Gecmis olsun canimDiş hekiminden çıktım şimdi, son 20ligim de gitti şükür. Öğlen yemeği güme gitti.. Ayran alayım da içeyim bari.
Sen nasil dersen kaptan...
İşte insan karadenizli olacak yaaa
Canım benim.
Yazık @miulego son zamanlarda olanlardan kafayı sıyırmış idare edelim bari
İki obur yeşilçayla ne işimiz olabilir ankaYeşil çay mı o sıcak çikolata ve dondurmaya benziii
İşte insan karadenizli olacak yaaa
Canım benim.
Yazık @miulego son zamanlarda olanlardan kafayı sıyırmış idare edelim bari
Sizde kalsa olmuyor mu
Nöronlarımı yaktınEskiden de susiyi kaynatip yuvarlanmis patlican saniyodumm
Neremi yaktim bilmiyom da ....oyle saniuodum..diyodum onun icine kofte koyuo sarsalar biseye benzer takiiii balik oldugunu ogrendimmmm o zaman dedim keske patlican olaymisNöronlarımı yaktın
Sürerler beni geri takıma
Anka takımı kapatır yine de almaz
Zaten vermeyiz seni kimseye
Ama yinede çok israr ederlerse hani
Sen de hunilisin kardeşimNeremi yaktim bilmiyom da ....oyle saniuodum..diyodum onun icine kofte koyuo sarsalar biseye benzer takiiii balik oldugunu ogrendimmmm o zaman dedim keske patlican olaymis
Suşi yaparsam hemen sen etiket yapacağımNeremi yaktim bilmiyom da ....oyle saniuodum..diyodum onun icine kofte koyuo sarsalar biseye benzer takiiii balik oldugunu ogrendimmmm o zaman dedim keske patlican olaymis
Anka takımı kapatır yine de almaz
Kalk evimize gidelim yoksa bizi burda fena sopalayacaklarolabilir
En iyisi yine bize gel, kör topal idare eder gideriz
Hosbuldukk hosbuldukk..Sen de hunilisin kardeşim
Gel sarılalım
TamamKalk evimize gidelim yoksa bizi burda fena sopalayacaklar
Takımı gasp ettik resmen
Gizz anam yooh bni etiket metiket etme gozunu sevimmSuşi yaparsam hemen sen etiket yapacağım
Canın sağolsun, beraber kusariz o zamanGizz anam yooh bni etiket metiket etme gozunu sevimmpismisini zor yiyim..onu gorince dayanamam kusarim ustuuuune
Kız sütlü yeşil çaylı yı yapıyom zaten anacım .He bu detoks suyu ya. Ben sütlü yeşil Çaylı olandan sandım.
Çok geçmiş olsun canım .Azmine hayranım canım benim ufaklık hasta o yüzden çok dikkat edemiyorum
Cuma günü kusun beraberceCanın sağolsun, beraber kusariz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?