Aynen yaane kadar suskunsunuz bugün kızlar
Aynen yaa
Aaaaaa çok ayıpvalla motivasyon sıfır kaptanım :)) canım gözleme, bazlama vb. hamur işi muadilleir istiyor feci :)))
Aaaaaa çok ayıp
Zayıflayınca yapacaklarının hayalini kur şimdi onlar seni bekliyor hedefe ulaşınca yersin
ellerine saglikKayınvalidem yapmış canım
haklisin canim.Sagol kuzum benim ama buranın kıymetini bilmek lazım birlikten kuvvet doğar tek başına olmuyo malesef
Anladim canimAnnem öldükten sonra gece uyku uyuyamiyorum. Kahvaltı 11 gibi oluyor gec uyaniyorum.o yüzden elmayla gecistirdim
tatilden yeni geldin ya cnaim normaldir ilk gunler boyle hissetmen.Selam kızlar benim bu hafta modum çok düşük yorgunluktan sanırımiş yeride çok yoğun bir arkadaşım izinli onun işlerinide ben yapıyorum ama canım hiçbir şey yapmak istemiyor
Sagol canim insallah. Ugrasiyorum bakalim operasyon lmadan kendisi dussun diyeAfiyet olsun ablacım..cok geçmiş olsun inşallah kolayca düşer..
Afiyet olsun..hep beraber vericez inşallah kiloları dert etme ümidini kesme :)
Menun gayet guzel olmus canim sadece aksama salata veya yesillik birsey ekleseydin super olurmus. Afiyet olsun.19 şubat menü
Kahvaltı öğle beraber saat 12.30
-yarım dilim tam buğday ekmeği
-1 patates ve havuc haşlaması (yoğurtlayıp yedim)
-5ceviz 5fındık
-1sütlü kahve
Ara 15.00
-2 parça hindistan cevizi
Akşam 17.90
-1 tabak esmer bulgur ıslatıp yedim. (Baharat limon biraz z.yağı karıştırdım)
-1 bardak ayran
Su 2lt
3 bardak lahana suyu
lavaboya gidip bir ikijumping jack yapayim bar
Anaaptanim bugun ben iscikisi spora gidiyoruir de kiz 1000 atarsa nasil spora giderrrrrrrrimHedef 1000hadi bakalım
50si bitti kaldi 950Hedef 1000hadi bakalım
Canim benim. Rabiim sabir versinAminn arkadaşım ya.çok acı...gün boyunca ağlıyorum gece uykum yok.psikolojik desteğe ihtiyacım var ama sigorta yok.devlette de 1 ay sonra si yer veriyorlar.içimde koz var sanki öyle bir aci
Canim menun zayiflamaya biberbir orasi kesin. Ama sanki corbanin yanina salata eklesen daha iyi olurmusKahvaltı 9:30 yarım simit kk peynır 5 zeytın 1 muz
Ara türk kahvesi bı kare bıtter
Öğlen 1 kase çorba
Ara kahve şekersiz
Akşam 18:30 1 kase çorba 5 köfte 5 elma dilim patates fırın salata
19.02.2018 pazartesi
sabah 11.30
2 yk menemen
1.5 haşlanmış yumurta
5 keçi peyniri
1 kase roka salatası
1küçük avuç antep fıstığı 1ceviz
ara 14.30
yarım elma
ara 15.00
2 kutu süt 200ml liklerden
( elma midemi mahvetti mecubur kaldım)
akşam 19.00
2 kepçe ıspanak sulusu
1 ısgara tavuk orta boy
1 parça çiğ köfte
19 şubat pazartesi menüsü
1 galeta
1 yeşil çay
1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 mandalina
5 badem
1/2 porsiyon ıspanak yemeği
1 porsiyon tavuk sote
1 kase yoğurt
1 portakal
40 sn plank
10 dk zumba
25 jumping jack
Canim ben annelik iznindeyken oyleydi zamanim vardi ama canim istemiyordu. Evde yapacaksan youtube ac sevdisin komik eglenceli diziyi de ac, bizim diziler uzun zaten masallah. Dizinin basindan sonuna kadar sanki lesli yapiyormussun guibi surekli yuru arada squat yap, zipla yerinde kos. izlerken zamanin nasil gectigini anlamiyorsun zaten bir bakmissin 2 saat spor yapmissin hergunKızlar şu spor a nasıl motive olacam bilmiyorum ya.zaman var ama içimden gelmiyor. Ne yapsam ki
Eki Görüntüle 2113349
Geçen haftanın spor listesi hanımlaaarr
Listenin yorumunu kaptanımızaAnka bırakıyorum.
1.miz Spor Kraliçemiiizz @Gamzemdwf tebrik ediyoru m kuızucuğum
2.Güzelimiizz ben @bulutungokyuzu
3. Güzelimiiizz @elifff_9595 çok iyi bir başarı listeye göre
Ve 3.lüğü kılpayı kaçıranlemonade17 çabanın meyvelerini aldın bu en büyük başarıı
Supersin canim masallah. Dun yapamadim yarin kadar ama bugun hedefim en az 1000 puan19 Şubat Spor Su Listesi
1.bulutungokyuzu
25dk eliptik 75
20dk bisiklet 40
10dk hit cardio 40
15dk yürüyüş 15
100 mekik 100
45 squat 45
500ip 100
30sn plank 30
20sn wall sit 20
1225 bölgesel 245
toplam 710 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?