Masaallah ya..bnm daha 7.senem..Allah sizede evliliginize uzun omurversin..bunu iltifat olarak alıyorum canım yeni gelin 17 sene oncesindeydi gelinliymiz filan kalmadı uzerumizden geldi gecti
Aman rakibem..sagligin yerinde olsunda gerisine raziyim ben :))Teşekkür ederim rakibem :)) insallah gecerde bol bol spor yaparım dimi
Bakalım baska marka pil denerim olmadı tartiyi değiştiririm artık napalim
Çok geçmiş olsun.Kızlar nasılsınız. Benim kızım bu gün daha iyi gibi çok şükür mahvoldu kuzum yarota virüsü dediler aşısı da vardı aslında olmasa kaldıramayacaktı sanırım aşırı zayıfladı 3 günde gelemiyorum kusura bakmayın her gün serum bağlattık bu gün gerek olmaz inşallah
Senle rakip olmak bana uğur getirdi sanırım
Allah şifalar versin inşallah canımKızlar nasılsınız. Benim kızım bu gün daha iyi gibi çok şükür mahvoldu kuzum yarota virüsü dediler aşısı da vardı aslında olmasa kaldıramayacaktı sanırım aşırı zayıfladı 3 günde gelemiyorum kusura bakmayın her gün serum bağlattık bu gün gerek olmaz inşallah
Gecmis olsun canim ya..kizinla ilgilen tabi o daha onemli..insallah bir an once atlatirKızlar nasılsınız. Benim kızım bu gün daha iyi gibi çok şükür mahvoldu kuzum yarota virüsü dediler aşısı da vardı aslında olmasa kaldıramayacaktı sanırım aşırı zayıfladı 3 günde gelemiyorum kusura bakmayın her gün serum bağlattık bu gün gerek olmaz inşallah
sen regl oldu mu oda ödem arttırmıştır
- Pazartesi Kontrol Tartısı
Gulumse25(76.9
Lemonade17(65.9
bulutungokyuzu(70,5
hCrb (73,2
Ecembal (63
Gamzemdwf(79,9
soffty(62.4/62)
İnnuk(61.7
mrv2855(76,2/76.1)
Yeni üyeler
@elifff_9595(73.9/72.5)
@tmrlnk (91.9
@compeng (70/ 69.8)
@Massmavi (106.9
@Derya60kilo (67.9
@nazlissss (
@Edebiye 006
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70.7/70/0.7)
Çok geçmiş olsun kaptan Rabbim görmemişe çevirsin yazık kuzumaKızlar nasılsınız. Benim kızım bu gün daha iyi gibi çok şükür mahvoldu kuzum yarota virüsü dediler aşısı da vardı aslında olmasa kaldıramayacaktı sanırım aşırı zayıfladı 3 günde gelemiyorum kusura bakmayın her gün serum bağlattık bu gün gerek olmaz inşallah
Geçmiş olsun. İnsallah eskisinden iyi olurKızlar nasılsınız. Benim kızım bu gün daha iyi gibi çok şükür mahvoldu kuzum yarota virüsü dediler aşısı da vardı aslında olmasa kaldıramayacaktı sanırım aşırı zayıfladı 3 günde gelemiyorum kusura bakmayın her gün serum bağlattık bu gün gerek olmaz inşallah
Bu daha başlangıçSenle rakip olmak bana uğur getirdi sanırım
Bu daha başlangıç
Kaptanım çok geçmiş olsun bende dün acile gittim sol ayak pert yine topuk su toplamış bandaş verdi Sadece yatarken çıkarıcam düzenli kullan dedi geçen sefer kullanmadım üzerine çok yüklenme 2ay kadar geçmezse sıvıyı çekeceklermiş ultrason çekildim orda çıktı 2ay spor yasakÇok sağolun kızlar.
Tamam cuma hatırlat inşallah canm hayırlı olsun
Kilonu SMS atarsın bana. Sabit yazmayalım çok düşüyor yüzdemiz.Dün eşimden fırça yedim sonunda kendine ettin dedi sağlığından oldun yeter artık bırak şu spor diyet yüzünden ne hale geldin inat etti daha sana kontör de almıycam kadınlar külübüne girmek yok dedi netim son 3gün kaldı sanırım cumaya bile giremem magdur olmayın benim yüzümdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?