Canım cumadan cumaya kayıt alınıyor. Şu an zaten takımdasın cuma listeye gireceksin inşallah canımBen hala yarıslara giremiyom mu kaptanim. 15 gunu gecti yaaa@anka_misali hem iyi de kilo vermiştim kaptanim.
OlleeeyyCanım cumadan cumaya kayıt alınıyor. Şu an zaten takımdasın cuma listeye gireceksin inşallah canım
Topuk dokunulu tarzı bir hareket yapıyorum zaten tamam o squatıda 60yapıyorum o da tamam plankda yapıyorum lungee ye baktım diz çökerek onda çok zorlanıyprum ama bir denerimYok canım sıkıntı yok çok değil akşam yoğurt olsa daha iyi olurmuş amabu gün yap spor.
200 jumping jack
60 dağ tırmanışı
60 squat
60 lungee(30-30 iki bacak)
60 topuk dokunuşu
30 sn plank
Çok mu oldu ya yazarken kolay yazdım ama
Bu gün mü yaptın hepsini maşallahTopuk dokunulu tarzı bir hareket yapıyorum zaten tamam o squatıda 60yapıyorum o da tamam plankda yapıyorum lungee ye baktım diz çökerek onda çok zorlanıyprum ama bir denerim
Yerine yapmam ama 100 dağ tırmanışıyla eşlik ederim istersenBende bi spora başlayayım yerime yapacak olan varsa buyursun
Çok diye yemedim vaşla bir daha öyle yaparımcanım menun gayet uygun ve güzel bizim dyt 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek yerine dedi öğlen i dengelemişsin ama akşam sebzenin yanina yoğurt salata hatta bir dilim ekmek yiyebilirdinbulutungokyuzu
Bulut geçen gün 2 kişi gelmişti nicleri unuttum sen hatırlıyor musun. Üşendim yine ajandaya yazmadımÇok diye yemedim vaşla bir daha öyle yaparım
Çekiliş olacak canım. Yoksa yarışmaya gerek tok merveye veririz direkBen proluğa talibim ama merve abla benle yarışır
Kız dur yapıcam genel yapıyorum ya hani onu dedim kaşkamadım daha ufBu gün mü yaptın hepsini maşallah
Biri benim gülşen abla oğlu eline telefonu vermiyormuşki yazsın başkada bilmiyorumBulut geçen gün 2 kişi gelmişti nicleri unuttum sen hatırlıyor musun. Üşendim yine ajandaya yazmadım
Aynen o yüzden bi an dedimki yani hahahah belli kimin olacağı takımı boş bırakmıyor sağolsunÇekiliş olacak canım. Yoksa yarışmaya gerek tok merveye veririz direk
Ay mervenin pro olduğunu düşünemiyorum iki mesaj arasında beklemek de yok yağdırır coşturur
benim kaç gündür kafama takılıyordu şu pro hislerine tercüman olmussunPro üyelik nedir diye merak edenler
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.300665/
Bence de az ..ben nulutun menusuyle aclik oyunu oynarim..Sen iyi ol da canım gerisi çözülür
Sence bulutun menüsü çok mu merve kendimden şüphe etmeye başladım
Böyle yemesem veremezdimki. Yarın kendime çikolata alıcamBence de az ..ben nulutun menusuyle aclik oyunu oynarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?