27 yasondayim canim. Tezcanli bir hatunum vesselam..bi evlendim pat pat patAllah bagislasn cnm masallah yas kac acaba sizin
Canim benim rabbim huzurunu hiic bozmasin. Huzur ve sagliktan onemli birsey yok.Aksam cocuklar yatinca bitki cayimi demleyince mumumuda yakincaaa ohhhh diyo bi bunyemm..biraz huzur...
Biraz sessizlik..butun isiklari kapatiyorum..biraz kitap okuyorum(hatice kubra toygar )bu aralar ona dadandim malum uc kucuk cocuk destek sart...
Sonra diyorum biraz muzik dinlim huzurluyum ya...
Turkuydu suydu buydu..paat cocuklarimin sesleri,neseli neseli kosturmalari aklima geliyo..anne anne diye seslenisleri.....
Beni kizdirip kizdirip sonra zorla yanaklarimi zorla tutup opmeleri....sonra bir aglama hickira hickira..
Diyorum ki merii zaten huzurlusunn...evinde dunya meyveleri...
Neselerin,canlarin....sonra gidiyorum odaya esime sariliyorim..anliyo halimi hemen yawrularimi yanima getiriyo..hadi bakalim mervisim yine sattin beni diyo:))
Sagimda kizim solumda oglum besikte kucuk pasa..cennet kokulu bir odada asil huzuru buluyorum....
Bunuda niye uazdim simdi bilmiyorum...
Canim demekki boylesi lazimmis. Oh ne de iyi olmus27 yasondayim canim. Tezcanli bir hatunum vesselam..bi evlendim pat pat pat
N
Hayir acelem neydi
Afiyet olsun canim. Menun her zamanki gibi cok guzel ve dengeli24 şubat menu
sabah ac karnina
2 kayısı bir bardak şu
sabah
1 has yumurta
3 zeytin peynir
salatalık 1 kozlenmış kapya biber
2 dilim tam b ekmeği 2 bardak çay
ara
1 türk kahvesi
öğlen
1 tabak tavuklu şehriye corbasi
1 kase yogurt 1 dilim ekmek
ara
2 kayısı 2 tam ceviz
ara
1 avuç fındıklı üzüm kuruşu
akşam
1 tabak şehrine çorbası
4 yk kuru fasulye
2 yk keskek
25 şubat
4yk menemen
peynir 1 zeytin
2buçuk dilim çavdar ekmeği
1 kozlenmis kapya biber
ara
türk kahvesi 3 hurma
öğlen
1 kepçe tavuksuyu sehriyeli çorba
5 yi kuru fasulye 1 buçuk dilim c ekmeği
ara
1 avuç leblebi
1 avuç kuru üzüm
akşam
4 köfte
1 dilim ekmek salata
Insallah beraber veririz canim. Benim de 9 kilo gerci 1i gitti kaldi 8Hu hu kaptan hanimcigim burda msnz acaba sizce umut var mi ben de .6 kilo az gibi gorunuyor ama veremiyorum kolay kilo
Bu gecen haftaki liste galiba degil mi? Bu hafta beni de unutma kaptanimBunlar şurda dursun ertelediğim işleri yapayım bu gün inşallah kızlar
Hic sorma gercekten oyle....Canim benim rabbim huzurunu hiic bozmasin. Huzur ve sagliktan onemli birsey yok.
Oyy yavru kokusu baskadir ben de bilmezdim eskiden ne demek oldugunu da son 2 yildir biliyorum. Kokladikca koklayasi geliyor insanin.
evet bazen oyle diyorum..esimde diyo en guzel yasimizda cocuklarimiz buyumus olcak..arkadas gibi olcaz..bugunler gecicek..kizin sana kahvelee yapacak..ogullarimizda bende drift yapicam onlarla diyo..Canim demekki boylesi lazimmis. Oh ne de iyi olmus
Aksamki taze fasulyeyi sanki biraz daha yiyebilirmissin canim. Ama menun gayet guzel25.02.2018 pazar
Sabah 08.00
1 yumurta tavada
Yarım havuç
5-6 keçi peyniri
Az çökelek
1 etimek
2 fincan çay
Akşam 18.30
2 kepçe mercimek buğday çorbası
1.5 kırmızı biber turşusu
2yk prinç pilavi
3yk taze fasulye
Ara 20.00
1 tarçınlı elma
Gercekten de oyle erken yasta anne baba olmanin artilari da var eksileri de biraz daha gec olmanin da oyle. Aman saglikla buyusunler de onemlisi oHic sorma gercekten oyle....
