Gunaydin guzellik...nasilsingünaydın hatunlar
Haaa benimi gordun giiizmrv2855 sen nasılsın mervecim :) ne var ne yok
Gunaydun gaptanim:)Günaydın canlarımmmm haydi bakalım bomba gibi bi hafta olsun inşallah
Gunaydin guzellik...nasilsin
AbooowwwwKizlar bir itirafta bulunucam..ben sekee yiyorum..gelip gecerken bi cay kasigi toz seker atiyom agzima..hastalik gibi oldu..nolcak boyle bana birsey diyin..vallahi sinirlerim bozuluyo..nasil yencem bunu ya..yemessem cnim cekiyo..att gibi seker yiyom ya.
Sebebi ne bilmiyorum ama hani su donemde ve burda olmasaydim daha cok yerdim eminim..
HelallllCuma : 69
pazartesi : 68.7
oyle yapim dimi..ayy bu sigaradan beter bacim..Abooowwww1 küp şeker 20 kalori günde 5 kasik yesen hooop 100 kalori. Bence bitter al onun yerine ya da badem ceviz kuru kayisi hurma vs vs. Ben masamin üstune kocaman cam kabın icine doldurdum bunlari. Canim tatli isterse bir tane yiyorum gelip geçerken. Özellikle kuru dut hem tatli ihtiyacini gideriyo hem de kalorisi çoook az. Bi dene derim. Alışkanliklardan vazgecilmiyo en iyi ben bilirim. Sigara içen biri olarak
Kaptanim ya ben telefondan giriyorum..o liste isleri falan zor oluyo ..yoksa sana yardimci olurumda..Aaaaa. Bu gün kontrol tartısı vardı unuttuk ya
Bana bi yardımcı daha lazım kızlar buluta kaldı bütün işler.ben herşeyi unutuyorum var mı gönüllü olan
Cok zor birsey ya inanki ..imkansiz degil ama zor yani..ama basaricam insaallah..@Edebiye 006 canım sana katılıyorum hurma kayısı bunlarla tatlı ihtiyacını karsila hatta kahveyi bile hurmayla içiyorum benmrv2855
Yime dim Kızçem halada acıkmadımBu kapya biber kirmizi biber mi..uzun varya o..
İsmini ilk defa duyuyorumda..
Aksama baska bisey yedinmi kiz bu menuden sonra ...acikmamissindir da :))
Bayagi dolu kisir makarna salatasi,pogaca:)))
Eskisi gibi ben onun tadını biliyorum diyip geçemiyorum nedense motivasyon sıfırakşam biraz karbonhidrat li olmuş ama allahtan erken yetişsin ne diyelim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?