Heeee tablo isi var dogru ya..ayy gectimi..Geçti zaten dünküler 11 e kdar eklenmesi gerekiyordu. Cuma günü bulut herkesin sporunu tablo yapıyor. Toplu görünüyor menülerin altından toplaması zor olur buluta canım.
Adin sureyyami diyomusum...sende evet diyomusun..ben sokk..:)))Ebet yessss kuzularımın ismi ama ben 27 yaşındayım
Yasitiz seninle bende 27 yim...Ebet yessss kuzularımın ismi ama ben 27 yaşındayım
Kolay gelsin bacimmm:)))kızlar işler acaip yoğun kodların arasında kayboldum :)
Asuremiii immmm seyyy keeem gummmmöğle arası aşure varmış yemekhanede yemeyeceğim kararlıyım!!!
eveeet gördümİyi sıhhatte olsunlar rüyanda beni mi gördün.
Sen bu detoks işini bırakacaktın hani?
Maşallah canım .Kızımın toplantısı vardı herkez aaaaaaa ne kadar zayıflamışsın dedi o gazla şimdi mantarlı omlet yapıp yiyeceğim ama şunu anladım 2,5 kilo vermişim neredeyse ama çok inceldim sporsporspor başka bişi demiyorum çok mutluyum ya bide şu var vücudumdan 10 paket margarin gitmiş daha ne olsun
750 ml kaynamış suya yeşil çay demleyip
750 ml kaynamış suya yeşil çay demleyip
Kolay gelsin bacimmm:)))
Asuremiii immmm seyyy keeem gummmmyeme sen onu yeme....cisss o ciiis
Yapcaz canım yapcaz 1 mart 31 mart arası en çok mesaj yazan menü paylaşan düzenli spor yapanları alacağım
Cok saol gulcum:))750 ml kaynamış suya yeşil çay demleyip
İçine bi Şişe maden suyu ve yarım limon ekleyip içiyoruz canım .
Renginden ve köpüklü olmasından bu ismi vermişler sanım
Maşallah canım .
Spor gerçekten verdiğin kilodan daha fazla vermiş gibi inceltiyor. En kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah
Kafayı yedieveeet gördüm
ya da görmedim
sopalayasım gelmiştir
Evet 11 e kadar eklemen lazım canım. Birinci sayfada yazıyorHeeee tablo isi var dogru ya..ayy gectimi..ben ekledom ama bilmiyodum ya..bundan sonra saatine dikkat ederim benim kaptanim ya
1.5litre suyı kaynatıp içine tepeleme 1yemek kaşıgı yeşil çay atıp sorguyana kadar bekliyorum sonra süzüp içine yarım limon sıkıp kabuğuda içine bırakıyorum içine, 1şişe sade maden suyunu katıp karıştırıp gün boyu içiyorum canımGulumse24 sana daha iyi anlatır canım o çok yapıyor bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?