Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Arkadaşlar çok zor bir gün bu gün. 13. Takımdan bir arkadaşımız vefat etmiş elim ayağım boşaldı resmen

Arkadaşlar çok zor bir gün bu gün. 13. Takımdan bir arkadaşımız vefat etmiş elim ayağım boşaldı resmen
Bende gorunce sok oldum...
Oyle bi yutkundum ki anlatamam..hani nasil desem bilemiyorumda boyle birseyden yada birsey soylemekten korkarsinda yutkunursun ya kafan bosalir..bi dunya doner..
Hic gormedim tanimadim,ama oda gunler once bu platformdaydi..bunu bilmek bile yetiyo..
Biz burda bi odanin icindeymisiz gibi..gormesekte duymasakta uzak gibi gozuken ama cok yakin !!!
Cok uzildum!!!
Allah rahmet eylesin

Öyle canım gerçekten ben de kafama yumruk yemiş gibiyim rabbim mekanını cennet eylesin.

Yeni
24 şubat spor listesi

1.elifff_9595

500ip 100 puan
200 mekik 200 puan
50 saniye wallsit 50 puan
50 saniye plank 50 puan

Toplam 400 puan

Su 2lt

2.gamzemdwf

60 dakıka hııt 240
200 mekik 200
100 spuat 100
500 jj 500
500 ip 100
1140

3.edebiye006
30 dk yuruyus 30 p
TOPLAM:30 p
Su 2lt

4.mrv2855
30 dakika leslie 45 puan
20 dakika yuruyis 20 dakika
Toplam 65 puan

5soffty
60 yürüyüş 60 puan
110 jj 110 puan
70 twist 14 puan
toplam 184 puan

Günaydınlar;
Eşimin toplantısı var bugün yanlız olacağım
Sabah;
Biraz peynir
Bir haslanmış yumurta
Zeytin
Domates ekmek
Öğlen çorba
Akşam
Nohut yemeği
Tabi 2 litre suyumu unutmadan yarından itibaren de yürüyüş yapacağım 1 saat git 1 saat gel

24 subat ctesi menü

Sabah kahvaltiya gittik
Bir cok cesit Peynir bol zeytin domates salatalık
Az menemen bolca yesillik

Öğle yemedim kahvalti geçti

Aksam 4 köfte 1 kase salata

2 lt su 1 saat yürüyüş

11bin adim toplamda

gunaydin kızlar bugün eve geçecek malum yarin okul var menuyude evde yazarım artik

Yaaa dün çok zor bir gündü kafam yerinde değildi kusura bakma canım bi de eskiden çok kişi kalmadı kadro yenileniyor yine. :)
Evde mi sıkıntı var? Benim cep servisten cuma geldi şükür. Kırılmaz cam ve kap aldırdım aynı gün eseşi. Daha önce hep erteliyorduk, 2 kere kırdık telefonu Eskilerden bir bulut mu var?

Evde mi sıkıntı var? Benim cep servisten cuma geldi şükür. Kırılmaz cam ve kap aldırdım aynı gün eseşi. Daha önce hep erteliyorduk, 2 kere kırdık telefonu Eskilerden bir bulut mu var?
Ay sen nerde kaldın hatırlamıyorum ama bulut, soffty, gulumse25 burda. Lemonade izine ayrıldı gelir inşallah. Asya da döndü. Gamzem var başka kim vardı sen burdayken hatırlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…