Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Nasilsiniz kizlar..
Guzel bir haftasonumuz olsun ,olsum ki haftaya guzel baslayalim insaallah

Evet arkadaşlar toplanalım haydi. Çocukların hastalıkları sonra diğer sorunlar çok bunaltmıştı ama çok şükür herşey halloluyor artık tam motivasyon burdayom. Yrın sabah tekrardan diyete de başlıyorum inşallah. İnşallah yine moralimizi bozacak bişey çıkmaz

Kaptanicem ben 19 mart pazartesi gunu ameliyat olcam ya nasipse..o zaman giremicem nasil yapcaz..izne ayrilmaya gerek varmi..bir hafta menu vs yazamassam problem olurm u..

Kaptanicem ben 19 mart pazartesi gunu ameliyat olcam ya nasipse..o zaman giremicem nasil yapcaz..izne ayrilmaya gerek varmi..bir hafta menu vs yazamassam problem olurm u..
Menü yazmana gerek yok canım cuma bildirim yapsan yeter. Çok geçmiş olsun şimdiden. Ben sabah ameliyat oldum öğleden sonra çıktım. Çok basit endişelenme. Rabbim şifa versin. Devlet hastanelerinde 1 gece yatırıyorlarmış gerçi.

Dünkü menümğ gördünüzmü çokmuydu

Bunu mu diyorsun canım. Ne yedin ki çok olsun az bile olmuş. Benim gözlerim mi bozuldu

Bir gece yatarim muhtemelen zaten..tamm ya..iyi oldu bu..Allahin izni ile bildirim yaparim zaten..

Bunu mu diyorsun canım. Ne yedin ki çok olsun az bile olmuş. Benim gözlerim mi bozuldu
canım menun gayet uygun ve güzel bizim dyt 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek yerine dedi öğlen i dengelemişsin ama akşam sebzenin yanina yoğurt salata hatta bir dilim ekmek yiyebilirdin bulutungokyuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…