Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçti zaten dünküler 11 e kdar eklenmesi gerekiyordu. Cuma günü bulut herkesin sporunu tablo yapıyor. Toplu görünüyor menülerin altından toplaması zor olur buluta canım.
Heeee tablo isi var dogru ya..ayy gectimi..ben ekledom ama bilmiyodum ya..bundan sonra saatine dikkat ederim benim kaptanim ya

Sen bu detoks işini bırakacaktın hani?
mrv2855

750 ml kaynamış suya yeşil çay demleyip
İçine bi Şişe maden suyu ve yarım limon ekleyip içiyoruz canım .
Renginden ve köpüklü olmasından bu ismi vermişler sanım

Maşallah canım .
Spor gerçekten verdiğin kilodan daha fazla vermiş gibi inceltiyor. En kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah

Gulumse24 gercekten oyle mi yapiliyo...merak ettigim icin sordum..dalga mi geciyon kiz benle

Maşallah canım .
Spor gerçekten verdiğin kilodan daha fazla vermiş gibi inceltiyor. En kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah[/QUOTE]
Dukan birasından sonuç alan varmı

Gulumse24 gercekten oyle mi yapiliyo...merak ettigim icin sordum..dalga mi geciyon kiz benle

Maşallah canım .
Spor gerçekten verdiğin kilodan daha fazla vermiş gibi inceltiyor. En kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah[/QUOTE]
Cok saol gulcum:))
Gulumse gelsinn soracam ona...Allahim diyom raki ile bira karisiyomuymus ki..anlamam oyle alkol islerinden de. .
Ulaaan varyaa..ayak ustu kiz bni yemeye calisiyo.. @Gulumse25 kiz sen bi gelsene nerdesinn

Cok saol gulcum:))
Gulumse gelsinn soracam ona...Allahim diyom raki ile bira karisiyomuymus ki..anlamam oyle alkol islerinden de. .
Ulaaan varyaa..ayak ustu kiz bni yemeye calisiyo.. Gulumse24 kiz sen bi gelsene nerdesinn[/QUOTE]
Kulaklarım çınlıyor biri benimi andı

Gulumse24 sana daha iyi anlatır canım o çok yapıyor bunu
1.5litre suyı kaynatıp içine tepeleme 1yemek kaşıgı yeşil çay atıp sorguyana kadar bekliyorum sonra süzüp içine yarım limon sıkıp kabuğuda içine bırakıyorum içine, 1şişe sade maden suyunu katıp karıştırıp gün boyu içiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…