- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Massmaviyi etiketlemene gerek yok canım. Soffty buraya eklemişti oraya unuttu sanırım yine.
Bende gorunce sok oldum...Arkadaşlar çok zor bir gün bu gün. 13. Takımdan bir arkadaşımız vefat etmişelim ayağım boşaldı resmen
Öyle canım gerçektenBende gorunce sok oldum...
Oyle bi yutkundum ki anlatamam..hani nasil desem bilemiyorumda boyle birseyden yada birsey soylemekten korkarsinda yutkunursun ya kafan bosalir..bi dunya doner..
Hic gormedim tanimadim,ama oda gunler once bu platformdaydi..bunu bilmek bile yetiyo..
Biz burda bi odanin icindeymisiz gibi..gormesekte duymasakta uzak gibi gozuken ama cok yakin !!!
Cok uzildum!!!
Allah rahmet eylesin
Hoşgeldin canımmmm nasılsınTünaydın
Ay dün de yazdım ama gören olmadı sanırım.. İyiyim hamdolsun, sizler nasılsınız?Hoşgeldin canımmmm nasılsın
Yaaa dün çok zor bir gündü kafam yerinde değildi kusura bakma canımAy dün de yazdım ama gören olmadı sanırım.. İyiyim hamdolsun, sizler nasılsınız?
Evde mi sıkıntı var? Benim cep servisten cuma geldi şükür. Kırılmaz cam ve kap aldırdım aynı gün eseşi. Daha önce hep erteliyorduk, 2 kere kırdık telefonuYaaa dün çok zor bir gündü kafam yerinde değildi kusura bakma canımbi de eskiden çok kişi kalmadı kadro yenileniyor yine. :)
Ay sen nerde kaldın hatırlamıyorum ama bulut, soffty, gulumse25 burda. Lemonade izine ayrıldı gelir inşallah. Asya da döndü. Gamzem var başka kim vardı sen burdayken hatırlayamadım.Evde mi sıkıntı var? Benim cep servisten cuma geldi şükür. Kırılmaz cam ve kap aldırdım aynı gün eseşi. Daha önce hep erteliyorduk, 2 kere kırdık telefonuEskilerden bir bulut mu var?
Kaptanım diyir git yeterin sen çohh galdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?