Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu vakte kadar 1,5 litre su içtim
30 dk Leslie ile yürüdüm.
Hiç de acıkmadım.
İnşallah şu direnç denen şeyi kırar yoluma mutlu devam edebilirim

Siz neler yaptınız kızlar ?
Leslie yaptim gulu:))
Suyum 1.5 oldu
Evi topluyom ....
Lesliyi toplam birsaate tammlicam..ikindiden sonra bi yarim saat daha yapacam insaallah..
Kahvemide ictim bu arada
Kizce gelince oglen yicez

Ne yapsak ya haftaya adimsayar yarismasi falan mi yapsak..
Adimsayari olan varmi uygulama haric

Sizde kalsa olmuyor mu
Anammm yokkkkk

Diş hekiminden çıktım şimdi, son 20ligim de gitti şükür. Öğlen yemeği güme gitti.. Ayran alayım da içeyim bari.
Çok geçmiş olsun canım

Az once smilelere bakiyom..ben su smiyyyli pembe suttyen zannediyodum..diyodum bunun amaci ne...
İnanmassiniz simdi anladim...pembe gozluk muss

O burda bak
Anka takımı kapatır yine de almaz

Leslie yaptim gulu:))
Suyum 1.5 oldu
Evi topluyom ....
Lesliyi toplam birsaate tammlicam..ikindiden sonra bi yarim saat daha yapacam insaallah..
Kahvemide ictim bu arada
Kizce gelince oglen yicez

Bende bir buçuk saat yapmayı düşünüyorum bugün. Hiç evden çıkamadığım için Leslie nin bana çok iyi geldiğini düşünüyorum .

florence_N
Çok geçmiş olsun canım yirmilik çekimi beter bişi ...
Benim kini dikişli falan almışlar dı. Felaketti.. geri deki 3 tanesi duruyor ama ben korkuyorum tabi
Benim bi yirmilik var ama hamilelikte hep kirildi..onluk falan olmustur o...gercekten ama cok kotu..ucuncu ayimdan sonra gidicem muhtemelen ameliyatyan sonra..agri yapiyo bazen..onun ustundeki yirmilige dolgu yaptirdim kanal tedavili arada agriyo yine..siniri alinmis dis neden agrir..adiler iyi yapmadilar bnce bide 350 lira para verdim..dolgu olmus disi cekebilirlermi

Bende bir buçuk saat yapmayı düşünüyorum bugün. Hiç evden çıkamadığım için Leslie nin bana çok iyi geldiğini düşünüyorum .
Leslie evet gercekten oyle ....
Ben basenlerimo hissetmiyorum ya dokununca falan...hala odemmi var ki acaba yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…