Evlat bir baska..Allahim isteyen butun kardeslerime nasip etsinn..@compeng arkadasimizada insaallah..Allahim onada bi yavru nasip etsin..gaz cikarmaya ugrassin surekli..kokulu kokulu bezler degistirsin..ustu basi kusmuk olsun..uyjusuzluktan zombi gibi dolassin insallah..:))
evet bazen oyle diyorum..esimde diyo en guzel yasimizda cocuklarimiz buyumus olcak..arkadas gibi olcaz..bugunler gecicek..kizin sana kahvelee yapacak..ogullarimizda bende drift yapicam onlarla diyo..hayaller buyuk esimde..nelee neler..aman kiz ne bilimm
Tamamdır yapıcam bunuBak ablasi
Yagli firin kagidinin uzerine elmalari dilimle uzerine darcini serp at firina..tarcinlar yanmadan al ...yumusacik miss gibi..evde cok guzrl kokuyoo.
Maşallah diyelim mutluluğunuza huzurununa nazar değmesin hayatının belkide en güzel dönemlerinden biri bence çok güzel böyle anlatta kıskansınlar emi. Yapma valla geçenki kahvemde dört tane göz çıktıAksam cocuklar yatinca bitki cayimi demleyince mumumuda yakincaaa ohhhh diyo bi bunyemm..biraz huzur...
Biraz sessizlik..butun isiklari kapatiyorum..biraz kitap okuyorum(hatice kubra toygar )bu aralar ona dadandim malum uc kucuk cocuk destek sart...
Sonra diyorum biraz muzik dinlim huzurluyum ya...
Turkuydu suydu buydu..paat cocuklarimin sesleri,neseli neseli kosturmalari aklima geliyo..anne anne diye seslenisleri.....
Beni kizdirip kizdirip sonra zorla yanaklarimi zorla tutup opmeleri....sonra bir aglama hickira hickira..
Diyorum ki merii zaten huzurlusunn...evinde dunya meyveleri...
Neselerin,canlarin....sonra gidiyorum odaya esime sariliyorim..anliyo halimi hemen yawrularimi yanima getiriyo..hadi bakalim mervisim yine sattin beni diyo:))
Sagimda kizim solumda oglum besikte kucuk pasa..cennet kokulu bir odada asil huzuru buluyorum....
Bunuda niye uazdim simdi bilmiyorum...
Dedigim gibi tek gercek,en onemli sey saglikla buyumeleri...Gercekten de oyle erken yasta anne baba olmanin artilari da var eksileri de biraz daha gec olmanin da oyle. Aman saglikla buyusunler de onemlisi o
Benim menülerim böyle olunca size yorum yapamıyorum çok gibi geliyor hep gözüme beş yesem o fasülyeyi vicdan azabı olurdu hemde nasıl çok sıkıyorum galiba kendimiAksamki taze fasulyeyi sanki biraz daha yiyebilirmissin canim. Ama menun gayet guzel
Evet...hayatimin en guzel zamanlari dedigin gibi belkide..hatice kubra nin kitabinda su mantik var..bu gunlerde gecicek(bagirmayan anneler)Maşallah diyelim mutluluğunuza huzurununa nazar değmesin hayatının belkide en güzel dönemlerinden biri bence çok güzel böyle anlatta kıskansınlar emi. Yapma valla geçenki kahvemde dört tane göz çıktı
Her bunye farkli canim acikmjyorsan sorun yokBenim menülerim böyle olunca size yorum yapamıyorum çok gibi geliyor hep gözüme beş yesem o fasülyeyi vicdan azabı olurdu hemde nasıl çok sıkıyorum galiba kendimi
Menun gayet guzel canim afiyet olsun. Himm kuymak nasil birseymis ki bakayim hemen25 subat PAZAR
EMZİREN ANNE SEYSİDİR COK GELMEYİN USTUME
Sabah(11:40)
Uc yk kadar kuymak
Uc dilim cavdar ekmegi ile
Zeytin salatalik havuc
Cay
Ara
Turk kahvesi tarcinli
Oglen
Findik 6 7 tanw kadar
Kuru kara uzum bi avuc
Badem yarim avux
Cay
Aksam(19:40)
Ev yapimi et doner uc kofte kadar
Sebzeli bulgur
Vee ayrannnn
Su :2 litre
Spor :markete gittim..yarim saat yurudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?