- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Çok geçmiş olsun canım üzülme rabbim beterinden korusun. Benim çocuklarım da oldular çok kolay bi operasyon. Artık prematüre bebeklere beyin ameliyatı yapıyorlar üzülme bu kokay. Rabbim şifa versin canımGumaydin kizlar....dun aksamdan beri giremedim...
Aksama dogru ufakligima birseyler oldu..aglar bagirir..bebek bide nesi nesi var derken soydum bunu..elimle muayene ettim heryerini..kasiginin sis oldugunu farkettim..oraya dojununca agladi bide..
Muhtemelen kasik fitigi var...
Doktora goturucem
Abiside birbucuk aylikken kasik fitigi ameliyati olmustu...
Allahim sen imtihanimi azalt yarabbim
Evet ama listeye eklemedikten sonra boşa gider. Bir de sadece yürüyüşle maalesef sonuç alınamıyor artırman lazım canım.her gün 50 dk yürüyüş yapıyorum cumadan bu yana 200 dk yani 200 puan doğru muyum arkadaşlar :)
Ama önce buna çözüm bulman lazım akşamdan psta hayaliyle yatıyorsan versen de kısa sürede geri alınıyorKaptanım bugun bi dilim yemezsem yarın oturur bütün tabanı yerim valla
Kaloriyi demgelicem merak etmeyiiinnn:))
Evet ama listeye eklemedikten sonra boşa gider. Bir de sadece yürüyüşle maalesef sonuç alınamıyor artırman lazım canım.
Anladım canım dikkat et o zaman tabii.spor yapıyordum adetim hala gelmediği için ara verdim. eşim hala bir umut ya hamileysen spor yapma diyor. ben de regl olana kadar ara vermek zorunda kaldım.
Öyle canım tabiiSaolun kizlar...abimizde bu ameliyati oldu..koly bi amelyatda,gel sen onu bnm yuregime anlat....Rabbim beterinden saklasin...
Benim misafirim gelecekmiş eşimi aramışlar gelin demiş. Bi gün elimde kalacak bu adam kesinne var ne yok kızlar nerdesiniz? nasıl gidiyor :))
Çok geçmiş olsun canım .Gumaydin kizlar....dun aksamdan beri giremedim...
Aksama dogru ufakligima birseyler oldu..aglar bagirir..bebek bide nesi nesi var derken soydum bunu..elimle muayene ettim heryerini..kasiginin sis oldugunu farkettim..oraya dojununca agladi bide..
Muhtemelen kasik fitigi var...
Doktora goturucem
Abiside birbucuk aylikken kasik fitigi ameliyati olmustu...
Allahim sen imtihanimi azalt yarabbim
Dozunda bir menü olmuş afiyet olsun canım19 şubat menü :
kahvaltı muzlu sütlü yulaf lapası
öğle : 1 tb bezelye yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
ara : 1 elma
akşam : 1 kase tavuk çorbası
2 köfte
2.5 lt su . 50 dk yürüyüş
Akşam yediklerin konusunda biraz kararsız kaldım miktarları az olsa belki iyi olurdu canım ama afiyet olsun tabi19 subat menü
Sabah ac karnına 2 kayısı 1 bardak su
1 yumurta
1bucuk dılım c ekmegi
Domates salatalık peynır
5zeytın
Ara
1 elma uzerıne3 yk yogurt tarcın
Ara
6 fındık sekersız dıbek kahvesı 1 avuc elma kurusu
Aksam
6 yk domatealı kıymalı makarna
3yk patates (kup dogranmıs yarı kozarma yarı haşlama )
1kucuk kase kıruyemıs (soslu Mısır ve dıstık ağırlıklı)
Benim eve de el atsana hayrınaGünaydın kızlar
Kahvaltımı yaptım biraz uzandım burayı okuyayım diye .şimdi işlere el atacağım inşallah
Hemmmmen kaptanımBenim eve de el atsana hayrına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?