gitmiyom
Yapcaz canım yapcaz 1 mart 31 mart arası en çok mesaj yazan menü paylaşan düzenli spor yapanları alacağım
Allahım biri de demiyo ki sen bizim kaptanımızın dötüsüne nasıl vurursun
Arada kalan dayagı yerAllahım biri de demiyo ki sen bizim kaptanımızın dötüsüne nasıl vurursun
Yani çekilişe alacağım gönül herkese almak ister ama işte imkanlaroooo bu çok güzel haberrr :)))
Yani çekilişe alacağım gönül herkese almak ister ama işte imkanlar
Yeşil çay mı o sıcak çikolata ve dondurmaya benziiigitmiyom
tamam yeşilçay getirdimbarışalım
İki kaptan arasina girmek istemedim zaar..bana ne gerek var dedim..bizim kaptan halleder anadin mi dedim kaptanim...istiyorlardı demek ki
Ben ismim kirmizi olcak o yizden,olsun bir şansımız oluyor yine de :)) pro üyelik avantajları ne ki :)
Eklemiştim linki ama aklımda kalanlarolsun bir şansımız oluyor yine de :)) pro üyelik avantajları ne ki :)
İki kaptan arasina girmek istemedim zaar..bana ne gerek var dedim..bizim kaptan halleder anadin mi dedim kaptanim...
Yoksa sen bi goz isareti yap aninda ordayim
Dukan birasından sonuç alan varmı[/QUOTE]750 ml kaynamış suya yeşil çay demleyip
İçine bi Şişe maden suyu ve yarım limon ekleyip içiyoruz canım .
Renginden ve köpüklü olmasından bu ismi vermişler sanım
Maşallah canım .
Spor gerçekten verdiğin kilodan daha fazla vermiş gibi inceltiyor. En kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah
Onu anlattık kız1.5litre suyı kaynatıp içine tepeleme 1yemek kaşıgı yeşil çay atıp sorguyana kadar bekliyorum sonra süzüp içine yarım limon sıkıp kabuğuda içine bırakıyorum içine, 1şişe sade maden suyunu katıp karıştırıp gün boyu içiyorum canım
Sitenin aslında önce bana pro vermesi gerek evim bura olmuştuEklemiştim linki ama aklımda kalanlar
Yazı rengini ve boyutunu sabit yapabiliyorsun. Her zaman seçmen gerekmiyor.
İki mesaj arasında beklemiyorsun arka arkaya döktürüyorsun mesajları
Adın kırmızı oluyor
Konuyu okuyanları görebiliyorsun
Toplu özel mesaj atabiliyorsun
Ama en önemlisi pro üyelikten toplanan paralarla öğrencilere yardım ediliyor. Site öğrencilere bağışlıyor.
Bagırsakları çalıştırıyo ödem atıyo wc çıkarıyo varda var yani ben diyet spor dukan birasıyla verdim ilk 2ayda 8kiloyuOnu anlattık kız
Nelere iyi geliyor onu sormuş
He bu detoks suyu ya. Ben sütlü yeşil Çaylı olandan sandım.mrv2855
750 ml kaynamış suya yeşil çay demleyip
İçine bi Şişe maden suyu ve yarım limon ekleyip içiyoruz canım .
Renginden ve köpüklü olmasından bu ismi vermişler sanım
Maşallah canım .
Spor gerçekten verdiğin kilodan daha fazla vermiş gibi inceltiyor. En kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah
Sizde kalsa olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?