tunayydinnnnnnnGünaydın canlarımmmm
Hoşgeldin bacım. Benim telefon uzuuuun bir zaman servisteydi, giremedim buralara. Nickin de yabancı gelmedi ama olsun.Nasilsiniz kizlar..
Guzel bir haftasonumuz olsun ,olsum ki haftaya guzel baslayalim insaallah
Geçmiş olsun canım.Ağrım var az uyiyim geleyim regl hiç sevmiyorum
Ben 2013 ten beri uyeyim..girmedigim topik yokHoşgeldin bacım. Benim telefon uzuuuun bir zaman servisteydi, giremedim buralara. Nickin de yabancı gelmedi ama olsun.
Menü yazmana gerek yok canım cuma bildirim yapsan yeter. Çok geçmiş olsun şimdiden. Ben sabah ameliyat oldum öğleden sonra çıktım. Çok basit endişelenme. Rabbim şifa versin. Devlet hastanelerinde 1 gece yatırıyorlarmış gerçi.Kaptanicem ben 19 mart pazartesi gunu ameliyat olcam ya nasipse..o zaman giremicem nasil yapcaz..izne ayrilmaya gerek varmi..bir hafta menu vs yazamassam problem olurm u..
Dünkü menümğ gördünüzmü çokmuydu
24.02.2018 cumartesi
sabaj,h 08.00
3-4 yk roka salatası
1 haşlanmış yumurta
1 etimek
2 fincan çay
2-3 keçi peyniri
ucundan çökelek
1 zeytin
öğle 15.00
1 yk mantı
2 kepçe mercimekli buğdaylı çorba
akşam 19.00
4 yk taze yeşil fazulye
ara 20.30
1 kupa süt
Bir gece yatarim muhtemelen zaten..tamm ya..iyi oldu bu..Allahin izni ile bildirim yaparim zaten..Menü yazmana gerek yok canım cuma bildirim yapsan yeter. Çok geçmiş olsun şimdiden. Ben sabah ameliyat oldum öğleden sonra çıktım. Çok basit endişelenme. Rabbim şifa versin. Devlet hastanelerinde 1 gece yatırıyorlarmış gerçi.
Sen iyi ol da canım gerisi çözülürBir gece yatarim muhtemelen zaten..tamm ya..iyi oldu bu..Allahin izni ile bildirim yaparim zaten..
canım menun gayet uygun ve güzel bizim dyt 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek yerine dedi öğlen i dengelemişsin ama akşam sebzenin yanina yoğurt salata hatta bir dilim ekmek yiyebilirdinBunu mu diyorsun canım. Ne yedin ki çok olsun az bile olmuş. Benim gözlerim mi bozuldu
Sırtım kaşınıy ne zamandır kötegini yemiyom ya özledim demahkiİlla dövdürcek kendini
Sen bu hafta da %1 gelmezse görcen köteğiSırtım kaşınıy ne zamandır kötegini yemiyom ya özledim demahki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?