- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Supersiniz kizlar19 Şubat Spor Su Listesi
1.bulutungokyuzu
25dk eliptik 75
20dk bisiklet 40
10dk hit cardio 40
15dk yürüyüş 15
100 mekik 100
45 squat 45
500ip 100
30sn plank 30
20sn wall sit 20
1225 bölgesel 245
toplam 710 puan
2. Gamzemdwf
60 dk hitt kardıyo 240 puan
1000 bölgesel 200p
100 mekık 100
100 spuat 100
Tplm 640
Masallah canim harikasin. SIKI diyetten cikinca ben de yapiyorum bazen oyle seyler o yuzden sozum yok. Sankim o pastali kahvaltiyi hakettin gibi ama acaba cumartesi sabah mi yesen ki? Cumaya etki etmeseDeryaOnDiet abla sözümü tuttuğum gibi bugün 7. Şekersiz günümü tamamladım
Şimdi yarın sabah kahvaltısı yapmıcam pastayla kurabiye yicem
Kaptan en azindan cikiyoruz aradaBiz bir batıyoruz biz çıkıyoruz
Oyy kuzum benim cabucak gecsin turp gibi olsun insallahGünaydın kızlar bebekle uğraştım bu gün de mahvetti sabaha kadar kustu inşallah kızdan rota bulaşmamıştıraşılar tam korumuyornuş maalesef
Canim yaa. Allah allah neden fitik olurmus ki kucucuk yavrucak.Gumaydin kizlar....dun aksamdan beri giremedim...
Aksama dogru ufakligima birseyler oldu..aglar bagirir..bebek bide nesi nesi var derken soydum bunu..elimle muayene ettim heryerini..kasiginin sis oldugunu farkettim..oraya dojununca agladi bide..
Muhtemelen kasik fitigi var...
Doktora goturucem
Abiside birbucuk aylikken kasik fitigi ameliyati olmustu...
Allahim sen imtihanimi azalt yarabbim
Adanada yemnistim fellah kopftesini ayy ne lezizidir. Afiyet olsun canim.19 subat menü
8.00
2 parca avuç içi kadar peynirli gözleme (yağsız tavada pişmiş)
12.30
1 kase ezogelin
2 YK kısır eklenmiş salata
Akşam
4-5 YK fellah köftesi
4 YK yoğurt
1 lt Dukan birası 1.5 lt su
Canim, belki burda paylasmissindir ama su menu paylastigimiz link var ya belki orada paylasmamissindir. Ben de bir gun oyle paylasmadimBen menumu cuma gunu paylasmamismiyim...aaa://
19/02/2018:::azartrsi
Sabah(08:30)
İki yk lor peynir
Dereotu maydanoz kereviz
Zeytin
Bir kk tahin helvasi
Bir tk pekmez
İki sekersiz cay
Ara
Turk kahvesi az sekerli
Oglen
Uc parca nugget
Mor lahana ve gobek kivircik
Bir kase yogurt
Ara
Papatya
Aksam
Bir kase sebze corbasi
Bir kase yogurt
Su :3 litre
Spor::yok
Sagol canım ya aynen öyletatilden yeni geldin ya cnaim normaldir ilk gunler boyle hissetmen.
Hele ki simdi 2 kisinin isini yapiyorsun, kolay gelsin canim
Ben başk spor yapmıcam belki ip atlarım bakalım. 300 daha yaptım 500 olduAnaaptanim bugun ben iscikisi spora gidiyoruir de kiz 1000 atarsa nasil spora giderrrrrrrrim
Afiyet olsun canim menun gayet guzel sadece biraz sebzesi eksik olmus o kadar19 şubat menü :
kahvaltı muzlu sütlü yulaf lapası
öğle : 1 tb bezelye yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
ara : 1 elma
akşam : 1 kase tavuk çorbası
2 köfte
2.5 lt su . 50 dk yürüyüş
Superrsin. Ay kiz beni gececeksin yaa. Dur kalkayim lavaboya gidip 50 jj daha yapayim bariisabah -300 ü görerek güne başladık şükür :)
Günaydın kızlar.
