Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kızlar benim bu hafta modum çok düşük yorgunluktan sanırım iş yeride çok yoğun bir arkadaşım izinli onun işlerinide ben yapıyorum ama canım hiçbir şey yapmak istemiyor

Selam kızlar benim bu hafta modum çok düşük yorgunluktan sanırım iş yeride çok yoğun bir arkadaşım izinli onun işlerinide ben yapıyorum ama canım hiçbir şey yapmak istemiyor
tatilden yeni geldin ya cnaim normaldir ilk gunler boyle hissetmen.
Hele ki simdi 2 kisinin isini yapiyorsun, kolay gelsin canim

Menun gayet guzel olmus canim sadece aksama salata veya yesillik birsey ekleseydin super olurmus. Afiyet olsun.

Kahvaltı 9:30 yarım simit kk peynır 5 zeytın 1 muz
Ara türk kahvesi bı kare bıtter
Öğlen 1 kase çorba
Ara kahve şekersiz
Akşam 18:30 1 kase çorba 5 köfte 5 elma dilim patates fırın salata
Canim menun zayiflamaya biberbir orasi kesin. Ama sanki corbanin yanina salata eklesen daha iyi olurmus

Gayet guzel olmus canim. Afiyet olsun.

Sabah cok az olmus sanki canim. Ama sonrasi cok guzel

Eklentiler

• upload_2018-2-20_11-21-21.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar şu spor a nasıl motive olacam bilmiyorum ya.zaman var ama içimden gelmiyor. Ne yapsam ki
Canim ben annelik iznindeyken oyleydi zamanim vardi ama canim istemiyordu. Evde yapacaksan youtube ac sevdisin komik eglenceli diziyi de ac, bizim diziler uzun zaten masallah. Dizinin basindan sonuna kadar sanki lesli yapiyormussun guibi surekli yuru arada squat yap, zipla yerinde kos. izlerken zamanin nasil gectigini anlamiyorsun zaten bir bakmissin 2 saat spor yapmissin hergun

Supersinizz tebrikleerr. Bugunku spordan sonra galiba haftaya benim de ilk 3e girme sansim olur gibim

19 Şubat Spor Su Listesi

1.bulutungokyuzu
25dk eliptik 75
20dk bisiklet 40
10dk hit cardio 40
15dk yürüyüş 15
100 mekik 100
45 squat 45
500ip 100
30sn plank 30
20sn wall sit 20
1225 bölgesel 245
toplam 710 puan
Supersin canim masallah. Dun yapamadim yarin kadar ama bugun hedefim en az 1000 puan esime dedim bu gece beni bekleme isten sonra spora kaciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…