- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ayy inşallah canım sağol.Süt detoxsu yapıcaksınn hııı hadi bakalım yarın bol eksili uyan
Leslie yaptim gulu:))Bu vakte kadar 1,5 litre su içtim
30 dk Leslie ile yürüdüm.
Hiç de acıkmadım.
İnşallah şu direnç denen şeyi kırar yoluma mutlu devam edebilirim
Siz neler yaptınız kızlar ?
Anammm yokkkkkSizde kalsa olmuyor mu
Çok geçmiş olsun canımDiş hekiminden çıktım şimdi, son 20ligim de gitti şükür. Öğlen yemeği güme gitti.. Ayran alayım da içeyim bari.
Az once smilelere bakiyom..ben su smiyyylipembe suttyen zannediyodum..diyodum bunun amaci ne...
İnanmassiniz simdi anladim...pembe gozluk muss
Anka takımı kapatır yine de almaz
Yazdım benBenim spor listesi kaynadı mi arada acaba
Leslie yaptim gulu:))
Suyum 1.5 oldu
Evi topluyom ....
Lesliyi toplam birsaate tammlicam..ikindiden sonra bi yarim saat daha yapacam insaallah..
Kahvemide ictim bu arada
Kizce gelince oglen yicez
Anka izin ver senin saçını tutalım bizBen de bu gün diyete başlayayım dedim ama çok açım yaa
Çooo thank you very much kaptanımYazdım ben
Benim bi yirmilik var ama hamilelikte hep kirildi..onluk falan olmustur o...gercekten ama cok kotu..ucuncu ayimdan sonra gidicem muhtemelen ameliyatyan sonra..agri yapiyo bazen..onun ustundeki yirmilige dolgu yaptirdim kanal tedavili arada agriyo yine..siniri alinmis dis neden agrir..adiler iyi yapmadilar bnce bide 350 lira para verdim..dolgu olmus disi cekebilirlermiflorence_N
Çok geçmiş olsun canım yirmilik çekimi beter bişi ...
Benim kini dikişli falan almışlar dı. Felaketti.. geri deki 3 tanesi duruyor ama ben korkuyorum tabi
Bekliyorum bulutcumKIZÇELER BİRAZDAN BİLGİLENDİRME MESAJI YAZIP HEPİNİZİ ETİKETLEYECEĞİM PC YE GEÇEYİM. Artık uygulamalarımız bu şekilde olucak önerileriniz olursa açığım.
Leslie evet gercekten oyle ....
Bende bir buçuk saat yapmayı düşünüyorum bugün. Hiç evden çıkamadığım için Leslie nin bana çok iyi geldiğini düşünüyorum .
Ben de bekliyorum merakla hayırdır darbe mi varKIZÇELER BİRAZDAN BİLGİLENDİRME MESAJI YAZIP HEPİNİZİ ETİKETLEYECEĞİM PC YE GEÇEYİM. Artık uygulamalarımız bu şekilde olucak önerileriniz olursa açığım.
Abbowwww kavgada bilemmm söylenmezSizde kalsa olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?