- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Daginiklik bizde de ayni canim. temizdir temizler de ama daginiklik var ne yazik kineee gerçekten mi?ben sofraya yardım et toparlamaya derim bazen ki oda aşkım canım diye diye birde etek giydir istersen der çıldırıyorum onun o hallerine tüm bu dağınıklık ondan kaynaklı habire dağıtır bir yerleri şanslısın
Maşallah yaaYok canım ben mezun oldum. 57 ile mezun olmuştum sabah 59.3 çıktım
Ertesi gune kalsa o da iyivallahi yapsanda ertesi günü aynı oluyor.çocuk yattı evi hallettim sporu artık akşama oğluşu ona emanet edip yaparım inşallah
Bak dağınıksın diye azar işiten olarak söylüyorum ben dağınık seviyorum böyle mutluyum eşin de öyle mutludur elleşme
Hic de hayal olmasin canim, hedef olsunMaşallah yaainceciksin yani ne güzel benim için hayal tabi
amaniiin biz senin esinle dertleselim o zamanBizde de eşim topluben çok dağınığım. Her gün kavga ediyoruz ev dağınık diye napyım içimden gelmiyor toplamak
ve tabi 30 dakika yuruyus de hic az degil masallahBence kapatilmicak..biz isimize bakalim..
Bu arada hergun yarim saatte olsa yurumeye gayret gostericem..
DeryaOnDiet ikinci ayin sonunda kontrolum var.
O zaman baktiririm cok saol... İyi fikir...
Abla biz evli değiliz kız nişanlı bile değiliz bize gelince odsmı topluyor öyle görmeye tahammül edeniyormuşaboooooo benimki akşam gelsin çok pis sopalicamçok pis doldurdum kendimi
Valllahi ya...hic sorma deli oldum bugun..Allah aşkına kimse bildirim yapmamışki biraz utanma olsada iki üç kelime yazdalar. takımdan ayrışıyorum. Şu kiloyum çok mu zor geliyor.
Takımdayken herşey güllük gülistanlık anlamıyorum. Bizde bi tarafımızı yırtalım.
Bildirimsiz tabikide berbat olur sonuçlar.
Kızçem hayırdır neye Celallendin böyleAllah aşkına kimse bildirim yapmamışki biraz utanma olsada iki üç kelime yazdalar. takımdan ayrışıyorum. Şu kiloyum çok mu zor geliyor.
Takımdayken herşey güllük gülistanlık anlamıyorum. Bizde bi tarafımızı yırtalım.
Bildirimsiz tabikide berbat olur sonuçlar.
[/QUOTE]***12. Takım 558.Etap***
Gulumse25(76.9/76,6/0,3/%0,39)
Lemonade17(65.9/65.9) sabit izine ayrılmak istiyor.
bulutungokyuzu(70,5/69,9/0,6/%0,85)
hCrb (73,2) 2. kez bildirimde bulunmadı kendi isteğiyle ayrıldı.
Ecembal (63) bildirimsiz kendi isteğiyle ayrıldı.
Gamzemdwf(79,9/79,1/0,8/%1)
soffty(62.4/61.9/0.5/0.80)
İnnuk(61.7)bildirimde bulunmadı.
mrv2855(76,2/75.4/0.8\℅1.04) 515. Etapta 2 kez bildirim yapmadan izine ayrılan üye. Extrem durum a/1 e göre geri döndü. Yüzdesi 45 e bölündü.
compeng (70/ 69/1/%1.40) Yeni üye;b. tarihi: 7 şubat b. Kilosu:71.1 hedef:65
12. Takım ortalaması: 0,373
Yeni üyeler
@elifff_9595(73.9/72.5/1.4/%1.89)
@tmrlnk (91.9)
@compeng (70/ 69/1/%1.40)
@Massmavi (106.9
@Derya60kilo (67.9/68.1/-.2/-%0.13)
@Edebiye 006(85.4/81.9/3.5)
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70.7/70/0.7)[/
Ecembal innuk niye bildirim yapmadılarki hcrb tmm fazla gelmiyoda diger kızlar niye öyle yaptılar
Yaaa sen 11 şubatta gelmişsin ya alamıyorum listeye tüh yaaa
Bidahaki haftaya toplanalim ama ya olmaz boyleeBu haft baya battık kızlar
İnsallahhh.. Ahhh nerde o günleeerrHic de hayal olmasin canim, hedef olsunMasallahin var baksana cok guzel gidiyorsun btikac aya insallah sen 60lari goreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?