Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aksam cocuklar yatinca bitki cayimi demleyince mumumuda yakincaaa ohhhh diyo bi bunyemm..biraz huzur...
Biraz sessizlik..butun isiklari kapatiyorum..biraz kitap okuyorum(hatice kubra toygar )bu aralar ona dadandim malum uc kucuk cocuk destek sart...
Sonra diyorum biraz muzik dinlim huzurluyum ya...
Turkuydu suydu buydu..paat cocuklarimin sesleri,neseli neseli kosturmalari aklima geliyo..anne anne diye seslenisleri.....
Beni kizdirip kizdirip sonra zorla yanaklarimi zorla tutup opmeleri....sonra bir aglama hickira hickira..
Diyorum ki merii zaten huzurlusunn...evinde dunya meyveleri...
Neselerin,canlarin....sonra gidiyorum odaya esime sariliyorim..anliyo halimi hemen yawrularimi yanima getiriyo..hadi bakalim mervisim yine sattin beni diyo:))
Sagimda kizim solumda oglum besikte kucuk pasa..cennet kokulu bir odada asil huzuru buluyorum....

Bunuda niye uazdim simdi bilmiyorum...

24 subat menum
Sabah
2 haslanmis yumurta. 1 dilim ekmek. Domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 dilim kek
Aksam: 1 kucuk boy pizza. 2 kadeh sarap.
Su: 2.5 lt

25 subat menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta. 1 dilim ekmek. Domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve 2 dilim kek. 1 tam ceviz
Aksam: 1 kase tavuklu corba. 5 elma dilim patates kizartmasi. Hindi sis. Bolca Kerevizli yesillikli salata. 1 kadeh sarap
Su: 3 lt

Canim benim rabbim huzurunu hiic bozmasin. Huzur ve sagliktan onemli birsey yok.
Oyy yavru kokusu baskadir ben de bilmezdim eskiden ne demek oldugunu da son 2 yildir biliyorum. Kokladikca koklayasi geliyor insanin.

Afiyet olsun canim. Menun her zamanki gibi cok guzel ve dengeli

Canim benim rabbim huzurunu hiic bozmasin. Huzur ve sagliktan onemli birsey yok.
Oyy yavru kokusu baskadir ben de bilmezdim eskiden ne demek oldugunu da son 2 yildir biliyorum. Kokladikca koklayasi geliyor insanin.
Hic sorma gercekten oyle....
Evlat bir baska..Allahim isteyen butun kardeslerime nasip etsinn..@compeng arkadasimizada insaallah..Allahim onada bi yavru nasip etsin..gaz cikarmaya ugrassin surekli..kokulu kokulu bezler degistirsin..ustu basi kusmuk olsun..uyjusuzluktan zombi gibi dolassin insallah..:))

Canim demekki boylesi lazimmis. Oh ne de iyi olmus
evet bazen oyle diyorum..esimde diyo en guzel yasimizda cocuklarimiz buyumus olcak..arkadas gibi olcaz..bugunler gecicek..kizin sana kahvelee yapacak..ogullarimizda bende drift yapicam onlarla diyo..hayaller buyuk esimde..nelee neler..aman kiz ne bilimm

Aksamki taze fasulyeyi sanki biraz daha yiyebilirmissin canim. Ama menun gayet guzel

Gercekten de oyle erken yasta anne baba olmanin artilari da var eksileri de biraz daha gec olmanin da oyle. Aman saglikla buyusunler de onemlisi o

Maşallah diyelim mutluluğunuza huzurununa nazar değmesin hayatının belkide en güzel dönemlerinden biri bence çok güzel böyle anlatta kıskansınlar emi. Yapma valla geçenki kahvemde dört tane göz çıktı

Gercekten de oyle erken yasta anne baba olmanin artilari da var eksileri de biraz daha gec olmanin da oyle. Aman saglikla buyusunler de onemlisi o
Dedigim gibi tek gercek,en onemli sey saglikla buyumeleri...
İnsanim yasi onemli degil..insanlari yaslandiran yaslari degil ki yasadiklari....
Cok arkadasim var 20 li yaslarini zehir gibi geciren..nice tanidiklarim varki 40 inda 20 den sonrasini saymiyorum ciniiiim diyen
Yasadiklarimiz hep huzur,hep saglik ,hep mutluluk olsun...gerisi hic onemli degil

Evet...hayatimin en guzel zamanlari dedigin gibi belkide..hatice kubra nin kitabinda su mantik var..bu gunlerde gecicek(bagirmayan anneler)
Bazen dusunuyorum evet zorlaniyorum yeri gelince delircek gibi oluyorum...gozlerimi kapatip bugunler gecicek diyorum..
Ama bazende bu sozu soylerken gozlerim doluyo..cocuklarimla oymuyorum..evde bir ses bir kahkaha..sonra onlari basbasa birakip uzaktan bakinca bu gunler gecicek merve diyorum..bi huzun kapliyor icimi..
Kisaca her animizi dolu dolu yasayalim ...doldura doldura..en sevdiklerimizle...
Sevdigimizi soylerek...surekli ama...
Bazen biktirircasina...birdaha hic soyliyemicek gibi hep soyleyelim...

25 subat PAZAR
EMZİREN ANNE SEYSİDİR COK GELMEYİN USTUME
Sabah(11:40)
Uc yk kadar kuymak
Uc dilim cavdar ekmegi ile
Zeytin salatalik havuc
Cay
Ara
Turk kahvesi tarcinli
Oglen
Findik 6 7 tanw kadar
Kuru kara uzum bi avuc
Badem yarim avux
Cay
Aksam(19:40)
Ev yapimi et doner uc kofte kadar
Sebzeli bulgur
Vee ayrannnn
Su :2 litre
Spor :markete gittim..yarim saat yurudum.

Menun gayet guzel canim afiyet olsun. Himm kuymak nasil birseymis ki bakayim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…