- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Cuma'dan Pazartesi ye 700 gr verdim 70 olmuştum***12. Takım 558.Etap***
Gulumse25(76.9/
Lemonade17(65.9/
bulutungokyuzu(70,5
hCrb (73,2)bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Ecembal (63
Gamzemdwf(79,9
soffty(62.4
İnnuk(61.7
mrv2855(76,2) 515. Etapta 2 kez bildirim yapmadan izine ayrılan üye. Extrem durum a/1 e göre geri döndü. Yüzdesi 45 e bölündü.
Yeni üyeler
@elifff_9595(73.9)
@tmrlnk (91.9)
@compeng (70
@Massmavi (106.9
@Derya60kilo (67.9
@Edebiye 006
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70.7/70/0.7)
Umudunu yitirme cancazim..benim arkadasim 2 aylik hamileymis..ondan once ne kanda ne idrarda cikmis..
Umudunu yitirme kesinlikle...Allah buyuk
Kız şu menülerini öykü yazar gibi yazma ya okuması zor oluyor22 subat persembe menusu
Guzelll bir kahvalti yaptim..yulaf kepegi ile krep
Ustune suzme oeynir zeytin ve olmassa olmaz yesillik..(yesillikler sutumu arttiriyo,birde kansizligim oldugu icin dr um onerdi)her sabah yerim..
Uc cay sekersiz
Aramda bir sutlu kahve
Oglen
Ton balik vardi..dedim salata yapayim..gobek,havuc,mor lahana bir yk misir koydum..ustunede bir paket ton baliginin yarisindan biraz fazlasini attim..vi yidimmmm....
Cook guzel oluyo..bide onu buyuk derin kaseye koyuyorum..geciyoruk tv karsisina..zenginler gibi ..dizilerde kasede yiyolar ya
Ara
Rezene cayi demledim iscak iscak ictim..
Aksam
Bir kase corba
Bir kase yogurt
Uc yk barbunya yemegi..
Su3 litre
Spor 20 dakika leslie
Hayırlısı canım o da önemli. Belirsizlik kalktı ortadan. İnşallah en hayırlı zamanda olacak ben inanıyorum canım hep beraber dua edelimregl oldum canım.
Hayırlısı canım o da önemli. Belirsizlik kalktı ortadan. İnşallah en hayırlı zamanda olacak ben inanıyorum canım hep beraber dua edelim
Aynen atmaya çalış canım. Hobi falan edin kendineaynen canım belirsizlik kalktı en azından.İnşallah hayırlısı olacak ben kafamdan atmaya bakacağım biraz :)
At canım at daha güzel olacak herşey buna İnanaynen canım belirsizlik kalktı en azından.İnşallah hayırlısı olacak ben kafamdan atmaya bakacağım biraz :)
Terör estirsem biliyorsun taş üstünde taş kalmıyor
Aynen atmaya çalış canım. Hobi falan edin kendine
Yok bu kızlar söz dinliyor beni hiç üzmüyor. Seviyorlar beni yetiyor daha ne olsun
eski anka yok
bu anka pek yumuşak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?