- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Kaptanım normalde erken kalkmıyorum ya böyle yediğimde kendimi çok doymuş hissettim çok üzüldüm bu menüye sporda yapmadım dünBunu mu diyorsun canım. Ne yedin ki çok olsun az bile olmuş. Benim gözlerim mi bozuldu
Yok canım sıkıntı yok çok değil akşam yoğurt olsa daha iyi olurmuş amaKaptanım normalde erken kalkmıyorum ya böyle yediğimde kendimi çok doymuş hissettim çok üzüldüm bu menüye sporda yapmadım dün
Katılabilirsin canım hoşgeldinMerhaba ben de katilabilir miyim 65 kiloyum hedefim 59 .
Ooooo yooooo25 şubat pazar menüm
11.00
Yeşil çay tarçinli
1.5 haşlanmis yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim uno kepekli ekmek
1 sade galeta
14.00
1 kuru trazon hurmasi
1 avuç kuru dut
15 kayısi çekirdegi
1 tunus hurmasi
3 kare bitter
17.30
Yarim porsiyon mantarli et sote
1 porsiyon pirinç pilavı
1 dilim patatesli börek(yine dayanamadim)
Akşam yemeginden sonra bir sey yemeyecegim bugün.
2lt su
Vallaaa cok guzel tekliffffffArkadaşlar 1 mart- 31 mart arası en çok katılım yapanlar arasında çekiliş yapıp kazanana pro üyelik hediye edeyim diyorum. Ne dersiniz. İster misiniz?katılım için şart günlük en az 30 mesaj olsun
Bunlar şurda dursun ertelediğim işleri yapayım bu gün inşallah kızlarEvet kızlar rakip listemiz
bulutungokyuzu gulenyuzumsunsen
@Gulumse25Gamzemdwf
@lemonade17 @mrv2855
@Ecembalsoffty
@Massmavi @tmrlnk
@compeng @elif_9595
Anka @Hamzakifzulal
Ben de katıldım yarışa. Hamzakifzulal de kilo bildirmedi sabah ikimiz de tartılıp eşit şartlarda başlarız
Hadi bakalım kızlar kimler yenecek
TakipteyimmmmAda sen beni mi takip ediyon kız heryerde karşıma çıkıyonbak ben sana varmam boşuna heveslenme
Böyle giderse sen alcan gerçekten bizden kimse yok ortadaTakipteyimmmmben buraya cook msj yazsammm banada madalya takacan mi
Böyle giderse sen alcan gerçekten bizden kimse yok ortada
Yalnız değilim ki ben in ada cin top oynuyoz
Yalnız değilim ki ben in ada cin top oynuyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?