O birazcikk tisss..tereyagi misir unu ile yapiliyo...ciss o ciiss...ben ettim sen etmeMenun gayet guzel canim afiyet olsun. Himm kuymak nasil birseymis ki bakayim hemen
s3nin o dediklerini ben simdi yasiyorum buyuk kahve ortanca kek yapip duruyor ev toplamada herkes bi odaya el atı veriyor o zaman diyorsun ki erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır diyorsun da ahh o ergenlikleri olmasa misse misse yoksaHic sorma gercekten oyle....
Evlat bir baska..Allahim isteyen butun kardeslerime nasip etsinn..@compeng arkadasimizada insaallah..Allahim onada bi yavru nasip etsin..gaz cikarmaya ugrassin surekli..kokulu kokulu bezler degistirsin..ustu basi kusmuk olsun..uyjusuzluktan zombi gibi dolassin insallah..:))
evet bazen oyle diyorum..esimde diyo en guzel yasimizda cocuklarimiz buyumus olcak..arkadas gibi olcaz..bugunler gecicek..kizin sana kahvelee yapacak..ogullarimizda bende drift yapicam onlarla diyo..hayaller buyuk esimde..nelee neler..aman kiz ne bilimm
Çok tatlısın ya. Hayatımın en boş zamanındayım ya hemde en dolu olması gerekitken içim karardı yineEvet...hayatimin en guzel zamanlari dedigin gibi belkide..hatice kubra nin kitabinda su mantik var..bu gunlerde gecicek(bagirmayan anneler)
Bazen dusunuyorum evet zorlaniyorum yeri gelince delircek gibi oluyorum...gozlerimi kapatip bugunler gecicek diyorum..
Ama bazende bu sozu soylerken gozlerim doluyo..cocuklarimla oymuyorum..evde bir ses bir kahkaha..sonra onlari basbasa birakip uzaktan bakinca bu gunler gecicek merve diyorum..bi huzun kapliyor icimi..
Kisaca her animizi dolu dolu yasayalim ...doldura doldura..en sevdiklerimizle...
Sevdigimizi soylerek...surekli ama...
Bazen biktirircasina...birdaha hic soyliyemicek gibi hep soyleyelim...
Yok acıkmıyorum vitaminsiz kalmam heraldeHer bunye farkli canim acikmjyorsan sorun yokki gayet guzel de gitmis gidiyor kilolar
Dimi ergenlik var bide.s3nin o dediklerini ben simdi yasiyorum buyuk kahve ortanca kek yapip duruyor ev toplamada herkes bi odaya el atı veriyor o zaman diyorsun ki erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır diyorsun da ahh o ergenlikleri olmasa misse misse yoksa
Canim sende bekarligin 20 li uasim kiymetini bil..gez eglen ogren..sende bossan ben ne diyim..kursa gidiyosun okuyosun..vallahi bu zamanlari bos gecirmiceksin dolu dizgin yilarin olsun..boll heyecanlo eksinlo..ilerde aklina gelip guldurecek anilarin olsun..iyiki yasamislarin cok olsun..Çok tatlısın ya. Hayatımın en boş zamanındayım ya hemde en dolu olması gerekitken içim karardı yine
Ne ergenlik yaşadım nede çocukluğum oldu. 18olduğunda herkes kendini özgür birşeyler yapabiliyor yetişkin sayar ben fark etmedim çünkü zaten ben 18den önce yapıyordum fazlasını. Erken olgunlaşmak zorunda kaldım. Şuan bile benden geçti diyorum bazen. Çünkü hala üzerimde hissettiğim yük 20yaşın yükü değil. Yinede uğraşıyorum kendim için birşeyler yapmayaCanim sende bekarligin 20 li uasim kiymetini bil..gez eglen ogren..sende bossan ben ne diyim..kursa gidiyosun okuyosun..vallahi bu zamanlari bos gecirmiceksin dolu dizgin yilarin olsun..boll heyecanlo eksinlo..ilerde aklina gelip guldurecek anilarin olsun..iyiki yasamislarin cok olsun..
Sunuda yapsaydim deme benden tavsiye..
Allah hayirli omur versin hepsine inşallah27 yasondayim canim. Tezcanli bir hatunum vesselam..bi evlendim pat pat pat
N
Hayir acelem neydi
Ahh gulum herkesin bu dunyada icinde rolunu aldigi bir kitabi vardir..herkes bazen biseyler yasar..zorlanir imtihandadir cunku..Ne ergenlik yaşadım nede çocukluğum oldu. 18olduğunda herkes kendini özgür birşeyler yapabiliyor yetişkin sayar ben fark etmedim çünkü zaten ben 18den önce yapıyordum fazlasını. Erken olgunlaşmak zorunda kaldım. Şuan bile benden geçti diyorum bazen. Çünkü hala üzerimde hissettiğim yük 20yaşın yükü değil. Yinede uğraşıyorum kendim için birşeyler yapmaya
Amin canim..cumlemizin cocuklarinaAllah hayirli omur versin hepsine inşallah
Ben diyom 2ay bandaj la gezicem sen diyon rakip listesiBunlar şurda dursun ertelediğim işleri yapayım bu gün inşallah kızlar
Bende 2gecedir netten sen anlat Karadeniz izliyorum şükür bitti çarşamba yeni bölüme yetiştimKizceler...omer asafi emzirme seansida bitti:))
Biraz ilahi falan dinlerim o arada rezenemi icerim sut arttiryo bilginize..bu arada mahir zain in ilahilerini dinleuin..anlamassanizda rahatlatiyo..cok yorgun olursaniz mum isigi tercih edin..
Kafaniz rahatliyo..mutlu hissediyorsuniz..gunun stresini atmak istersenizde tabiki kitap okuyun derim..
Bogurtlen kisi bu ara baya dillerde..
Feslegen var birde...
Benim gibi kucik cocuklu olanlara hatice kubra toygarin kitabi cokk guzel gercekten sanki beni anlatiyo okudik ca gozbebeklerim buyuyo...
Sizleree iyi geceler...
Rabbim bedeninize saglik kalbinize huzur gozlerinize uyki versin...musmustlu geceleeer
Senin canın yiyim ben yüreği güzel insanAhh gulum herkesin bu dunyada icinde rolunu aldigi bir kitabi vardir..herkes bazen biseyler yasar..zorlanir imtihandadir cunku..
Eskiden sahabeler imtihan olmayinca korkarlarmis..ya rabbi derlermis..bizim bugun basimiz bile agrimadi unuttun mu bizi...
Sanmaki bu dunyada birtek biz imtihan ediliyoruz..herkesin bir hayay hikayesi var..her hikayede bir fedakar bir vefakar var..sen dune bakma..heee gecmisinide unutma ama geriye donup bakarsan ileri dogru yuruyemessin..
Benimde yasadigim bazen yaslandigim cok zaman var..
Ama biliyorum... Rabbim buyuruyor cunku LA TAHZEN İNALLAHE MEANA!!!UZULME ALLAH BİZİMLEDİR!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?