Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Supersiniz kizlar
DeryaOnDiet abla sözümü tuttuğum gibi bugün 7. Şekersiz günümü tamamladım

Şimdi yarın sabah kahvaltısı yapmıcam pastayla kurabiye yicem
Masallah canim harikasin. SIKI diyetten cikinca ben de yapiyorum bazen oyle seyler o yuzden sozum yok. Sankim o pastali kahvaltiyi hakettin gibi ama acaba cumartesi sabah mi yesen ki? Cumaya etki etmese ne dersin?
Biz bir batıyoruz biz çıkıyoruz
Kaptan en azindan cikiyoruz arada

Günaydın kızlar bebekle uğraştım bu gün de mahvetti sabaha kadar kustu inşallah kızdan rota bulaşmamıştır aşılar tam korumuyornuş maalesef
Oyy kuzum benim cabucak gecsin turp gibi olsun insallah

Canim yaa. Allah allah neden fitik olurmus ki kucucuk yavrucak.

19 subat menü
8.00
2 parca avuç içi kadar peynirli gözleme (yağsız tavada pişmiş)

12.30
1 kase ezogelin
2 YK kısır eklenmiş salata

Akşam
4-5 YK fellah köftesi
4 YK yoğurt

1 lt Dukan birası 1.5 lt su
Adanada yemnistim fellah kopftesini ayy ne lezizidir. Afiyet olsun canim.

Nugget pek saglikli olmamis tabiki ama menun genel olarak guzel zanim. Ben senin sabahlarini cok seviyorum dolu dolu az kalorili ve bol vitaminli

19 şubat menü :

kahvaltı muzlu sütlü yulaf lapası

öğle : 1 tb bezelye yemeği
3 kaşık bulgur pilavı

ara : 1 elma

akşam : 1 kase tavuk çorbası
2 köfte

2.5 lt su . 50 dk yürüyüş
Afiyet olsun canim menun gayet guzel sadece biraz sebzesi eksik olmus o kadar

sabah -300 ü görerek güne başladık şükür :)
Günaydın kızlar.
Superrsin. Ay kiz beni gececeksin yaa. Dur kalkayim lavaboya gidip 50 jj daha yapayim barii is yerinde millet de diyecek Derya lavaboya gidince ilginc sesler cikariyort diye

Saolun kizlar...abimizde bu ameliyati oldu..koly bi amelyatda,gel sen onu bnm yuregime anlat....Rabbim beterinden saklasin...
Insallah gelsin gecsin saglikla canim. Allah seni yavrucuguna, kocisine ailene bagislasin. Ayni durum bende de var ne kadar kolay da olsa operasyon her sekilde riski var o yuzden olmamak icin dogal yontemler deneye devam edecegim ben. Bakalim gecen ay 2 kucuk tas dustu insallah bu hafta devami gelir.
Aksam biraz fazla kalorili olmus canim. Kusuyemis hele ki o soslu olanlara dikkat kalorisi cok yuksek, Ama gun boyu yediklerin cok iyi
spor yapıyordum adetim hala gelmediği için ara verdim. eşim hala bir umut ya hamileysen spor yapma diyor. ben de regl olana kadar ara vermek zorunda kaldım.
En iyisi canim, ne olur ne olmaz regl olana kadar dikkat,

Superrsin. Ay kiz beni gececeksin yaa. Dur kalkayim lavaboya gidip 50 jj daha yapayim barii is yerinde millet de diyecek Derya lavaboya gidince ilginc sesler cikariyort diye

:))) ben de yürüyüş yapıyorum öğle arası canım sen de arada gel git yap hareketsizlikten iyidir :)) durmak yok spora devam:)

Son düzenleme:
Nugget pek saglikli olmamis tabiki ama menun genel olarak guzel zanim. Ben senin sabahlarini cok seviyorum dolu dolu az kalorili ve bol vitaminli
Saol canim..nuggette yemicektim de cocuklar istedi onlara yapinca canim istedi...kahvaltilari cok seviyorum vaktim olsa ahh ne guzel tabaklar hazirlicamda

Ben başk spor yapmıcam belki ip atlarım bakalım. 300 daha yaptım 500 oldu

Ama baya da yoruldum misafirim gelecek bakalım kaçıp kaçıp yatak odasında yapıcam inşallah
bizler tuvalette sen yatak odasinda ziplamaya devaaam. Bugun spor cantami filan aldim ben is cikisi dgruu spora. Ama biraz daha ziplarim is bitmeden

20 şubat menüm : 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
1 avuç çiğ kuruyemiş
domates salatalık

öğle : 1 kase sebze çorbası
1 muz
1 köfte

ara : 5 6 badem

akşam : beyaz peynirli ton balıklı salata yiyeceğim

güzel olmuş afiyet olsun bol eksili olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…