- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Aaaa doğru nasıl oldun şimdi daha iyisin inşallahBEn dün hastaydım spor yapmadım
İyiyim iyiyim sağolunAaaa doğru nasıl oldun şimdi daha iyisin inşallah
Sevindim canım çok geçmiş olsun
Geçti zaten dünküler 11 e kdar eklenmesi gerekiyordu. Cuma günü bulut herkesin sporunu tablo yapıyor. Toplu görünüyor menülerin altından toplaması zor olur buluta canım.Anka benim kaptanim sporlari menulerin altina yazsak olmaz mi..nasilsa menuleri takim menulerine kopyaliyoruz ya..
Boyle cok karisti sanki..hem bireysel sporlari degerlendiririz gibime geliyo..ama tabi boylede yapiyosal vardir bi sebebide ne bileyim..
Ben dumki sporu yazicam da ..en son ki liste dimi..
Tamam canım öyle yaparım Hoşbuldummmm bu arada daha hakim olamadım en son 2014 gibi buralardayım o dönem buralar hep dutluktu alışıcam inş yavaş yavaşHerkese selamm:)) gunaydinnn tunaydinnn:))
Dun kendimi kotu hissettigim icin arkadaslarla oturmayi yarina erteledim ..
bulutungokyuzu canim bazen canim kahvalti istemiyo..onun yerine sicacik corba daha cazip geliyo...:))ama yine anlatirim kahvaltilarimi sozz.
Z zeynepazra1013 hosgeldin canim..yediklerini ogum ogun degilde gun sonunda sabah ogle aksam gibi yazarsan daha aklimizda kalir..
İns hedefine ulasirsin..
@Gulumse25 gercekten oyle mi yapiliyo...merak ettigim icin sordum..dalga mi geciyon kiz benle
İyi sıhhatte olsunlar rüyanda beni mi gördün.
Tamam canım öyle yaparım Hoşbuldummmm bu arada daha hakim olamadım en son 2014 gibi buralardayım o dönem buralar hep dutluktu alışıcam inş yavaş yavaş
Ebet yessss kuzularımın ismi ama ben 27 yaşındayımalisirsin canim ....muhabbet guzel ortam guzel..
Kizlarinin ismimi zeynep le azra ...
Eltimin kizlari var..biri zeynep biri azra..o geldi aklima...:)))didim yengemde katilmis galibada..yas tutmadi..yengem 33 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?