Menun biraz karisik ...sabah ogle atistirma olmus..pazar seysi olsa gerek diyelim..aksam heh tamam toparlamos didim ama borek olmadi be bacim...birsey yemediysen sorun olmaz diyorum25 şubat pazar menüm
11.00
Yeşil çay tarçinli
1.5 haşlanmis yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim uno kepekli ekmek
1 sade galeta
14.00
1 kuru trazon hurmasi
1 avuç kuru dut
15 kayısi çekirdegi
1 tunus hurmasi
3 kare bitter
17.30
Yarim porsiyon mantarli et sote
1 porsiyon pirinç pilavı
1 dilim patatesli börek(yine dayanamadim)
Akşam yemeginden sonra bir sey yemeyecegim bugün.
2lt su
Afiyet olsun canim bnim:))..yumurta yemedigimden beri sucukta yemiyorum..niyeyse saniyom ki sucuk bitek yumurta ile yenirKahvaltı 8:30 7 hurma 1 kase yoğurt
Öğle 13:00 3 halka sucuk 3 lokma yumurta
3 yk kavrulmuş ıspanak Zeytin çay
15:00 1 greyfurt
16:00 3 tk çikolatalı puding
Akşam 18:00 3 yk pırasa 3 bardak ayran
2 yk pilav 2 yk barbunya yemeği
Waoooww ben varim..ammma 19 dan sonra katilmassam..ama zaten bir aylik dimi...herturluuArkadaşlar 1 mart- 31 mart arası en çok katılım yapanlar arasında çekiliş yapıp kazanana pro üyelik hediye edeyim diyorum. Ne dersiniz. İster misiniz?katılım için şart günlük en az 30 mesaj olsun
Afiyet olsun..tarcinli elme cogdenmi firindami:)))25.02.2018 pazar
Sabah 08.00
1 yumurta tavada
Yarım havuç
5-6 keçi peyniri
Az çökelek
1 etimek
2 fincan çay
Akşam 18.30
2 kepçe mercimek buğday çorbası
1.5 kırmızı biber turşusu
2yk prinç pilavi
3yk taze fasulye
Ara 20.00
1 tarçınlı elma
hadi gizz varmisin yokmusunBen proluğa talibim ama merve abla benle yarışır
Menulerde turk kahvesi gorunce ben24 şubat menu
sabah ac karnina
2 kayısı bir bardak şu
sabah
1 has yumurta
3 zeytin peynir
salatalık 1 kozlenmış kapya biber
2 dilim tam b ekmeği 2 bardak çay
ara
1 türk kahvesi
öğlen
1 tabak tavuklu şehriye corbasi
1 kase yogurt 1 dilim ekmek
ara
2 kayısı 2 tam ceviz
ara
1 avuç fındıklı üzüm kuruşu
akşam
1 tabak şehrine çorbası
4 yk kuru fasulye
2 yk keskek
25 şubat
4yk menemen
peynir 1 zeytin
2buçuk dilim çavdar ekmeği
1 kozlenmis kapya biber
ara
türk kahvesi 3 hurma
öğlen
1 kepçe tavuksuyu sehriyeli çorba
5 yi kuru fasulye 1 buçuk dilim c ekmeği
ara
1 avuç leblebi
1 avuç kuru üzüm
akşam
4 köfte
1 dilim ekmek salata
Evet herkesi izlemeye aldım gözüm üzerinizdeKaptanım benimi izliyorsunuuuzz
Benimki de vermiyor yaa kaçıp kaçıp yazıyorum valla spor da oluyorAynen o yüzden bi an dedimki yani hahahah belli kimin olacağı takımı boş bırakmıyor sağolsun
Bu iki mesaj arasi tam bana gore..arkidis bisey uaziyom zaannk 5 saniye daha beklemek lazim ...Çekiliş olacak canım. Yoksa yarışmaya gerek tok merveye veririz direk
Ay mervenin pro olduğunu düşünemiyorum iki mesaj arasında beklemek de yok yağdırır coşturur
Ay yok seninle yarışılmazMenun biraz karisik ...sabah ogle atistirma olmus..pazar seysi olsa gerek diyelim..aksam heh tamam toparlamos didim ama borek olmadi be bacim...birsey yemediysen sorun olmaz diyorum
Afiyet olsun canim bnim:))..yumurta yemedigimden beri sucukta yemiyorum..niyeyse saniyom ki sucuk bitek yumurta ile yenir
Waoooww ben varim..ammma 19 dan sonra katilmassam..ama zaten bir aylik dimi...herturluuhobaaaa hodri meydan
Afiyet olsun..tarcinli elme cogdenmi firindami:)))
Firinda cok guzel oluyoo...
