Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

25 subat spor ve su menusu

1.Derya60kilo
50 squat
40 jumping jack
10 sinav
50 mekik
50 sn plank
50 sn wallsit
Toplam: 250
Su: 3lt

2.mrv2855
30 dakika yuruyus 30 puan

s3nin o dediklerini ben simdi yasiyorum buyuk kahve ortanca kek yapip duruyor ev toplamada herkes bi odaya el atı veriyor o zaman diyorsun ki erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır diyorsun da ahh o ergenlikleri olmasa misse misse yoksa

Çok tatlısın ya. Hayatımın en boş zamanındayım ya hemde en dolu olması gerekitken içim karardı yine

Dimi ergenlik var bide.
Allahim bitmez onlar..3 yas sendromu bes yas senromu bilmem nesi ben bizim zamanda sendromun ne oldugunu bilmezdim..biri deseydi heralde yabanci sanirdim
Saglikli olsumlarda..gerisi oyle boyle yasancak..

Çok tatlısın ya. Hayatımın en boş zamanındayım ya hemde en dolu olması gerekitken içim karardı yine
Canim sende bekarligin 20 li uasim kiymetini bil..gez eglen ogren..sende bossan ben ne diyim..kursa gidiyosun okuyosun..vallahi bu zamanlari bos gecirmiceksin dolu dizgin yilarin olsun..boll heyecanlo eksinlo..ilerde aklina gelip guldurecek anilarin olsun..iyiki yasamislarin cok olsun..
Sunuda yapsaydim deme benden tavsiye..

25 subat spor ve su menusu

1.Derya60kilo
50 squat
40 jumping jack
10 sinav
50 mekik
50 sn plank
50 sn wallsit
Toplam: 250
Su: 3lt

2.mrv2855
30 dakika yuruyus 30 puan

3.bulutungokyuzu
500 ip 100
40sn wall sit 40
40sn plan 40
60 squat 60
100 mekik 100
20 Dağ tırmanışı 20
30 lungee 15
60 topuk dokunuşu 12
520 bölgesel 104
Toplam 491 puan

Ne ergenlik yaşadım nede çocukluğum oldu. 18olduğunda herkes kendini özgür birşeyler yapabiliyor yetişkin sayar ben fark etmedim çünkü zaten ben 18den önce yapıyordum fazlasını. Erken olgunlaşmak zorunda kaldım. Şuan bile benden geçti diyorum bazen. Çünkü hala üzerimde hissettiğim yük 20yaşın yükü değil. Yinede uğraşıyorum kendim için birşeyler yapmaya

Kizceler...omer asafi emzirme seansida bitti:))
Biraz ilahi falan dinlerim o arada rezenemi icerim sut arttiryo bilginize..bu arada mahir zain in ilahilerini dinleuin..anlamassanizda rahatlatiyo..cok yorgun olursaniz mum isigi tercih edin..
Kafaniz rahatliyo..mutlu hissediyorsuniz..gunun stresini atmak istersenizde tabiki kitap okuyun derim..
Bogurtlen kisi bu ara baya dillerde..
Feslegen var birde...
Benim gibi kucik cocuklu olanlara hatice kubra toygarin kitabi cokk guzel gercekten sanki beni anlatiyo okudik ca gozbebeklerim buyuyo...
Sizleree iyi geceler...
Rabbim bedeninize saglik kalbinize huzur gozlerinize uyki versin...musmustlu geceleeer

Ahh gulum herkesin bu dunyada icinde rolunu aldigi bir kitabi vardir..herkes bazen biseyler yasar..zorlanir imtihandadir cunku..
Eskiden sahabeler imtihan olmayinca korkarlarmis..ya rabbi derlermis..bizim bugun basimiz bile agrimadi unuttun mu bizi...
Sanmaki bu dunyada birtek biz imtihan ediliyoruz..herkesin bir hayay hikayesi var..her hikayede bir fedakar bir vefakar var..sen dune bakma..heee gecmisinide unutma ama geriye donup bakarsan ileri dogru yuruyemessin..
Benimde yasadigim bazen yaslandigim cok zaman var..
Ama biliyorum... Rabbim buyuruyor cunku LA TAHZEN İNALLAHE MEANA!!!UZULME ALLAH BİZİMLEDİR!!

Sabah9:30 2 kk kadar kaşar
Ara (11) 1 elma
Ara (15) 1 portakal 1 türk kahvesi
Akşam (19) 1 tabak bezelye yemeği 4 kaşık sebzeli tavuk yemeği
2 bardak su

25 şubat menü

Kahvaltı saat 11.00

-1 muz 5ceviz
-1 haşlanmış yumurta 1 dilin tam buğday ekmeği
-domates, yeşillik

Öğle saat 13.30

-1 tabak çorba
-1 tabak pırasa yemeği

Ara saat 15.50

1 bardak tarcınlı süt

Akşam

1 kase salata
5-6 yemek kaşığı pırasa
3-4 yemek kaşığı yoğurt

Su 2lt

Bende 2gecedir netten sen anlat Karadeniz izliyorum şükür bitti çarşamba yeni bölüme yetiştim

Senin canın yiyim ben yüreği güzel insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…