Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugun ku kilom 75.9 arti ciktim..hepp o kuymaktan
Birde kendimi sis hissediyorum acaba regl mi olucam ki..
Bu hafta ki hedefim 75 olmak dumduz..insaallah .

Kizlar bir itirafta bulunucam..ben sekee yiyorum..gelip gecerken bi cay kasigi toz seker atiyom agzima..hastalik gibi oldu..nolcak boyle bana birsey diyin..vallahi sinirlerim bozuluyo..nasil yencem bunu ya..yemessem cnim cekiyo..att gibi seker yiyom ya.
Sebebi ne bilmiyorum ama hani su donemde ve burda olmasaydim daha cok yerdim eminim..

25 subat spor ve su menusu

1.Derya60kilo
50 squat
40 jumping jack
10 sinav
50 mekik
50 sn plank
50 sn wallsit
Toplam: 250
Su: 3lt

2.mrv2855
30 dakika yuruyus 30 puan

3. Edebiye006
10 dk leslie 25 p
20 sniye plank 20 p
20 dağ trmnşi 20 p
30 dk yuruyus 30 p
Toplam:95 puan

Abooowwww 1 küp şeker 20 kalori günde 5 kasik yesen hooop 100 kalori. Bence bitter al onun yerine ya da badem ceviz kuru kayisi hurma vs vs. Ben masamin üstune kocaman cam kabın icine doldurdum bunlari. Canim tatli isterse bir tane yiyorum gelip geçerken. Özellikle kuru dut hem tatli ihtiyacini gideriyo hem de kalorisi çoook az. Bi dene derim. Alışkanliklardan vazgecilmiyo en iyi ben bilirim. Sigara içen biri olarak

oyle yapim dimi..ayy bu sigaradan beter bacim..
Mahvoldum..ben sigarayi birakmis bi insan bunu birakamiyom..bu nasil bir istir..aff ..

Aaaaa. Bu gün kontrol tartısı vardı unuttuk ya
Bana bi yardımcı daha lazım kızlar buluta kaldı bütün işler. ben herşeyi unutuyorum var mı gönüllü olan
Kaptanim ya ben telefondan giriyorum..o liste isleri falan zor oluyo ..yoksa sana yardimci olurumda..
Bilemedim ki simdi..telefondanda olsa kolay yontemi varmidir

Kizlar siz gelene kadar ben islerimi bitireyim..bugun kizimin veli toplantisi var..ogleden sonra isim gucum kalmasin..yemegimide yapayim..aksama rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…