hadi gizz varmisin yokmusun
1.70 boyundyim 65 kiloyum 29 yasindym 2 çocuğum var hareketsiz bir yasam sürüyorm 59 hedefim ama nasil olacak bilmiyorum en son 10 sene once o kilodaydim yani etrafimdakilere gore cok iyiyim ama ven sikmayan pantalon firlamamis göbek popo istiyorum.manken mi olacaksin tabiki hayir ama mutlu olacagimmmmnnn
Canim girdin kaptan tamam dediyse..Girdim mi takima aceppp kimse benimle ilgilenmiyor
Hahahah oda napsın vazgeçti heraldeBenimki de vermiyor yaa kaçıp kaçıp yazıyorum valla spor da oluyor
Bak ablasiAy yok seninle yarışılmazFırında hiç yapmadım
Bisey soylimmk ereglili arkidisim aslinda az kilosu olan daha zor kilo veriyo..cok kilosu olan daha cabuk kolay veriyo..yag odem orani fazla oldugundan dolayi diye duymustum..evet zorlanicaksin ama hedefime ulascam diyosan da yilmak yokkkkkHu hu kaptan hanimcigim burda msnz acaba sizce umut var mi ben de .6 kilo az gibi gorunuyor ama veremiyorum kolay kilo
Insallah insallah yani 59 olmasada 60 olsam yaza kadar baya hafiflicem ben de bogaza duskunum ailede tek ben bu kilodaym o da hep dikkatle genelde sulale 100 kilo ortalama.boylu iri kemik hep büyükler yani dikkat etmesek gidiyor tarti alip basiniCanim girdin kaptan tamam dediyse..
Aslinda cok kilon yok.
Yani gaz vermis gibi olmimde o kadar boyum olcak 69 kilo olcam..ben baya bildigin yerdim yani..ama tabi herkes bnim gibi bogaza calismiyo..:))
Aramiza hosgeldin..masaallah iki cocuk..
Allah bagislasin..bugun pazar ya o yizden sessiz buralar..yarim kizceler cikar gelir..
Bana bak,ben buranin bekcisi gibi gelip gidip yokluyom..
Bu arada bende 160 boy 75.4 kiloyum..ucuncu cocugumu 55gun once dogurdum..:)))dogurdugum gibi solugu burda aldim
Baktim kilo aldi basini teyyy teyyyyaldi basini gidiyo didim dur bakim sen...
İns hedefime ulasicam..kararliyimmm...
Ewt bol hareket lazum bakalim sizinle burda basaririm insallah hareket konusundaBisey soylimmk ereglili arkidisim aslinda az kilosu olan daha zor kilo veriyo..cok kilosu olan daha cabuk kolay veriyo..yag odem orani fazla oldugundan dolayi diye duymustum..evet zorlanicaksin ama hedefime ulascam diyosan da yilmak yokkkkk
Allah bagislasn cnm masallah yas kac acaba sizinCanim girdin kaptan tamam dediyse..
Aslinda cok kilon yok.
Yani gaz vermis gibi olmimde o kadar boyum olcak 69 kilo olcam..ben baya bildigin yerdim yani..ama tabi herkes bnim gibi bogaza calismiyo..:))
Aramiza hosgeldin..masaallah iki cocuk..
Allah bagislasin..bugun pazar ya o yizden sessiz buralar..yarim kizceler cikar gelir..
Bana bak,ben buranin bekcisi gibi gelip gidip yokluyom..
Bu arada bende 160 boy 75.4 kiloyum..ucuncu cocugumu 55gun once dogurdum..:)))dogurdugum gibi solugu burda aldim
Baktim kilo aldi basini teyyy teyyyyaldi basini gidiyo didim dur bakim sen...
İns hedefime ulasicam..kararliyimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?