- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Fazlası kilo yapar canım .Bu haftaki hedefim en az 500 gr vermek...
Kendimk zor tutuyorum..cok acikiyorum..kuru meyve kilo yapar mi..@anka_misaligulenyuzumsunsen zerdecal zencefil emxiriken zararli olirmu..cocuga pisik gaz vs yaparmi
Bu konuyu bir arastirayimFazlası kilo yapar canım .
3-4 tane yiyebilirsin .
Baharatlar hakkında bi bilgim Yok malesef .
bunu iltifat olarak alıyorum canım yeni gelin 17 sene oncesindeydi gelinliymiz filan kalmadı uzerumizden geldi gectiMasaallahh..16 yasinda...ben sizi yeni gelin saniyodum :))) gercekten...
Masaallah...
Teşekkür ederim rakibem :)) insallah gecerde bol bol spor yaparım dimiGecmis olsun canim ya..insaallah tez zamanda gecer..
Tartimin pili bayagi gidiyo benim..
Tartildiktan sonra cikarma falanda yapmiyorum..tarti bozuk olabilir...aklima baska bisey gelmedi inan ki..
Evet yaa aynen benimki de öyle oluyor tartinin üzerine çıkıyorum low yazıyor bende pili çıkarıp takıyorum ama hemen duzelmiyorbenimkide cabuk bitiyor bazen arada yeni taktigim halde lo yaziyor bende yuvasindan cikarip tekrar takinca normale geliyor ama cikarmiyorum hic her sn tariliyorum cunku
birde yuvasının içindeyken dondur ozamnda ise yariyorEvet yaa aynen benimki de öyle oluyor tartinin üzerine çıkıyorum low yazıyor bende pili çıkarıp takıyorum ama hemen duzelmiyor
Gayet guzel olmus canim. 5 6 patatesten birsey olmaz hele ki saati erkense erimistor.
sen regl oldu mu oda ödem arttırmıştırerken yedim ama sabah +800 ü gördüm düne göre sanırım ödem topladım feci
Direnci kırmışsın canım tebrikler, çok sevindim1000 kez ip atlar gibi zıpladım
bugün baya moralim düzeldi ya ohhh
Allahım sana çok şükür
Ayy çok teşekkür ederim canım çok mutluyum valla inşallah devamı gelirDirenci kırmışsın canım tebrikler, çok sevindim
Vaaaayyy maşallah canım
- Pazartesi Kontrol Tartısı
Gulumse25(76.9
Lemonade17(65.9
bulutungokyuzu(70,5
hCrb (73,2
Ecembal (63
Gamzemdwf(79,9
soffty(62.4/62)
İnnuk(61.7
mrv2855(76,2/76.1)
Yeni üyeler
@elifff_9595(73.9/72.5)
@tmrlnk (91.9
@compeng (70/ 69.8)
@Massmavi (106.9
@Derya60kilo (67.9
@nazlissss (
@Edebiye 006
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70.7/70/0.7)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?