıyoruz demeyelim onu hırslandırmak motive etmek için
Kizim derken,kac yasindaydin ki ...buyuk kizin mi var..merak ettim simdi

ayyyy masallah azmin elunden kim kurtulmus

1. Pazartesi Kontrol Tartısı

Gulumse25(76.9
    Lemonade17(65.9
    bulutungokyuzu(70,5
    hCrb (73,2
    Ecembal (63
    Gamzemdwf(79,9
    soffty(62.4
    İnnuk(61.7
    mrv2855(76,2/76.1)

Yeni üyeler

@elifff_9595(73.9
    @tmrlnk (91.9
    @compeng (70
    @Massmavi (106.9
    @Derya60kilo (67.9

@nazlissss (
    @Edebiye 006

Mezun olanlar

Hamzakifzulal(
    Gulenyuzumsunsen(70.7/70/0.7)

benimkide cabuk bitiyor bazen arada yeni taktigim halde lo yaziyor bende yuvasindan cikarip tekrar takinca normale geliyor ama cikarmiyorum hic her sn tariliyorum cunku

Bu haftaki hedefim en az 500 gr vermek...
Kendimk zor tutuyorum..cok acikiyorum..kuru meyve kilo yapar mi..@anka_misali gulenyuzumsunsen zerdecal zencefil emxiriken zararli olirmu..cocuga pisik gaz vs yaparmi

1. Pazartesi Kontrol Tartısı

Gulumse25(76.9
    Lemonade17(65.9
    bulutungokyuzu(70,5
    hCrb (73,2
    Ecembal (63
    Gamzemdwf(79,9
    soffty(62.4/62)
    İnnuk(61.7
    mrv2855(76,2/76.1)

Yeni üyeler

@elifff_9595(73.9
    @tmrlnk (91.9
    @compeng (70
    @Massmavi (106.9
    @Derya60kilo (67.9

@nazlissss (
    @Edebiye 006

Mezun olanlar

Hamzakifzulal(
    Gulenyuzumsunsen(70.7/70/0.7)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…