- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Allahim ne guzel yaa keske benim de istemese. Bu ara benim de istahim fena halde acik. Bakalim yarindan sonra ben de yagsiz etsiz sutsuz peynirsiz sekersiz diyet yapacagim 4 gun. Ins dayanabilirim.Sağol canım bu ara canım hiiiçç bişey yemek istemıyorr
Bilmiyorum ki basarabilirmiyim..imkanim olsa basaririm aslinda..tek sorumlulugum ders calismak olsa..Cok iyi olmus planlaman
Canim benim bebisin de buyuyor. Gir bir daha sinava yaz istedigin bolumu oku. Zamaninda olmus birsey gidememissin meslek lisesini. Nasip simdi universitesini oku. Hicbirsey icin gec degil. Hem kuzucugunun hemsire annesi olur fena mi
İskenderin pidesinide yedinmiSelammm aaa dostdaslarim...dertraslarim..kilodaslarimm:)))
Bir pazar gununun daha sonuna geldik..hamdolsun..eee pazae denilince akla kacamaklar geliyorrr...
Yapiliyormuu e immmm keeemmm kummmm yapiliyor...:))
Neysee lafi uzatmadan menume geceyim..buyrun efem..
18/02/2018
Sabah
Uc yemek kasigi patates salatasi(has patates,sumak,dereotu,havuc rendesi,maydanoz,top peynir)
Zeytin uc adet
Helva bir kk
Bir dilim cvdr ekmegi..
Ara
Bir su bardagii bozaa:)))
Oglen
Bir kase tarcinli yogurtt
Aksam
Bir porsiyon iskender
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Su..2 litre
Spor 1 saat yuruyus
Belli oluyor büyük bir sıkıntın mı varSağol canım bu ara canım hiiiçç bişey yemek istemıyorr
Dogrumu soylim ,yalan mi....İskenderin pidesinide yedinmi
Hoşgeldin ablaa okuduysan kabul ediyorsan ilk sayfayı başlasın 15günHerkese merhabalar ben gulsen bulutungokyuzunun ablasıyim beni takıma aldığınız için teşekkür ederim
Canın sağolsun en azından hepsi gitmemiş mideyeDogrumu soylim ,yalan mi....
Saka biryana yarisini yedim..ben pek islak pide sevmem..yani sosla falan islaniyo ya o taraflari yiyemiyorum..kuru kanlari yedim..kucuk kare kare 5 6 tane yemisimdir..
Hosgeldin:)))abla kardes zayiflama he...helaaall...Herkese merhabalar ben gulsen bulutungokyuzunun ablasıyim beni takıma aldığınız için teşekkür ederim
Yok gitmedi gitmedi...zaten ben pide veya ekmek cok yiyemem..yersem yemekten yiyemem..hmn doyuyurom..Canın sağolsun en azından hepsi gitmemiş mideye
Manevi ablaammHosgeldin:)))abla kardes zayiflama he...helaaall...
Kac kilosuniz,hedefiniz kac...adiniz gulsun esiniz adi caner mi....
:))
Kusura bakmayin benim boyle nick sorunum varda...cozmeye calisiyorum kendimce..tabiki soylemek zorunda defilsiniz:)))
Ben bu gün çok yedim öyle dolu ki midem aylardır hissediyorumYok gitmedi gitmedi...zaten ben pide veya ekmek cok yiyemem..yersem yemekten yiyemem..hmn doyuyurom..
Yani en fazla menemn olcak ki bandirip yicem oyle..
Şükür bizimkide dert mi aslındaBelli oluyor büyük bir sıkıntın mı var
Öylede işte herkesin derdi kendine büyükŞükür bizimkide dert mi aslında
18şubat spor ve su listesi
1.gamzemdwf
bölgesel 1000 200
Mekik 200 200
Twister 1000 200
60 dk hııt cardio 240
500jj 500
1000 ip 200
30 dk bisiklet 60
Toplam 1600
2.gulenyuzumsünsen
60 dk Leslie =90 puan
3.bulutungokyuzu
500ip 100
50 squat 50
70mekik 70
570 bölgesel 114
40sn wall sit 40
30sn plank 30
Toplam 404
menun güzel ama akşamları yemek olmuyorsada bi ara ogün gibi bişey yapslm kizlar 18 subat menum:
Sabah: 1 dilim ekmak, 1 bucuk haslanmis yumurta, domates, 1 dilim kasar.
ara: 1 fincan sutlu kahve, 1 ceviz
ara: 1 fincan sutlu kahve
ara: 1 fincan sutlu kahve, 4 kare cikolata
gec ogle arasi verdik (14:30 gibi) - 2 lahmacun, 1 tabak salata, birkac catal tel kadayif.
Su: 2,5 lt
Gunluk kalori miktarimi kullandigim icin aksam yememeyi planliyorum. Zaten eve gidene kadar saat cok gec olacak.
ben bütün paşa günü boyunca büyük kızın derdiyle uğraştım oyleki yemek dahi doğru düzgün yapmadım gerçi sular da kesikti oda tuz biber olduBu gün pazar sessizliği çökmüş takıma bende dahil çok yoğundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?