Insallah gelsin gecsin saglikla canim. Allah seni yavrucuguna, kocisine ailene bagislasin. Ayni durum bende de var ne kadar kolay da olsa operasyon her sekilde riski var o yuzden olmamak icin dogal yontemler deneye devam edecegim ben. Bakalim gecen ay 2 kucuk tas dustu insallah bu hafta devami gelir.Saolun kizlar...abimizde bu ameliyati oldu..koly bi amelyatda,gel sen onu bnm yuregime anlat....Rabbim beterinden saklasin...
Aksam biraz fazla kalorili olmus canim. Kusuyemis hele ki o soslu olanlara dikkat kalorisi cok yuksek, Ama gun boyu yediklerin cok iyi19 subat menü
Sabah ac karnına 2 kayısı 1 bardak su
1 yumurta
1bucuk dılım c ekmegi
Domates salatalık peynır
5zeytın
Ara
1 elma uzerıne3 yk yogurt tarcın
Ara
6 fındık sekersız dıbek kahvesı 1 avuc elma kurusu
Aksam
6 yk domatealı kıymalı makarna
3yk patates (kup dogranmıs yarı kozarma yarı haşlama )
1kucuk kase kıruyemıs (soslu Mısır ve dıstık ağırlıklı)
En iyisi canim, ne olur ne olmaz regl olana kadar dikkat,spor yapıyordum adetim hala gelmediği için ara verdim. eşim hala bir umut ya hamileysen spor yapma diyor. ben de regl olana kadar ara vermek zorunda kaldım.
Superrsin. Ay kiz beni gececeksin yaa. Dur kalkayim lavaboya gidip 50 jj daha yapayim bariiis yerinde millet de diyecek Derya lavaboya gidince ilginc sesler cikariyort diye
Bende iş yerinde WC de yapıyorum:))) ben de yürüyüş yapıyorum öğle arası canım sen de arada gel git yap hareketsizlikten iyidir :)) durmak yok spora devam:)
Saol canim..nuggette yemicektim de cocuklar istedi onlara yapinca canim istedi...kahvaltilari cok seviyorum vaktim olsa ahh ne guzel tabaklar hazirlicamdaNugget pek saglikli olmamis tabiki ama menun genel olarak guzel zanim. Ben senin sabahlarini cok seviyorum dolu dolu az kalorili ve bol vitaminli
Supersin kaptanim. Ben 100 yaptim simdilikKızlar jumping jack yapan var mıbenim yeni aklıma geldi 200 le başladım
AynenBende iş yerinde WC de yapıyorumyapacak bsy yok iş hayatı vakit nakittir
Ben başk spor yapmıcam belki ip atlarım bakalım. 300 daha yaptım 500 oldu
Ama baya da yoruldum misafirim gelecek bakalım kaçıp kaçıp yatak odasında yapıcam inşallah
Bugun i9s cikisi ben sporu costurmaya niyetliyim ins:))) ben de yürüyüş yapıyorum öğle arası canım sen de arada gel git yap hareketsizlikten iyidir :)) durmak yok spora devam:)
Hic bilmiyorum ki canim, ins bebistir o bebis :*bugün tam 1 hafta oldu regl olmadım 4 cm kistin böyle gecikme yapması normal mi kızlar
Hic bilmiyorum ki canim, ins bebistir o bebis :*
Kahvaltı 10:00
1 haş yumurta ve
Marul tere maydanoz domatesle salata
1 küçük portakal
Öğle 12:00
2 bardak çay+ 1 ceviz +3 parça peynir
4 yk menemen
Akşam 16:45
1 küçük kase şehriye çorbası
1 küçük kase yoğurt
Tavuklu salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?