Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Emziren anne icin bayirsak temizleyyci yokmu yaww

Öncelikle spor ve menü listelerini şimdilik ben yaptığım için bazı karışıklıklara çözüm getirmek istiyorum.
Anka innuk gulenyuzumsunsen Gulumse24 lemonade17 florence_N Gamzemdwf soffty T tmrlnk B bibliyofil_k elifff_9595 DeryaOnDiet @Edebiye 006 H Hamzakifzulal mrv2855 Z zeynepazra1013 (etiketlemediklerim varsa aktifliği 0 olanlardır)

1. Menüleri 'Takım Menülerimiz' topiğinde ve burada paylaşıyoruz. Takımın ilk sayfasındaki ilk link menü topiği linkidir. O topiğe yazmayan menü yazmamış sayılıyor.
  2. Menülerin başına tarih yazmalısınız. Sebebi ise bazen menülerinizi 00'dann sonra veya sonraki gün yazıyorsunuz bu karışıklığa sebep oluyor.
  3. Menülerinize saat yazmalısınız sebebi biz yorum yaparken saatine göre değerlendiriyoruz ve bu sizin için daha faydalı olacaktır. Yediğiniz bir meyve bile ara portakal yazdın ama o ara 20.00 da mı yoksa 23.00da mı. Bu çok önemli.
  4. Menü başına emziren anne veya diyetisyen destekli gibi bilgilendirme yazabilirsiniz. Daha bilgilendirici olur.
  5. Spor listesi dendiği gibi artık Takım Menüleri topiğinde yazılacak. Aynı burdaki gibi en son yazanınki kopyalanıp altına yazılacak. Baktınız karışıklık olmuş düzenleme süreniz bitmeden düzenleyebilirsiniz olmadıysa beni bilgilendirirsiniz burda.
  6. Spor listesi aynı zamanda iki topiktede yazılsın derseniz oylarız burdada ordada paylaşılır.
  7. Spor listesine sonraki gün sabah 11.00 a kadar ekleme yapabilirsiniz.
  8. Haftada 250 puanlık spor yapılmalı kuralına uyulduğunu sanmıyorum artık. Bunun daha sıkı tutulması gerekiyor. Ne kadar spor o kadar eksi demek.
  9. Spor, menü ve aktifliğiniz ne kadar azsa takıma resmi olarak girişiniz o kadar geç olur. Ve bizim size etkimiz o kadar az olur.
  10. Eklemek istedikleriniz varsa bekliyorumm.

Okudum kabul ediyorum..
Spor bence tek bi yerde olsun..oda puan toplama kolay olmasi adina takim menusunde olsun..burda guncel hayat ta bahsedildiginden karisiklik oluyor..ama orda en azindan sadexe menu ve spor olmus olacak..karmasaligin onune gecmis oluruz bence..
Sporlara yorum yapmak isteyen arkadaslar sonucta takim menusu topiginden alintilayip burda yotumlayabilitlerde..

spor kesinlikle arttırılmalı haftada 250 az. her gün 1 saat yürüyüş yapılsa bile 60*7 haftada 420 oluyor .

Emziren anne icin ;
Ceviz suyu aksamdan bir ceviz bir bardak suya birakiliyor sabah iciliyor..
Dereotlu yogurt sut arttirimi ve yag yakiki sagliyor
Tarcinli sut..kan sekerini duzenleme ve yag yakimini duzenliyor
Karanfilli yesilcay gumde sadece bir bardak icilebiliyor
Bol suuuu...
Makale okudum simdi...emziren analara duyrulurrr

Spor listesi menü listesi gibi ayrı olsun Çünki bulmak biraz zor oluyoo şahsi fikrim spordan ben muafım elimde kapı gibi doktor raporu var 2ay kadar spordan uzak kalıcam evde zatin kıçım yer görmüyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…